Προς το περιεχόμενο

Apple iPhone 4

Ποιο χρώμα του iPhone 4 σας αρέσει περισσότερο ;  

381 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποιο χρώμα του iPhone 4 σας αρέσει περισσότερο ;

• Άσπρο
      276
    • Μαύρο
      532
    • Whatever brotha
      141

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Πρέπει να γίνει μια λίστα για να δοκιμάσουμε το FaceTime παλικάρια!

Να κάνουμε ρε Steven... αλλά με εσένα που θα είσαι στην ignore list μέχρι να έρθουν τα δικά μας πως θα συνεννοηθούμε ;;; :P

• Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Χαχα, έλα μωρε θα έρθει, απλά μη το σκέφτεσαι και μια μέρα θα εμφανιστεί ο κύριος της UPS με τιν σκατουλί αμφίεση!

---------- Προσθήκη στις 12:18 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 12:16 ----------

Απο το 3G στο 4 η διαφορά ταχύτητας είναι πολύυυυυ μεγάλη!

Δημοσ.
Πρέπει να γίνει μια λίστα για να δοκιμάσουμε το FaceTime παλικάρια!

Btw η οθόνη είναι πραγματικά εκπληκτική. Δεν μπορώ να σας πω τίποτα άλλο γιατι κάνει restore τώρα...

Installing από apps γίνεται επίσης πολύ πιο γρήγορα από πριν.

Δε κάνεις και συ μια δοκιμή κρατώντας το με το αριστερό χέρι να δούμε αν πέφτει το σήμα;

Δημοσ.

ok, μετά θα δοκιμάσω και με το δεξί χέρι πριν πάω στις πατούσες.. :P

---------- Προσθήκη στις 12:29 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 12:23 ----------

σε εμένα μένει σταθερότατο το σήμα. Μια φορά έπεσε μια μπάρα και μετά ξαναανέβηκε. Ίσως είναι ένα από τα κλασσικά προβλήματα της ATT.

Άμα παρατηρήσω κάτι θα σας πω.

Επίσης βλέπεις τρελή διαφορά στην οθόνη μεταξύ των εφαρμογών που έχουν γίνει updated για retina και αυτών που δεν έχουν γίνει!

Δημοσ.

ξερω γω.. Η διαφορά μερικά γραμμάρια δεν είναι? ότι λέει το data sheet. Εμένα πρακτικά το ίδιο μου φαίνεται :P

Δημοσ.

δεν ξέρω εμένα στη αρχή μου φάνηκε πιο βαρύ επείδη είναι εμφανισιακά πολύ πιο "στιβαρό" από το παλιό. Αλλά τώρα που παίζω μου φαίεται το ίδιο πια. Απλά πρέπει να συνηθήσεις το καινούριο form factor. Το νιώθεις πιο πολύ στο χέρι σου, λόγω των γωνιών και επειδή δεν κάνει την κούρμπα από πίσω.

Δημοσ.
ok, μετά θα δοκιμάσω και με το δεξί χέρι πριν πάω στις πατούσες.. :P

---------- Προσθήκη στις 12:29 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 12:23 ----------

σε εμένα μένει σταθερότατο το σήμα. Μια φορά έπεσε μια μπάρα και μετά ξαναανέβηκε. Ίσως είναι ένα από τα κλασσικά προβλήματα της ATT.

Άμα παρατηρήσω κάτι θα σας πω.

Ευχαριστώ πολύ, μακάρι να μην αντιμετωπίσουμε και δω πρόβλημα, απλά διάβασα πολλά και σκιάχτηκα! Καλορίζικο!!!!!!!!!!!!!! :-D

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

@Steven

καλοριζικο! βαλε και κανενα βιντεακι 720p τραβηγμενο απο το iphone 4 να δουμε...! :-) (κατα προτιμηση το alianz arena :-D)

B)

Επεξ/σία από tr3quart1sta
Δημοσ.

λάθος ποστ...έκανα το τέστ με WIFI :$

Θα σας ανεβάσω σε λίγο σωστά αποτελέσματα...

@tr3quart1sta

Είναι μακριά η Allianz. Βαριέμαι να τρέχω τώρα. Θα συμβιβαστείς με τον δρόμο μου :P

---------- Προσθήκη στις 13:36 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 13:33 ----------

ConnType Download Upload Latency

Cell 2164 1551 287 table

Cell 1573 1526 1701 table

Cell 1518 1540 3403 hand

Cell 1970 1619 239 hand

Cell 1781 1625 2434 hand

Cell 1252 1092 8332 table

Cell 1363 1594 251 table

Cell 1191 1568 283 table

Wifi 7916 8247 147

Wifi 8375 7429 158

Wifi 7483 2911 145

Δεν είναι πολύ ευανάγνωστα... Τα 2 πρώτα είναι πάνω στο τραπέζι. Τα επόμενα 3 στο χέρι μου. Και τα επομενα 3 πάλι στο τραπέζι. Τα τελευταία 3 είναι από το WiFi μου. Το Latency έχει σκαμπανεβάσματα, αλλά ανεβοκατεβαίνει είτε το κρατάω είτε όχι, οπότε είναι θέμα δικτύου.. Δεν βλέπω κάτι άξιο αναφοράς στα αποτελέσματα εγώ παντως.

Δημοσ.

@tr3quart1sta

Είναι μακριά η Allianz. Βαριέμαι να τρέχω τώρα. Θα συμβιβαστείς με τον δρόμο μου :P

περιμενωωωωωωω!!! :-D

και καμια φωτο εεεεεεεε B)

Δημοσ.
ok, αν και μπορείς να βρεις αβέρτα online. Θα αργήσει λίγο βέβαια γιατι έχω μάθημα σε λίγο. Σε 3-4 ώρες.

mach schnell du arsc****och!! :lol::lol:

Δημοσ.

Posting from iPhone 4. :)

Grafo greeklish giati tha me sfaksoun k kano k c/p ena apo pano keimrno Gia ellhnika.

Ligo pio elafry.

POLY pio grhgoro se ola.

Kataplhktikh othoni.

Ta ypoloipa apo home :)

ok, αν και μπορείς να βρεις αβέρτα online. Θα αργήσει λίγο βέβαια γιατι έχω μάθημα σε λίγο. Σε 3-4 ώρες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...