Προς το περιεχόμενο

Apple iPhone 4

kage

Ποιο χρώμα του iPhone 4 σας αρέσει περισσότερο ;  

381 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποιο χρώμα του iPhone 4 σας αρέσει περισσότερο ;

• Άσπρο
      276
    • Μαύρο
      532
    • Whatever brotha
      141

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

"Εκδήλωση" ?? Δεν είναι λάθος ?? Δεν θα έπρεπε να είναι "δήλωση" ??? Θα μου πείτε, στα @@ μας, αλλα μου ακούγεται λάθος ..

Όπως και να έχει το εκδήλωσα :lol: Το θέμα είναι το τι θα δούμε αύριο όμως από τους carriers στην Αγγλία ..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Από Macrumors

021224-iphone4.jpg

Πρώτη φορά βλέπω αυτή την φωτογραφία και έμεινα έκπληκτος ... Πρέπει να δώ αυτή την οθόνη από κοντά !

για να δεις αυτη τη διαφορα πρεπει να φερεις το κινητο πολυ κοντα στο ματι δλδ κατω απο 10 εκατοστα οταν η κανονικη αποσταση ειναι πανω απο 30 εκατοστα οπου δεν θα φαινεται μεγαλη διαφορα

για να δεις αυτη τη διαφορα πρεπει να φερεις το κινητο πολυ κοντα στο ματι δλδ κατω απο 10 εκατοστα οταν η κανονικη αποσταση ειναι πανω απο 30 εκατοστα οπου δεν θα φαινεται μεγαλη διαφορα

Ναι το ξέρω :P Άλλωστε γίνεται εμφανές μόνο από το να δείς μια οθόνη iPhone 2G/3G/3Gs :lol: Άλλα πάλι θέλω να δώ την οθόνη του iPhone 4 από κοντά ;)

Cosmote εκδήλωση Ενδιαφέροντος για το iPhone 4

Ουσιαστικά οι τύποι σου στέλνουν mail για νέα κλπ ή είναι κανονικά preorder?

Δεν είναι preorder.

Απλώς, όταν με το καλό αρχίσουν να υπάρχουν αποθέματα σε ικανοποιητικό βαθμό, θα σου στείλουν ένα email για να σου πουν "το iPhone 4 είναι διαθέσιμο". Μέχρι τότε, κατά πάσα πιθανότητα θα το έχεις ήδη αγοράσει. :-)

iMovie for iPhone Won’t Work on iPad, Doesn’t Export Projects to Mac

WTF??!! :shock::lol:

Κάνει export την τελική ταινία και όχι το project.

Δηλαδή, δεν μπορείς να ξεκινήσεις το edit στο iPhone, να κόψεις/ράψεις κάποια κομμάτια, να βάλεις μερικά εφέ, να στείλεις το project στο iMovie στο Mac και να συνεχίσεις εκεί να προσθέτεις εφέ κλπ.

Μπορείς όμως να πάρεις όλο το unedited video, να το στείλεις στο Mac και να κάνεις εκεί εξ' ολοκλήρου την επεξεργασία.

σημερα πηγα απο το καταστημα της vodafone στην καλλιθεα και ρωτησα με αφορμη αυτη την φορμα εκδηλωσης ενδιαφεροντος αλλα μου ειπαν οτι δεν ξερουν κατι περι αυτου...οσο για τιμες ουδεν σχολιο...γενικα ειναι οτι να'ναι και αυτοι..:-(

Γεια σας παιδιά. Μόλις γράφτηκα στο σάιτ. Έχω iPhone 3gs και θα πάρω μάλλον σίγουρα το 4. Απλά με ανησυχεί ένα πράγμα. Διάβασα πριν λίγο σε ένα ελληνικό σάιτ πως οι εταιρείες θα σταματήσουν τις επιδοτήσεις κινητών. Έχετε ακούσει κάτι παρόμοιο;

Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...