Προς το περιεχόμενο

Apple iPhone 4

Ποιο χρώμα του iPhone 4 σας αρέσει περισσότερο ;  

381 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποιο χρώμα του iPhone 4 σας αρέσει περισσότερο ;

• Άσπρο
      276
    • Μαύρο
      532
    • Whatever brotha
      141

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αυτές οι φόρμες εκδήλωσης ενδιαφέροντος είναι μέρος του παιχνιδιού της προώθησης του προιόντος..κάτι σαν το "To iPad εδώ..μόνο σε εμάς..για να το δείτε μόνο..να πάρετε μια λαχτάρα..για αγορά, next year.." :)

• Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πάντα μου άρεσαν τα reviews του Pogue ..

http://www.nytimes.com/2010/06/23/technology/personaltech/23pogue.html?pagewanted=2&ref=technology

"Now, the iPhone is no longer the undisputed king of app phones. In particular, the technically inclined may find greater flexibility and choice among its Android rivals, like the HTC Incredible and Evo. They’re more complicated, and their app store not as good, but they’re loaded with droolworthy features like turn-by-turn GPS instructions, speech recognition that saves you typing, removable batteries and a choice of cell networks.

If what you care about, however, is size and shape, beauty and battery life, polish and pleasure, then the iPhone 4 is calling your name.But you probably didn’t need a review to tell you that."

Ακριβώς ... ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ

Δημοσ.

ελλαδα αυγουστο ερχεται η πιο νωρις ;

γιατι πριν μια βδομαδα με πηρε η βονταφον και μου ειπε πως το θελω 16 ι 32 και τι χρωμα.κανενα νεο εχουμε για την ημερομηνια κυκλοφοριας

Δημοσ.

γιατι πριν μια βδομαδα με πηρε η βονταφον και μου ειπε πως το θελω 16 ι 32 και τι χρωμα.κανενα νεο εχουμε για την ημερομηνια κυκλοφοριας

Περίμενέ το τέλος αυγούστου με αρχές σεπτέμβρη.

Στο review του engadget λένε τα καλύτερα, τόσο για την οθόνη όσο και για τη μπαταρία. 38 ώρες χωρίς φόρτιση με πλήρη χρήση, παιχνίδια, μουσική, σερφάρισμα, κλήσεις κλπ και το συνολικό πακέτο (γράφουν) είναι εξαιρετικό... όχι πως δεν του φαίνεται. :-)

Δημοσ.

Με το μπάχαλο που έγινε και το εξωφρενικό αριθμό προπαραγγελιών δεν νομίζω να έρθει πριν τον Σεπτέμβριο Ελλάδα...

και btw...

Order Shipped

Dear ***** *****,

We are pleased to send you this dispatch regarding your Apple Store order ********.

Your Delivery Reference Number is ************.

We expect your order to be delivered to your shipping address on or before 24.06.2010.

ήμουν που ήμουν ανυπόμονος, τώρα που έγινε γάγγραινα και το 3g με το ios 4 ένα παραπάνω

• Super Moderators
Δημοσ.
Με το μπάχαλο που έγινε και το εξωφρενικό αριθμό προπαραγγελιών δεν νομίζω να έρθει πριν τον Σεπτέμβριο Ελλάδα...

και btw...

ήμουν που ήμουν ανυπόμονος, τώρα που έγινε γάγγραινα και το 3g με το ios 4 ένα παραπάνω

Σου έχω πει πως τελευταία σε σιχαίνομαι περισσότερο από παλιά ε!

B):devil:

:-)

---------- Προσθήκη στις 13:19 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 11:56 ----------

Άσχετο: Τελικά η οθόνη του 4 (το γυαλί για να είμαστε σωστοί) είναι τύπου Gorilla Glass, δηλαδή ίδια με αυτή: http://www.engadget.com/2010/05/29/dell-streaks-gorilla-glass-screen-torture-tested-for-your-amus/

B)

Δημοσ.
Σου έχω πει πως τελευταία σε σιχαίνομαι περισσότερο από παλιά ε!

B):devil:

:-)

Εγώ πάλι με αυτό το email πρωί- πρωί αγαπάω όλο το κόσμο :-D

• Super Moderators
Δημοσ.
Εγώ πάλι με αυτό το email πρωί- πρωί αγαπάω όλο το κόσμο :-D

Επίσης με τι το περιμένεις? Εννοώ ΕΛΤΑ courier?

• Super Moderators
Δημοσ.
Courier από ότι μου είπε η φίλη από Αγγλία...

Courier είναι οκ. Αν σου πει ΕΛΤΑ να αρχίσουν να σε ζώνουν τα φίδια γιατί πλεον τα ΕΛΤΑ μας είναι ένα τεράστιο μπο*ρδέλο!

B)

Δημοσ.
Courier είναι οκ. Αν σου πει ΕΛΤΑ να αρχίσουν να σε ζώνουν τα φίδια γιατί πλεον τα ΕΛΤΑ μας είναι ένα τεράστιο μπο*ρδέλο!

B)

(Έχω να σου πω ιστορίες για εδώ που μένω... )

Διαβάστε πουθενά καμιά αλλαγή στο καλώδιο ρεύματος/usb/dock; όχι ότι μου είναι άκρος απαραίτητο αλλά βολεύει όταν κάθομαι στο pc το dock... μην αλλάζω τώρα

Δημοσ.

alexzzz , το κινητό θα είναι ξεκλείδωτο? Δε θα έχεις πρόβλημα με ΑΤ&Τ κτλ, σωστά?

Επίσης, αν επιτρέπεται,πόσο θα σου κοστίσει τελικά?

Δημοσ.

Το καλώδιο είναι το κλασσικό usb που είχαν και τα προηγούμενα.

Όμως το Dock του 3G/3GS αποκλείεται να ταιριάζει γιατί το iPhone 4 έχει διαφορετικές διαστάσεις (μεγαλύτερο πλάτος, μικρότερο πάχος) και σχήμα (τετραγωνισμένο αντί για καμπυλωτό).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...