Προς το περιεχόμενο

Apple iPhone 4

kage

Ποιο χρώμα του iPhone 4 σας αρέσει περισσότερο ;  

381 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποιο χρώμα του iPhone 4 σας αρέσει περισσότερο ;

• Άσπρο
      276
    • Μαύρο
      532
    • Whatever brotha
      141

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Nα σε ρωτησω κατι?Το e-radio τρωει περισσοτερο ογκο απο το απλο σερφαρισμα?Θελω και εγω να βαλω data plan οταν παρω το επομενο iphone' date='απλα πιστευω τα 500 mb θα μου αρκουν αν το ραδιο ειναι νορμαλ.Χρηση θα κανω πολυ απλη.Επισης ενημερωνεσαι ευκολα για το υπολοιπο του του ογκου καθε μηνα απο τον παροχο (εγω θα ειμαι vodafone)?

Thanx και σορρυ αν ειναι πολυ οφφτοπικ.[/quote']

Για το πόσα δεδομένα καταναλώνει το e- radio δεν μπορώ να σου πω ακριβώς (παίζει ρόλο το bitrate του σταθμού κτλ.). Πάντως αν κάνεις μια μέση χρήση του Internet πιστεύω θα σου φτάνουν τα 500mb. Το πόσα δεδομενένα καταναλώνεις μπορείς τα το βλέπεις στις ρυθμίσεις του iPhone. Η vodafone δεν σε ενημερώνει όποτε θες, απλά σου στέλνει ένα προειδοποιητικο SMS όταν πλησιάζει το όριο.

Sent from my iPhone using Insomnia.app

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Γεια σας να ρωτησω και εγω κατι?εγω εχω cosmote whats up και δεν θελω να κανω συνδεση!μηπωσ ξερει κανεις αν θα μπορω να παρω και να χρησημοποιω κανονικα το iphone 4 δηλ σαν να εχω συνδεση??περιμενω απαντηση!!ευχαριστω!

Γεια σας να ρωτησω και εγω κατι?εγω εχω cosmote whats up και δεν θελω να κανω συνδεση!μηπωσ ξερει κανεις αν θα μπορω να παρω και να χρησημοποιω κανονικα το iphone 4 δηλ σαν να εχω συνδεση??περιμενω απαντηση!!ευχαριστω!

τι εννοείς με το "κανονικά σαν να έχω σύνδεση";

όλα δουλεύουν όπως σε κάθε άλλο κινητό τηλέφωνο

Ναι αλλα λενε οτι θα εχουν micro-sim θα γινει και καρτα whats up micro-sim??

Λογικά θα μπορείς (με ή χωρίς κόστος) να αλλάξεις την sim σου ένα κατάστημα της εταιρίας σου όταν θα βγουν στην πιάτσα.

Υπάρχει όμως και μια "φήμη" ότι με ψαλίδι και κοπίδι μπορείς να κάνεις μία sim, micro sim...

Λογικά θα μπορείς (με ή χωρίς κόστος) να αλλάξεις την sim σου ένα κατάστημα της εταιρίας σου όταν θα βγουν στην πιάτσα.

Υπάρχει όμως και μια "φήμη" ότι με ψαλίδι και κοπίδι μπορείς να κάνεις μία sim, micro sim...

Επιβεβαιωμένη φήμη θα πρόσθετα... :-) Όπως σωστά αναφέρεται στα διάφορα sites, το έκανε και ένας φίλος μου για να βάλει κανονική sim στο iPad και του λειτουργεί άψογα!

ωραια και τωρα αλλη 1 ερωτηση εχω iphone 3gs με ποιον τροπο μπορω να αγωρασω ενα app??γινετε με pay safe card??

Αυτό δεν το ξέρω... δεν έχω δει καν pay safe card

a) ναι αλλα χωρις data plan θα χρεωνεσαι τα αντερα σου

β) μεχρι στιγμης ειναι αγνωστο...

γ) βγαινει 24 ιουνιου αλλα ελλαδα μαλλον προς σεπτεμβρη

δ) 300$ χαχααχ πες καλυτερα 650-700$

ε) ακομα δεν ξερουμε αν θα παιζει με ubuntu οπως επαιζε το 3G καθως εκει δεν παιζει itunes ;)

Πάμε σε δεύτερο κύμα σχολίων και αποριών μετά από αυτές τις απαντήσεις:

α) Όντως το ράδιο το χρειάζεσαι σε κανένα ταξίδι και σπανίζουν τα δωρεάν wireless δίκτυα στα ταξίδια. Οι εταιρείες κινητής τηλεφωνίας έχουν άραγε εξελίξει το mobile internet ή μήπως ακόμα κινούμαστε σε υπηρεσίες με ογκοχρέωση;

β) Άκουσα αδιασταύρωτη πληροφορία ότι επιβάλλεται βάσει νομοθεσίας να είναι ξεκλείδωτο. Παράξενο μου φαίνεται, αλλά μπορεί κανείς να το διαψεύσει;

γ) Πολύ αργεί. Μήπως να πάρω blueberry τελικά; (!!)

δ) 550-600 ευρώπουλα; μόνο;

ε) Μήπως να πάρω το 3GS τώρα που θα αποσυρθεί; Λες να πέσει η τιμή του 3GS ?

β) Άκουσα αδιασταύρωτη πληροφορία ότι επιβάλλεται βάσει νομοθεσίας να είναι ξεκλείδωτο. Παράξενο μου φαίνεται, αλλά μπορεί κανείς να το διαψεύσει;

Θα ξέρουμε στις 15 του Ιούνη όταν και θα ξεκινήσουν οι προπαραγγελίες .. 2 μέρες υπομονή ;)

δ) 550-600 ευρώπουλα; μόνο;

Μόνο ..

ε) Μήπως να πάρω το 3GS τώρα που θα αποσυρθεί; Λες να πέσει η τιμή του 3GS ?

Θα πέσει στα 500 ευρώ .. Είναί σίγουρο .. Εγώ προτείνω αντι να δώσεις 500 ευρώ για το 3GS, να δώσεις τα 600 και να πάρεις iPhone 4 ..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...