Προς το περιεχόμενο

Apple iPhone 4

kage

Ποιο χρώμα του iPhone 4 σας αρέσει περισσότερο ;  

381 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποιο χρώμα του iPhone 4 σας αρέσει περισσότερο ;

• Άσπρο
      276
    • Μαύρο
      532
    • Whatever brotha
      141

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Μα γιατι;

Αυτο το ανοιχτο πορτοκαλι ή το πρασινο του Hulk δεν σου αρεσει; :-D

Ποτε ερχεται με το καλο το δικο σου;

Λογικά αύριο αποστέλλετε από το "νησί"... ελπίζω Τρίτη-Τετάρτη να το έχω... τι να πω...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Aluminosilicate glass my @ss!!!

scratchphone.jpg

We've added three higher quality photos after the break, and seen the scratch with our own eyes. It's what we would call "incredibly minor," not visible at all dead on, but in bright light at an angle... well see for yourself if the photos.

http://www.engadget.com/2010/06/23/yes-you-can-certainly-scratch-the-iphone-4/

Πιο ολοκληρωμένα πράγματα.

http://www.engadget.com/2010/06/23/yes-you-can-certainly-scratch-the-iphone-4/

Πιο ολοκληρωμένα πράγματα.

Aν άρχισε τις γρατζουνιές μέσα σε 24 ώρες, φαντάσου μέσα σε 2 μήνες καθημερινής χρήσης τι έχει να γίνει....

Καλά δεν είχαν παράπονα από τον κόσμο για το πίσω μέρος του 3G(S) που γινόταν όλο γρατζουνιές μετά τον πρώτο μήνα χρήσης?

Ελεος να δίνεις 600€ και μετά από λίγο καιρό χρήσης να μοιάζει με sagem του 40ευρου :mad:

---------- Προσθήκη στις 03:32 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 02:27 ----------

Aν άρχισε τις γρατζουνιές μέσα σε 24 ώρες, φαντάσου μέσα σε 2 μήνες καθημερινής χρήσης τι έχει να γίνει....

Καλά δεν είχαν παράπονα από τον κόσμο για το πίσω μέρος του 3G(S) που γινόταν όλο γρατζουνιές μετά τον πρώτο μήνα χρήσης?

Ελεος να δίνεις 600€ και μετά από λίγο καιρό χρήσης να μοιάζει με sagem του 40ευρου :mad:

Α έχει και χειρότερο flow....

http://gizmodo.com/5571171/iphone-4-loses-reception-when-you-hold-it-by-the-antenna-band

Ούτε sagem τετοια πράγματα...

Χαχα Ακριβώς τα ίδια διάβαζα πέρυσι για το 3GS, ΑΚΡΙΒΏΣ ΤΑ ΊΔΙΑ.

Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app

το θεμα ειναι οτι αυτη τη φορα το ιδιο υλικο εχει και μπροστα αλλα και πισω...αρα παιζει να δουμε και στην οθονη γρατσουνιες

το θεμα ειναι οτι αυτη τη φορα το ιδιο υλικο εχει και μπροστα αλλα και πισω...αρα παιζει να δουμε και στην οθονη γρατσουνιες

Εννοούσα την πτώση σήματος όταν το πιάνεις. Για την οθόνη' date=' ούτε στο 3GS έχω screen protector και δεν έχει πάθει το παραμικρό, ούτε στο 4 θα βάλω.

Πάντα υπάρχουν κάποια με προβλήματα και πάντα το iphone θα έχει σε κάποιο σημείο γρατζουνιές...

Αν σας πειράζουν τόσο πολύ να πάτε στα praktiker να πάρετε από εκείνο το υλικό τυλίγματος με τις φουσκάλες και να το κάνετε 1χ1m μπαλίτσα... για 100 χρόνια σαν καινούριο θα είναι.

2 χρόνια με το 3g μου η πλάτη του έχει φυσιολογική φθορά όπως κάθε άλλη συσκευή με 2 χρόνια συνεχή χρήση... το ότι η apple κάνει γαμάτα βίντεο δεν θα πρέπει να μας κάνει να νομίζουμε ότι είναι από κράμα τιτανίου με ανθρακόνημα το κινητό.

Εκτός αν έχετε δει εσείς συσκευή με ανάλογα μέρη που να μην έχει πάθει κάτι το υλικό του... εγώ δεν έχω δει πάντως

Πάντα υπάρχουν κάποια με προβλήματα και πάντα το iphone θα έχει σε κάποιο σημείο γρατζουνιές...

Αν σας πειράζουν τόσο πολύ να πάτε στα praktiker να πάρετε από εκείνο το υλικό τυλίγματος με τις φουσκάλες και να το κάνετε 1χ1m μπαλίτσα... για 100 χρόνια σαν καινούριο θα είναι.

2 χρόνια με το 3g μου η πλάτη του έχει φυσιολογική φθορά όπως κάθε άλλη συσκευή με 2 χρόνια συνεχή χρήση... το ότι η apple κάνει γαμάτα βίντεο δεν θα πρέπει να μας κάνει να νομίζουμε ότι είναι από κράμα τιτανίου με ανθρακόνημα το κινητό.

Εκτός αν έχετε δει εσείς συσκευή με ανάλογα μέρη που να μην έχει πάθει κάτι το υλικό του... εγώ δεν έχω δει πάντως

Νομίζω ότι με το τζάμι μπρος πίσω δε θα δούμε γρατζουνιές σαν αυτές που εμφανίζει η πλαστική πλάτη των προηγούμενων iPhone αλλά αν πέσει...

Update: We should note that while iFixit has said that the new iPhone's front panel is made of Gorilla Glass (and they tend to be right about these things), the material on the back of the phone has not been positively identified, though it is also a hardened glass.

Δεν είναι σίγουρο ακόμα ότι είναι ίδιο το υλικό μπρός και πίσω.

Παιδιά το πρόβλημα με την πτώση του σήματος εξελίσσεται σε σημαντικό ζήτημα...

Επιβεβαιώνεται από όλο και περισσότερους κατόχους... όταν αγγίζεις το πλαινό μεταλλικό (που ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ να μην το αγγίξεις) πέφτει δραματικά το σήμα..

Ένας κακόπιστος λέει μάλιστα ότι ο λόγος για τον οποίο h apple έβγαλε για πρώτη φορά θήκη (που σημειωτέον καλύπτει μόνο το μέταλο) είναι η γνώση της από πριν γιο το θέμα αυτό...

εδώ για πάνω από 10 βίντεο

http://gizmodo.com/5571171/iphone-4-loses-reception-when-you-hold-it-by-the-antenna-band

από ότι φαίνεται η apple θα κάνει μόδα νεους τρόπου για να κρατά κανείς το κινητό (π.χ. δυο δάκτυλα από την κορυφή ένα μπρος ένα πίσω)..

Εναλλακτικά μπορούμε να περιμένουμε και νέα αξεσουαρ.

π.χ.

post-42350-129063101205_thumb.jpg

Καταπληκτικά :cry:

Την ανακοίνωση για τα λευυκά iPhone τη διαβάσατε?

http://www.apple.com/pr/library/2010/06/23iphonestatement.html

Εκεί που γράφει "challenging" εγώ θα συμπλήρωνα problematic! Είναι γνωστό το θέμα που αντιμετωπίζει η Apple με τα λευκά πλαστικά της (βλ cracks σε iphone 3G και macbooks).

Θα το έπαιρνα απο Σεπτέμβρη ούτως ή άλλως το iPhone 4, αλλά με τις τελευταίες ειδήσεις και να είχα τη δυνατότητα να το κάνω τώρα θα το ξανασκεφτόμουν. Αυτό δεν σημαίνει βέβαια οτι ντε και καλά τα προβλήματα που παρουσιάστηκαν (screen discoloration, back scratches κλπ) είναι ο κανόνας. Κάθε φορά που κυκλοφορούσε κάποιο iPhone, τις επόμενες μέρες οργίαζε το σύμπαν απο τέτοια περιστατικά. Alexzzz κράτα γερά! Ζηλεύω και περιμένω εντυπώσεις!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...