Προς το περιεχόμενο

Apple iPhone 4

Ποιο χρώμα του iPhone 4 σας αρέσει περισσότερο ;  

381 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποιο χρώμα του iPhone 4 σας αρέσει περισσότερο ;

• Άσπρο
      276
    • Μαύρο
      532
    • Whatever brotha
      141

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
αληθεια υπαρχει περιπτωση να υποστηριξουν μελλοντικα και αλλα προτυπα βιντεο με καποιο os update? .avi πχ???ολα τα αρχεια μου σε .avi τα εχω σχεδον και δε γινεται καθε φορα να τα μεταρεπω...αφηστε που χανεται και το lip-sync....σε σχεση με τα bumper δε νομιζω οτι θα εδειχναν ωραια στο μαυρο

Πιθανόν να συμβεί κάτι τέτοιο σύντομα αφού πριν μερικές ημέρες εγκρίθηκε στο AppStore η εφαρμογή yxplayer για το iPad που αναπαράγει αρχεία divx/xvid και h264 ακόμα και σε 1080p!!!! Βέβαια η εφαρμογή θέλει ακόμα λίγη βελτίωση γιατί χάνει που και που κάποια frames αλλά το πιο σημαντικό βήμα έγινε.... Υποθέτω ότι πολύ σύντομα θα κυκλοφορήσει και για iPhone...

Για το lip-sync που χάνεται κατά την μετατροπή σε mp4 φταίει το πρόγραμμα που χρησιμοποιείς.... Δοκίμασε άλλο πρόγραμμα...

Σε Windows με Total Video Converter που έχω δοκιμάσει, αλλά και σε Mac με Visual Hub που χρησιμοποιώ συνέχεια η μετατροπή γίνεται τέλεια!!!!!!!

• Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Μη μασας.... υπαρχουν και τα data plan.... μονο 25 ευρω τα 250 mb....:lol::lol::lol:

Και ποσα MB/μηνα ειναι ικανοποιητικα για αποστολη/ληψη mail, browsing,chating, e-radio, διαφορες εφαρμογες (βλεπε Shazam κ.α.) και γενικα για να μπορεις να λειτουργεις τη συσκευη και να την εκμεταλλευεσαι στο επακρο αλλα να μην ξηλωθεις κιολας?

Δημοσ.
Προσωπικά σιχαίνομαι οτιδήποτε καλύπτει τις συσκευές μου μόνιμα, είτε αυτό είναι θήκη είτε προστατευτική μεμβράνη! Δεν είχα ούτε και θα έχω ποτέ κάτι τέτοιο! Προτιμώ να απολαμβάνω τις συσκευές για όσο αντέξουν παρά να τις έχω ...κουκουλωμένες για να μην πάθουν κάτι!

B)

Κι εγώ το ίδιο κάνω. Αφού τις πληρώνω που τις πληρώνω θέλω να τις χαρώ κιόλας!!! :-)

Όμως εξαρτάται και από το άτομο!!!! Ένας φίλος μου που έχει μανταλάκια στα χέρια και του πέφτει συνέχεια κάτω, εγώ ο ίδιος του πρότεινα θήκη από σιλικόνη μήπως του κρατήσει πάνω από τρίμηνο η συσκευή!!!!!!! :-D

Από τα bumpers που παρουσιάστηκαν μου αρέσει πολύ το πορτοκαλί σε μαύρη συσκευή!!!!! Μάλλον τέτοιο συνδυασμό θα του κάνω!!!! :-D

Δημοσ.

Το bumber είναι χρήσιμο για τα ξένα αυτοκίνητα όταν μπαίνεις... κάθεσαι στην θέση του συνοδηγού και το κινητό φτάνει στην ρεζέρβα

Δημοσ.
iPhone 4 price without contract

Reports indicate you’ll be able to buy iPhone 4 outside of an AT&T contract for an unsubsidized price, but it’s not cheap:

iPhone 4 16GB without contract: $599

iPhone 4 32GB without contract: $699

The reason for the high price is because the phone is no longer subsidized by the AT&T 2-year commitment. Suddenly that contract is looking appealing huh? But be sure to get the right data plan for your use.

via osxdaily.com :P

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Εγώ πρώτος σου είπα ότι η μη υποστήριξη .avi και flash μπορεί να ενοχλήσει κάποιους... Αν αυτά τα δύο σημεία είναι τόσο σημαντικά για σένα, προφανώς το iPhone δεν σου κάνει.... ;)

Δεν είμαι σε θέση να κάνω τεχνική τεκμηρίωση, δεν είμαι τεχνικός, γιατί το iOS είναι καλύτερο αυτή την στιγμή από το Android... Υπάρχει όμως εμπειρία χρήσης... Κάνε μία ημέρα με το ένα και μία ημέρα με το άλλο και θα δούμε στο τέλος ποιο θα προτιμήσεις. ;)

Και πρόσεξε ότι συνδύασα το iOS με το Appstore, που αν το συγκρίνεις με το Android market, είναι έτη μπροστά!

Εγώ έχω το 3G από την ημέρα κυκλοφορίας του, πάντα όταν υπάρχει καινούργιο firmware κάνω upadate και στο καπάκι jailbreak... Μου έχει κολλήσει σύνολο αυτά τα χρόνια το πολύ 2-3 φορές και πάντα μετά από δικές μου μ@λ@κίες και πειραματισμούς! Δεν φταίει το λειτουργικό αν ο χρήστης κάνει λανθασμένες κινήσεις, σκαλίζει με ssh file του λειτουργικού, το φορτώνει με προγράμματα του κwλου... Το λειτουργικό από μόνο του με φυσιολογική χρήση δεν κολλάει ποτέ!!!!!

Καλύτερο στον τομέα του σημαίνει ότι προσφέρει την καλύτερη και πιο εύκολη εμπειρία χρήσης σε αυτή την κατηγορία! Μπορείς άμεσα να το χρησιμοποιήσεις χωρίς να χρειαστείς προσπέκτους, διαβάσματα, tutorials κτλ.... Και όλα αυτά χωρίς να έχεις έρθει σε επαφή μαζί του στο παρελθόν!!!!!

Όσο για την ποιότητα κατασκευής δεν χρειάζεται να πω τίποτα.... Πιάσε στα χέρια σου ένα iPhone και ένα Nexus ή ένα HD2 (ανέφερα ότι καλύτερο προσφέρει ο ανταγωνισμός) και θα καταλάβεις την διαφορά στην αφή και στην ποιότητα των πλαστικών, στην στιβαρότητα, στο δέσιμο της συσκευής... Όσο για το design και την αισθητική, εκεί η διαφορά βγάζει μάτι!!!! :-)

Όχι, δεν το ενεργοποίησαν. :-)

edit. Το γεγονός ότι οι χρήστες Android είσαστε συχνά στις σελίδες που μιλάνε για το iPhone λέει πολλά!!!!!! :-) Το αντίθετο δεν συμβαίνει τόσο συχνά!!!! :-) Είστε βέβαια πάντα ευπρόσδεκτοι!!!!!!! :-)

Φίλε μου πριν επιλέξω κινητο το είδα το iPhone και κατέληξα ότι δεν μου κάνει σύμφωνα με τις ανάγκες μου. Δεν με ενδιαφέρει αν έχει απόκριση 2 ms πιο γρήγορα η αν είναι εύκολο στην χρήση η αν έχει μπλιμπλικια με ενδιαφέρει να κάνω αυτό που θέλω.

Παρακολουθώ ομως τις εξελίξεις και από ενδιαφέρον αλλά και να δω αν κάποια στιγμη μπορεί να με καλύψει σε αυτό που θέλω και άρα να το αγοράσω. Μην ισοπεδωνετε όμως τον ανταγωνισμό ότι τέλος είναι το καλύτερο . Δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Το app store είναι δυνατό.

Και ρωτώ πόσοι από εσάς έχετε πρόσβαση στα paid apps του android στην ελλάδα; ξέρετε ότι πολλές χώρες δεν μπορούν να ανεβάσουν ακόμα εφαρμογές επί πληρωμή ; πολλοί developers έχουν έτοιμα apps και δεν τα ανεβάζουν ; όχι το android market δεν λέει τίποτα βλέποντας τα free apps ;

Όσον αφορά την δυσκολία είναι θέμα σχετικό. Εγώ για να στειλω ένα αρχείο απλά το στέλνω. Στο iPhone το σπας κατεβαζεις εφαρμογή και μετά στέλνεις.

Υπαρχουν ανάγκες και προϊόντα που τις καλύπτουν.δεν υπαρχει καλύτερη συσκευή αλλά αυτή που καλύπτει με τον καλύτερο τρόπο τις ανάγκες μας. Το πρόβλημα είναι όταν είναι πλασματικές .

Επεξ/σία από Aztec
Δημοσ.

Ακριβώς αυτό είπα! Αν υπάρχει πραγματική εξαπάτηση, όπως π.χ. με τα Ελληνικά, εννοείται και πρέπει να αναφερθεί και να επισημανθεί. Άσχετα αν γι' αυτο και το ότι σου καθυστέρησαν τόσες μέρες στο service το κινητό είναι θέμα της Vodafone και όχι της Apple. Πρέπει όμως να τα γνωρίζει ο πιθανός αγοραστής! Συμφωνώ μαζί σου.

Μα εφόσον δεν υπάρχει apple.gr η Vodafone για μένα τον χρήστη iphone είναι η Apple. Στην τελική ας έβαζε αυστηρότερες οδηγίες η μαμά Apple στη vodafone.gr και για μένα το πiο σημαντικό πράγμα μετά την ίδια τη συσκευή είναι η εγγύηση(μόνο 1 χρόνος) και το after sales service και κακά τα ψέματα καλό είναι να τα λέμε και αυτά να μαθαίνει ο κόσμος, διότι shit happens...

Δημοσ.
Μα εφόσον δεν υπάρχει apple.gr η Vodafone για μένα τον χρήστη iphone είναι η Apple. Στην τελική ας έβαζε αυστηρότερες οδηγίες η μαμά Apple στη vodafone.gr και για μένα το πiο σημαντικό πράγμα μετά την ίδια τη συσκευή είναι η εγγύηση(μόνο 1 χρόνος) και το after sales service και κακά τα ψέματα καλό είναι να τα λέμε και αυτά να μαθαίνει ο κόσμος, διότι shit happens...

actually http://www.apple.com/gr/iphone/

ελληνικοι χαρακτηρες

Δημοσ.
actually http://www.apple.com/gr/iphone/

ελληνικοι χαρακτηρες

Δηλαδή πλέον τους παίρνεις τηλέφωνο για πρόβλημα του iphone και δε σου λένε λυπούμαστε κύριε υπεύθυνη είναι η Vodafone, κόψτε το λαιμό σας; Επίσης αν τους ζητήσεις κάποιο τρόπο επικοινωνίας για παράπονα πλέον δε χρειάζεται να στείλεις γράμμα(όχι τηλέφωνο ούτε καν email, γράμμα) κάπου στην Ιρλανδία; Αν ισχύει κάτι τέτοιο πραγματικά χαίρομαι...Btw αυτό το site υπήρχε καί όταν ταλαιπωριόμουν κι εγώ αλλά μόνο για το θεαθήναι....

Δημοσ.

Και ποσα MB/μηνα ειναι ικανοποιητικα για αποστολη/ληψη mail' date=' browsing,chating, e-radio, διαφορες εφαρμογες (βλεπε Shazam κ.α.) και γενικα για να μπορεις να λειτουργεις τη συσκευη και να την εκμεταλλευεσαι στο επακρο αλλα να μην ξηλωθεις κιολας?[/quote']

Έχω το iPhone 3g δύο χρόνια τώρα και δεν έχω ξεπεράσει ποτέ το 1gb τον μήνα ακόμα και σε μήνες που πραγματικά είχα λιωσει την συσκευή. Μέση χρήση είχα 600-700 mb ανα μηνα. Όσο για τις χρεώσεις είναι ακόμα ακριβές, έχουν πέσει όμως τα τελευταία χρόνια. Εγώ έχω 5gb data plan από vodafone με 30 ευρώ το μήνα. Τώρα σκέφτομαι να βάλω τα δεδομένα στο πρόγραμμα ομιλιάς. Θα είναι επιπλέον 15 ευρώ στο unlimited πρόγραμμα που έχω για 3gb δεδομένα. Σχετικά ακριβά ακόμα ναι, αλλά όχι απαγορευτικά. Πάντως χωρίς data plan δεν έχει και πολύ νόημα η κατοχή ενός iPhone.

Sent from my iPhone using Insomnia.app

Δημοσ.

Οι ρυθμίσεις για να μπείς σ'ενα wireless network δεν είναι καλές? πλέον παντού εχει και ένα ασύρματο δίκτυο χωρίς κατα ανάγκη να ναι κλειδωμένο!

Δημοσ.

Κανεναν δεν εχω δει να γραψει για τα ασπρα handsFree.. Ειναι το μονο που ποτε δε συμπαθησα.. Μαυρο iphone μαυρο καλωδιο τελος..

Δημοσ.
Κανεναν δεν εχω δει να γραψει για τα ασπρα handsFree.. Ειναι το μονο που ποτε δε συμπαθησα.. Μαυρο iphone μαυρο καλωδιο τελος..

παρότι τα άσπρα βρωμίζουν απίστευτα, πιστεύω ότι είναι καλύτερα διότι για να τα βρεις στην τσάντα πχ κάνεις 1δευτ. ενώ τα μαύρα άντε να τα βρεις.... τα άσπρα κάνουν μπαμ όπου κ να τα έχεις...

Δημοσ.
παρότι τα άσπρα βρωμίζουν απίστευτα, πιστεύω ότι είναι καλύτερα διότι για να τα βρεις στην τσάντα πχ κάνεις 1δευτ. ενώ τα μαύρα άντε να τα βρεις.... τα άσπρα κάνουν μπαμ όπου κ να τα έχεις...

Νομίζω ότι είναι απλά θέμα marketting .. Τα άσπρα hands free της Apple είναι τόσο iconic, όσο το ίδιο το iPod .. Ολόκληρη διαφημηστική καμπανία έχει βασιστεί σε αυτά .. Δεν πρόκειται να τα δούμε να χάνοντε τόσο γρήγορα ;) Π.χ.

ipod_macworld.jpg

Δεν με χαλάνε εμένα πάντως .. Είναι απλά handsfree .. Θα προτιμούσα να βελτίωναν την ποιότητα των ακουστικών παρά να αλλάξουν χρώμα :-) Τα "in-ear" είναι πολύ καλύτερα, αλλά ο περισσότερος κόσμος χρησιμοποιεί αυτά που έρχονται μαζί με το iPhone/iPod ..

Δημοσ.
Έχω το iPhone 3g δύο χρόνια τώρα και δεν έχω ξεπεράσει ποτέ το 1gb τον μήνα ακόμα και σε μήνες που πραγματικά είχα λιωσει την συσκευή. Μέση χρήση είχα 600-700 mb ανα μηνα. Όσο για τις χρεώσεις είναι ακόμα ακριβές, έχουν πέσει όμως τα τελευταία χρόνια. Εγώ έχω 5gb data plan από vodafone με 30 ευρώ το μήνα. Τώρα σκέφτομαι να βάλω τα δεδομένα στο πρόγραμμα ομιλιάς. Θα είναι επιπλέον 15 ευρώ στο unlimited πρόγραμμα που έχω για 3gb δεδομένα. Σχετικά ακριβά ακόμα ναι, αλλά όχι απαγορευτικά. Πάντως χωρίς data plan δεν έχει και πολύ νόημα η κατοχή ενός iPhone.

Sent from my iPhone using Insomnia.app

Nα σε ρωτησω κατι?Το e-radio τρωει περισσοτερο ογκο απο το απλο σερφαρισμα?Θελω και εγω να βαλω data plan οταν παρω το επομενο iphone,απλα πιστευω τα 500 mb θα μου αρκουν αν το ραδιο ειναι νορμαλ.Χρηση θα κανω πολυ απλη.Επισης ενημερωνεσαι ευκολα για το υπολοιπο του του ογκου καθε μηνα απο τον παροχο (εγω θα ειμαι vodafone)?

Thanx και σορρυ αν ειναι πολυ οφφτοπικ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...