Προς το περιεχόμενο

Apple iPhone 4

Ποιο χρώμα του iPhone 4 σας αρέσει περισσότερο ;  

381 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποιο χρώμα του iPhone 4 σας αρέσει περισσότερο ;

• Άσπρο
      276
    • Μαύρο
      532
    • Whatever brotha
      141

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.
(Έχω να σου πω ιστορίες για εδώ που μένω... )

Διαβάστε πουθενά καμιά αλλαγή στο καλώδιο ρεύματος/usb/dock; όχι ότι μου είναι άκρος απαραίτητο αλλά βολεύει όταν κάθομαι στο pc το dock... μην αλλάζω τώρα

Το πολύ πολύ να μην έχει στο πακέτο τον adaptora για τον φορτιστή αλλά δεν σε νοιάζει γιατί παίζουν και τα παλιά κλπ!

B)

---------- Προσθήκη στις 14:10 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 14:05 ----------

Το καλώδιο είναι το κλασσικό usb που είχαν και τα προηγούμενα.

Όμως το Dock του 3G/3GS αποκλείεται να ταιριάζει γιατί το iPhone 4 έχει διαφορετικές διαστάσεις (μεγαλύτερο πλάτος, μικρότερο πάχος) και σχήμα (τετραγωνισμένο αντί για καμπυλωτό).

Ναι για το Dock έχεις δίκιο!

• Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
alexzzz , το κινητό θα είναι ξεκλείδωτο? Δε θα έχεις πρόβλημα με ΑΤ&Τ κτλ, σωστά?

Επίσης, αν επιτρέπεται,πόσο θα σου κοστίσει τελικά?

Ξεκλείδωτο πουλιέται στην Αγγλία και το πήρα 499 λίρες δηλαδή ~600€

Το καλώδιο είναι το κλασσικό usb που είχαν και τα προηγούμενα.

Όμως το Dock του 3G/3GS αποκλείεται να ταιριάζει γιατί το iPhone 4 έχει διαφορετικές διαστάσεις (μεγαλύτερο πλάτος, μικρότερο πάχος) και σχήμα (τετραγωνισμένο αντί για καμπυλωτό).

χμ... ευχαριστώ... ναι μεν βολεύει αλλά δεν βλέπω να παίρνω καινούριο dock...

Το πολύ πολύ να μην έχει στο πακέτο τον adaptora για τον φορτιστή αλλά δεν σε νοιάζει γιατί παίζουν και τα παλιά κλπ!

B)

Ωραία... είναι βολικό που αλλάζει το ένα μέρος του φορτιστή

Δημοσ.

Hehehe πολύ κυρίλα, με πήραν σήμερα τηλέφωνο και μου είπαν πότε να πάω να το πάρω. Απότι κατάλαβα μοιράζουν τον κόσμο μέσα στη μέρα γιατί απότι μου πανε περιμένουν να γίνει της πουτάνας και υπάρχουν πολύ λίγα iPhone. Είπαν πάντως ότι θα έχουν μερικά για first come first serve. Θα χε πλάκα να πάει κάποιος από τις 9, να κάτσει απέναντι στο Starbucks και να κοιτάει τη σφαγή! :P

Δημοσ.

Πραγματικά έχω αλλάξει ψυχολογία και απόφαση πάνω από 14141 φορές στο θέμα iPhone 4.

Αύριο κυκλοφορεί επίσημα UK και η Vodafone θα ανοίξει στις 7 το πρωί!

Μόνο με συμβόλαιο από τις εταιρίες κινητής (περί τις 169 λίρες για 18μηνό/35 λίρες το μήνα).

Εναλλακτικά όσοι το έκαναν preorder από Apple, αύριο παραλαμβάνουν με τιμές 499/599 λίρες.

Δημοσ.

Διαβασα στο Engadget νομιζω οτι η μπαταρια κραταει μεχρι 36 ωρες με κανονικη χρηση :-D

Nice επιτελους!

Καποιος τυχερος που το παρελαβε μπορει να μας πεις μετα απο το 5ο 6ο εκφωρτισμα που θα του εχει λογικα βγαλει τα ματια στο Experimentation αν ισχυει;

Δημοσ.
Πραγματικά έχω αλλάξει ψυχολογία και απόφαση πάνω από 14141 φορές στο θέμα iPhone 4.

Αύριο κυκλοφορεί επίσημα UK και η Vodafone θα ανοίξει στις 7 το πρωί!

Μόνο με συμβόλαιο από τις εταιρίες κινητής (περί τις 169 λίρες για 18μηνό/35 λίρες το μήνα).

Εναλλακτικά όσοι το έκαναν preorder από Apple, αύριο παραλαμβάνουν με τιμές 499/599 λίρες.

μην το σκεφτεσαι - ΒΟΥΡ! :-D

οπως λεει και η υπογραφη σου sooner or later θα το παρεις! ;)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...