Προς το περιεχόμενο

Apple iPhone 4

kage

Ποιο χρώμα του iPhone 4 σας αρέσει περισσότερο ;  

381 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποιο χρώμα του iPhone 4 σας αρέσει περισσότερο ;

• Άσπρο
      276
    • Μαύρο
      532
    • Whatever brotha
      141

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Οπως γραφω σε καθε apple hating (τελικα) topic ο ανταγωνισμος εχει πολλα κινητα καλυτερα σε specs. Αυτο που σου πουλαει η apple ειναι ομορφια (για το 4 διατηρω επιφυλαξεις μεχρι να το πιασω στα χερια μου) , σταθεροτητα , ασφαλεια , χρηστικοτητα και ευχρηστια.

Ειτε εισαι tech geek , ειτε ασχετος με τεχνολογια , φτανει μια στιγμη που ΕΧΕΙΣ ΒΑΡΕΘΕΙ να κανεις τον hacker ψαχνοντας με τις ωρες σε φορουμ , τορρεντ κλπ applications και πως θα σεταρεις το κινητο σου , με τους οποιους κινδυνους σε ασφαλεια και σταθεροτητα και απλα θελεις με 2 κλικ και 99c ξαπλα στον καναπε σου , να βρεις αυτο που θελεις και να το εγκαταστατησεις στο κινητο σου.

Αν πλεον και ο ανταγωνισμος μπορει να το κανει αυτο (που δεν μπορει αλλα τεσπα) δεν ευθυνεται η apple για το αποτυχημενο μαρκετινγκ των ανταγωνιστων της , που δεν μπορουν να περασουν στη συνειδηση του κοσμου οτι ειναι ισαξιοι της.

Πισω στο θεμα , τα specs του 4 εχουν οτι κατηγορουσαν την apple οτι δεν εχει.

Ραδιοφωνο μου ειναι αχρηστο και δεν μπορω να καταλαβω για ποιο λογο μη κατοχοι data plan εχουν iphone.Παρολα αυτα και εγω πιστευω ενα ρημαδι ραδιοφωνακι επρεπε να το εχει.

Στο θεμα της εμφανισης μου κανει εντυπωση που πολλοι δηλωνουν οτι το βρισκουν ομορφο. Ξαναλεω οτι απο κοντα τελικα μπορει να ειναι ομορφο , αλλα οι φωτος του με εχουν απογοητευσει.

Και επειδη τα γουστα ειναι υποκειμενικα καλω τους GAY του φορουμ να βγουν και να πουν αντικειμενικα αν αυτο το εκτρωμα απο τις φωτο , το βρισκουν ομορφο και apple design!!

Εμενα (αν και μη GAY :shifty: ) μου βγαζει μιξη SE-LG.

:-D:-D:-D

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

To bluetooth το έφτιαξαν για file transfer ? Αυτό βρε παιδιά πραγματικά το ρωτάω δεν ειρωνέυομαι.

ΥΓ είμαι apple tactics hater όχι iphone hater και έχω android ;)

Όχι, και μην περιμένεις να γίνει κάτι τέτοιο σύντομα (ίσως και ποτέ).

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
τα .avi επικρατούν. όπως επίσης και το flash.

η ευκολία δεν είναι το παν γιατί τότε όλοι θα είχαμε κινητά που μόνο τηλέφωνο θα έπαιρναν.αν τα επιμέρους χαρακτηριστικά δεν είναι ικανοποιητικά τότε και το δέσιμο δεν θα είναι ικανοποιητικό.εκτός και αν θες να κουβαλάς μαζί σου γυαλικά.

Εγώ πρώτος σου είπα ότι η μη υποστήριξη .avi και flash μπορεί να ενοχλήσει κάποιους... Αν αυτά τα δύο σημεία είναι τόσο σημαντικά για σένα, προφανώς το iPhone δεν σου κάνει.... ;)

iOS vs android για πες γιατί είναι καλύτερο το iOS . Μου αρέσουν οι συγκρίσεις λειτουργικών συστημάτων.Περιμένω τεχνική τεκμηρίωση. Εγώ γιατί έχω ακούσει ότι κολλάει κάποιες φορές και το iphone ? Α μάλλον λόγω jailbreak θα είναι.

Η αισθητική είναι κάτι υποκειμενικό. Τι σημαίνει καλύτερο στον τομέα του ? Κάτι σαν τα μοντέλα εννοείς που έχουν συγκεκριμένες προδιαγραφές αισθητικής ?

Δεν είμαι σε θέση να κάνω τεχνική τεκμηρίωση, δεν είμαι τεχνικός, γιατί το iOS είναι καλύτερο αυτή την στιγμή από το Android... Υπάρχει όμως εμπειρία χρήσης... Κάνε μία ημέρα με το ένα και μία ημέρα με το άλλο και θα δούμε στο τέλος ποιο θα προτιμήσεις. ;)

Και πρόσεξε ότι συνδύασα το iOS με το Appstore, που αν το συγκρίνεις με το Android market, είναι έτη μπροστά!

Εγώ έχω το 3G από την ημέρα κυκλοφορίας του, πάντα όταν υπάρχει καινούργιο firmware κάνω upadate και στο καπάκι jailbreak... Μου έχει κολλήσει σύνολο αυτά τα χρόνια το πολύ 2-3 φορές και πάντα μετά από δικές μου μ@λ@κίες και πειραματισμούς! Δεν φταίει το λειτουργικό αν ο χρήστης κάνει λανθασμένες κινήσεις, σκαλίζει με ssh file του λειτουργικού, το φορτώνει με προγράμματα του κwλου... Το λειτουργικό από μόνο του με φυσιολογική χρήση δεν κολλάει ποτέ!!!!!

Καλύτερο στον τομέα του σημαίνει ότι προσφέρει την καλύτερη και πιο εύκολη εμπειρία χρήσης σε αυτή την κατηγορία! Μπορείς άμεσα να το χρησιμοποιήσεις χωρίς να χρειαστείς προσπέκτους, διαβάσματα, tutorials κτλ.... Και όλα αυτά χωρίς να έχεις έρθει σε επαφή μαζί του στο παρελθόν!!!!!

Όσο για την ποιότητα κατασκευής δεν χρειάζεται να πω τίποτα.... Πιάσε στα χέρια σου ένα iPhone και ένα Nexus ή ένα HD2 (ανέφερα ότι καλύτερο προσφέρει ο ανταγωνισμός) και θα καταλάβεις την διαφορά στην αφή και στην ποιότητα των πλαστικών, στην στιβαρότητα, στο δέσιμο της συσκευής... Όσο για το design και την αισθητική, εκεί η διαφορά βγάζει μάτι!!!! :-)

To bluetooth το έφτιαξαν για file transfer ? Αυτό βρε παιδιά πραγματικά το ρωτάω δεν ειρωνέυομαι.

ΥΓ είμαι apple tactics hater όχι iphone hater και έχω android ;)

Όχι, δεν το ενεργοποίησαν. :-)

edit. Το γεγονός ότι οι χρήστες Android είσαστε συχνά στις σελίδες που μιλάνε για το iPhone λέει πολλά!!!!!! :-) Το αντίθετο δεν συμβαίνει τόσο συχνά!!!! :-) Είστε βέβαια πάντα ευπρόσδεκτοι!!!!!!! :-)

Επεξ/σία από kpartsi

iOS vs android για πες γιατί είναι καλύτερο το iOS . Μου αρέσουν οι συγκρίσεις λειτουργικών συστημάτων.Περιμένω τεχνική τεκμηρίωση. Εγώ γιατί έχω ακούσει ότι κολλάει κάποιες φορές και το iphone ? Α μάλλον λόγω jailbreak θα είναι.

Η αισθητική είναι κάτι υποκειμενικό. Τι σημαίνει καλύτερο στον τομέα του ? Κάτι σαν τα μοντέλα εννοείς που έχουν συγκεκριμένες προδιαγραφές αισθητικής ?

Θέλεις σε επίπεδο Framework και Api ή σε επίπεδο UE? Μπορούμε να το συζητήσουμε και τα δύο και πιστεύω ότι έχει ενδιαφέρον.

Είναι άδικο να συγκρίνουμε το Android με το iOS. Σίγουρα το 2.2 έχει πολλά να δείξει και το λέω χωρίς να έχω δει τα χαρακτηριστικά του. Το μόνο που γνωρίζω είναι ότι λύνει το χωροταξικό πρόβλημα των εφαρμογών. Η χρονιά του Android δεν έχει έρθει ακόμα, κάποια στιγμή θα δείξει τα δόντια του αλλά έχει πολλά ψωμιά να φάει ακόμα.

Ίσως σε ένα χρόνο θα έχουν αλλάξει τα πράγματα και με την έλευση των 7 θα υπάρχει μεγαλύτερος ανταγωνισμός και ροη ιδεων από το ένα στο άλλο.

• Super Moderators

Μιλώντας για os που υστερεί το froyo;

Η έκδοση που έχω τώρα στο Ν1 είναι αρκετά ασταθής και τις περισσότερες φορές όταν το χρειάζεσαι πραγματικά. Σαν λειτουργικό είναι ότι καλύτερο κυκλοφορεί αλλά του λείπουν αρκετά πράγματα ακόμη. Το θεωρώ όμως από τους βασικούς ανταγωνιστές του ios4 (για να μην πω το μοναδικό).

Sent from my iPhone using Insomnia.app

Θα προτιμούσα να καλύπτει και το πίσω μέρος.

αφου φαινεται να προεξεχει λιγο που σημαινει οτι οταν το ακουμπας καπου θα ακουμπαει μονο το bumper αλλα ετσι κιαλλως εχει και aluminosilicate glass

my @ss :P

αληθεια υπαρχει περιπτωση να υποστηριξουν μελλοντικα και αλλα προτυπα βιντεο με καποιο os update? .avi πχ???ολα τα αρχεια μου σε .avi τα εχω σχεδον και δε γινεται καθε φορα να τα μεταρεπω...αφηστε που χανεται και το lip-sync....σε σχεση με τα bumper δε νομιζω οτι θα εδειχναν ωραια στο μαυρο

• Super Moderators
αφου φαινεται να προεξεχει λιγο που σημαινει οτι οταν το ακουμπας καπου θα ακουμπαει μονο το bumper αλλα ετσι κιαλλως εχει και aluminosilicate glass

my @ss :P

Προσωπικά σιχαίνομαι οτιδήποτε καλύπτει τις συσκευές μου μόνιμα, είτε αυτό είναι θήκη είτε προστατευτική μεμβράνη! Δεν είχα ούτε και θα έχω ποτέ κάτι τέτοιο! Προτιμώ να απολαμβάνω τις συσκευές για όσο αντέξουν παρά να τις έχω ...κουκουλωμένες για να μην πάθουν κάτι!

B)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...