Προς το περιεχόμενο

Apple iPhone 4

kage

Ποιο χρώμα του iPhone 4 σας αρέσει περισσότερο ;  

381 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποιο χρώμα του iPhone 4 σας αρέσει περισσότερο ;

• Άσπρο
      276
    • Μαύρο
      532
    • Whatever brotha
      141

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Πάμε σε δεύτερο κύμα σχολίων και αποριών μετά από αυτές τις απαντήσεις:

α) Όντως το ράδιο το χρειάζεσαι σε κανένα ταξίδι και σπανίζουν τα δωρεάν wireless δίκτυα στα ταξίδια. Οι εταιρείες κινητής τηλεφωνίας έχουν άραγε εξελίξει το mobile internet ή μήπως ακόμα κινούμαστε σε υπηρεσίες με ογκοχρέωση;

β) Άκουσα αδιασταύρωτη πληροφορία ότι επιβάλλεται βάσει νομοθεσίας να είναι ξεκλείδωτο. Παράξενο μου φαίνεται, αλλά μπορεί κανείς να το διαψεύσει;

γ) Πολύ αργεί. Μήπως να πάρω blueberry τελικά; (!!)

δ) 550-600 ευρώπουλα; μόνο;

ε) Μήπως να πάρω το 3GS τώρα που θα αποσυρθεί; Λες να πέσει η τιμή του 3GS ?

a) άμα μιλάς για ταξίδι, δηλαδή έξω από κατοικημένα κέντρα, 3G δύσκολα παίζει....

εκεί ξεχνάς και το ράδιο μέσω ίντερνετ...

B) έτσι ακριβώς! Ελλάδα, Ιταλία και άλλη μία-δύο χώρες που μου διαφεύγουν αυτή την στιγμή (μία ακόμα ευρωπαϊκή και Hong-Kong νομίζω) έχουν ειδική νομοθεσία που απαγορεύει το κλείδωμα μιας συσκευής σε ένα μόνο πάροχο. Οπότε ακόμα κι αν αγοράσεις με συμβόλαιο, η συσκευή είναι ξεκλείδωτη να δουλέψει παντού! Από την άλλη πλευρά, στις άλλες χώρες, π.χ Αγγλία, Γαλλία, Γερμανία, Αμερική κτλ. ακόμα κι αν αγοράσεις σκέτη συσκευή, αυτή είναι κλειδωμένη σε ένα μόνο πάροχο κινητής τηλεφωνίας.

c) για Ελλάδα αναμένεται τέλη Αυγούστου με Σεπτέμβρη... αν μπορείς να περιμενεις ή όχι μόνο εσύ μπορείς να το ξέρεις. Πάντως αν μου το συγκρίνεις με blueberry σημαίνει ότι δεν έχεις καθαρές ιδέες πάνω στη συσκευή και τι εσύ θέλεις. Οι εναλλακτικές του iPhone είναι HTC και Samsung (υπάρχουν διάφορα μοντέλα) και Nexus με Android! To blueberry προσφέρει εντελώς διαφορετικά πράγματα.....

d) Οι τιμές πρέπει να είναι ίδιες με τις τωρινές του 3GS, δηλαδή 570 ευρώ το 16άρι και 670 το 32άρι... Οι τιμές αναφέρονται στην αγορά μόνο της συσκευής...

e) Η τιμή του 3GS θα πέσει σίγουρα γύρω στα 500 ευρώ το 16άρι και 600 ευρώ για το 32άρι, αλλά μόνο για τις stock συσκευές μέχρι εξαντλήσεως αποθέματος... Μετά θα υπάρχει μόνο το μοντέλο των 8 GB που θα δίνεται πολύ πιο φθηνά, γύρω στα 100-150 ευρώ, αλλά συνδυασμένο με συμβόλαιο!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Μετά θα υπάρχει μόνο το μοντέλο των 8 GB που θα δίνεται πολύ πιο φθηνά, γύρω στα 100-150 ευρώ, αλλά συνδυασμένο με συμβόλαιο!

το 3G εννοεις? μετα που θα βγει το 4 δεν νομιζω να πουλανε πια το 3G αλλα μονο το S οπως αντιστοιχα γινεται και τωρα με το 3G και S

---------- Προσθήκη στις 15:51 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 15:12 ----------

δειτε λεπτομερια!!!

iPhone 4.0

το 3G εννοεις? μετα που θα βγει το 4 δεν νομιζω να πουλανε πια το 3G αλλα μονο το S οπως αντιστοιχα γινεται και τωρα με το 3G και S

---------- Προσθήκη στις 15:51 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 15:12 ----------

δειτε λεπτομερια!!!

iPhone 4.0

Θα σταματήσει το 3G άλλα θα βγει 3GS με 8 γίγα και τα υπόλοιπα 3GS θα πωλούνται μέχρι να τελειώσουν τα αποθέματα ( η παράγωγη 3GS 16 κ 32 γίγα σταμάτησε.. )

Θα σταματήσει το 3G άλλα θα βγει 3GS με 8 γίγα και τα υπόλοιπα 3GS θα πωλούνται μέχρι να τελειώσουν τα αποθέματα ( η παράγωγη 3GS 16 κ 32 γίγα σταμάτησε.. )

σωστος!! :-D

bildschirmfoto20100613u.png

a) άμα μιλάς για ταξίδι' date=' δηλαδή έξω από κατοικημένα κέντρα, 3G δύσκολα παίζει....

εκεί ξεχνάς και το ράδιο μέσω ίντερνετ...

[/quote']

Μην το λες! Αν το bitrate του σταθμού είναι κάτω από 32kbps τότε μια χαρά ακούς ιντερνετικό ράδιο. Επαναλαμβάνω ότι από το yourmuze.fm παίζουν όλοι οι σταθμοί μια χαρά σε GPRS. Πρέπει να εφαρμόζει κάποια συμπίεση ανάλογα με την ταχύτητα της σύνδεσης.

Sent from my iPhone using Insomnia.app

Μακάρι να πούν μεθαύριο πότε βγαίνει και ελλάντα...

Νομίζω "άκουσα" από κάπου ότι έρχεται τέλη Αυγούστου...

Έχουμε 2,5 μήνες να πείσουμε τον κόσμο ότι η έλλειψη ραδιοφώνου είναι κάτι τρομακτικό, ουσιαστική αυτοκτονία για τον καθημερινό χρήστη κινητού τηλεφώνου...

Πάμε αδέρφια όλοι γερά... Βοηθάτε και οι άλλοι με τα Nexus και τα Nokbian ρε παιδιά...

Άντε να δούμε...

Έχουμε 2,5 μήνες να πείσουμε τον κόσμο ότι η έλλειψη ραδιοφώνου είναι κάτι τρομακτικό, ουσιαστική αυτοκτονία για τον καθημερινό χρήστη κινητού τηλεφώνου...

Πάμε αδέρφια όλοι γερά... Βοηθάτε και οι άλλοι με τα Nexus και τα Nokbian ρε παιδιά...

Άντε να δούμε...

Ε, ναι... πάνω που ηρέμησε το θέμα βάλε φιτίλια εσύ... για να γράφονται μετά "να παρέμβουν οι μοντ τώρα"...

Σόρι... έχεις δίκιο...

Απλά ελπίζω αν μου πέσει κανένα λαχείο, να μην έχω να σκεφτώ και τα καταραμένα προβλήματα διαθεσιμότητας...

3.000.000 το μηνα (λενε)... το θεμα ειναι το simlock...:-(

Άντε να δούμε...

μερικους μας πειραζει η ελλειψη...κακο ειναι?το iphone ειναι οσο και αν το ξεχνανε πολλοι ipod πραγμα που σημαινει οτι το ραδιοφωνο χρειαζεται...στο nano το εβαλαν ηδη...στο iphone θα το δουμε του χρονου να δειτε

Άντε να δούμε...

Τρομακτικό όχι, αλλά εγώ, για παράδειγμα, το υπολογίζω στα - πάντως.

μερικους μας πειραζει η ελλειψη...κακο ειναι?το iphone ειναι οσο και αν το ξεχνανε πολλοι ipod πραγμα που σημαινει οτι το ραδιοφωνο χρειαζεται...στο nano το εβαλαν ηδη...στο iphone θα το δουμε του χρονου να δειτε

το nano δεν εχει wifi ... και αφου δωσανε τοση εμφαση στο pandora κατα τη παρουσιαση του ios 4 δεν νομιζω να βαλουνε...

Καλά και αυτή η apple δεν μπορεί να κάνει εξαγορά του shazam ώστε όταν βάλει ραδιόφωνο να το φτιάξει έτσι ώστε όποιος θέλει να μπορεί ενώ παίζει το κομμάτι να τον κατευθύνει να το αγοράσει? Κερδισμένη θα βγεί.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...