Προς το περιεχόμενο

Apple iPhone 4

Ποιο χρώμα του iPhone 4 σας αρέσει περισσότερο ;  

381 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποιο χρώμα του iPhone 4 σας αρέσει περισσότερο ;

• Άσπρο
      276
    • Μαύρο
      532
    • Whatever brotha
      141

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ok ρε παιδια δουλευει μια χαρα το iphone αλλα δε γινεται να ακουμε ακομα τα ιδια που λεγατε και περσι για το android....με το froyo ειδικα φαινεται οτι παει πολυ μπροστα...δε λεω κι εγω iphone 4 θα παρω κυριως λογω του οτι δεν μπορω να ζησω χωρις το ipod μου αλλα γλυκοκοιταω τις android συσκευες...εγω παντως ειμαι απογοητευμενος απο την apple γιατι δινει πολυ λιγοτερα απο αυτα που μπορει και αυτα με το σταγονομετρο...η οποια απογοητευση ειναι λογω των υψηλων απαιτησεων που εχουμε απο την εταιρεια

• Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Super Moderators
Δημοσ.
ok ρε παιδια δουλευει μια χαρα το iphone αλλα δε γινεται να ακουμε ακομα τα ιδια που λεγατε και περσι για το android....με το froyo ειδικα φαινεται οτι παει πολυ μπροστα...δε λεω κι εγω iphone 4 θα παρω κυριως λογω του οτι δεν μπορω να ζησω χωρις το ipod μου αλλα γλυκοκοιταω τις android συσκευες...εγω παντως ειμαι απογοητευμενος απο την apple γιατι δινει πολυ λιγοτερα απο αυτα που μπορει και αυτα με το σταγονομετρο...η οποια απογοητευση ειναι λογω των υψηλων απαιτησεων που εχουμε απο την εταιρεια

Και εγώ έχω froyo αλλά και πάλι έχει ακόμη πολύ δρόμο!

Δημοσ.
θα πάρεις λοιπόν iphone 4 έτσι?

Ναι, είμαι απαίδευτος.

Τι δεν κατάλαβες από αυτά που είπα?

Όταν αγοράσα το 3G και η Vodafone (ο επίσημος αντιπρόσωπος της Apple για το Iphone) και μου έλεγε μούφες ότι σύντομα θα έχω ελληνικά και τα απέκτησα "σύντομα" μετά από 1 χρόνο, όταν έπρεπε να το στείλω για service 3 φορές για δύο μήνες συνολικά για να μου το αντικαταστήσουν με πάλι χαλασμένη συσκευή και να περιμένω εκ νέου, πιστεύω ότι μπορώ να εκφέρω άποψη επί του θέματος.

Ναι τό θέμα αφορά το Iphone 4, αλλά αν μιλάμε μόνο οι πορωμένοι επί του θέματος( βάζω και τον εαυτό μου μέσα γιατί κατά Χριστούγεννα μεριά θα το αγοράσω) και λέμε 50-100-150 σελίδες πόσο τέλειο είναι(κανονίζοντας και ομαδικές παραγγελίες από έξω) και 2-3 posts για τα μειονεκτήματα του τότε όποιος άσχετος μπει, και φαντάζομαι μπαίνουν αρκετοί, θα αποκτήσει μια στρεβλή εικόνα της πραγματικότητας.

Ακριβώς αυτό είπα! Αν υπάρχει πραγματική εξαπάτηση, όπως π.χ. με τα Ελληνικά, εννοείται και πρέπει να αναφερθεί και να επισημανθεί. Άσχετα αν γι' αυτο και το ότι σου καθυστέρησαν τόσες μέρες στο service το κινητό είναι θέμα της Vodafone και όχι της Apple. Πρέπει όμως να τα γνωρίζει ο πιθανός αγοραστής! Συμφωνώ μαζί σου.

Μόλις έχουμε νέα θα το οργανώσουμε... ψήνομαι και εγώ πολύ

Κατά τα άλλα... το switch του soiramk έχει μείνει σε κάτι κίτρινους φακέλους από Αμέρικα που όλο κάτι άλλο έχουν μέσα.

Ωραία περιμένω νέα!

θα κάνω ειδικό foto shooting με unboxing από φάκελο, αν όλα πάνε καλά, με MacBook αρχές Αυγούστου!

----------------

Now playing on iTunes: Iron Maiden - 2 Minutes to Midnight

via FoxyTunes

Δημοσ.

Λίγο σεμνότερα με τις εκφράσεις εναντίον συνανθρώπων μας επειδή απλά επιλέγουν μια συγκεκριμένη καταναλωτική συσκευή. Νομίζω ότι, με την ανοχή των moderators, το πράγμα έχει ξεφύγει. 52 σελίδες τοπικ να επαναλαμβάνονται τα ίδια και τα ίδια. Καλω τους mods να κάνουν την δουλειά τους...

Sent from my iPhone using Insomnia.app

• Super Moderators
Δημοσ.

Η ανοχή τελείωσε, η υπομονή εξαντλήθηκε. Τα troll posts, τα flame posts και τα μηνύματα που προσβάλλουν άλλα μέλη δεν είναι ανεκτά και όσα μέλη τα δημοσιεύουν θα τιμωρούνται σύμφωνα με τους κανόνες του forum.

Ξεκάθαρο το μήνυμα: αν δεν γουστάρετε ένα προϊόν, μη συμμετέχετε στη συζήτηση για το προϊόν αυτό. :mad:

Δημοσ.

όλα τα νέα κινητά είναι ίδια με το iphone.

για παράδειγμα έχει την καλύτερη ανάλυση, κάποιοι θα το πάρουν και γι΄αυτό.

όταν είχαν βγει κινητά htc με android με επεξεργαστή 1 κάνεις δεν τα πήρε.

όταν η samsung έβγαλε την amoled που είναι καλύτερη από iphone 4 (όχι σε ανάλυση)

επίσης δεν έγινε ντόρος η υπέρμετρη διαφήμιση-λίγοι έχουν amoled κινητά.

Δόξα το Θεό 3G κινητά έχουμε άπειρα. επίσης δεν υπάρχει κάποια προτίμηση σε αυτά.

κάμερες έχουμε από 5mp και πάνω, αλλά λίγοι προτιμούν αυτά τα κινητά ,πάντα σε σύγκριση με το iphone. έτσι υπάρχει μια προτίμηση στην apple

το μόνο που αλλάζει είναι το OS εδώ να το καταλάβω ότι προτιμάς το OS του iphone από το OS του android. αλλά όχι ότι είναι καλύτερο σε κάθε τομέα.

Δημοσ.

για παράδειγμα έχει την καλύτερη ανάλυση' date=' κάποιοι θα το πάρουν και γι΄αυτό.

όταν η samsung έβγαλε την amoled που είναι καλύτερη από iphone 4 (όχι σε ανάλυση)

Δόξα το Θεό 3G κινητά έχουμε άπειρα. επίσης δεν υπάρχει κάποια προτίμηση σε αυτά.

κάμερες έχουμε από 5mp και πάνω, αλλά λίγοι προτιμούν αυτά τα κινητά ,πάντα σε σύγκριση με το iphone. έτσι υπάρχει μια προτίμηση στην apple

το μόνο που αλλάζει είναι το OS εδώ να το καταλάβω ότι προτιμάς το OS του iphone από το OS του android. αλλά όχι ότι είναι καλύτερο σε κάθε τομέα.[/quote']

Εννοείς ότι τα επιμέρους χαρακτηριστικά είναι πάνω κάτω ίδια, έτσι; Άρα τι μένει; Το design, το OS με τις εφαρμογές του και η συνολική υλοποίηση.

Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app

Δημοσ.
Εννοείς ότι τα επιμέρους χαρακτηριστικά είναι πάνω κάτω ίδια, έτσι; Άρα τι μένει; Το design, το OS με τις εφαρμογές του και η συνολική υλοποίηση.

Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app

ναι κάπως έτσι.

Δημοσ.
6) το one more thing πιστεύω έπρεπε να ήταν η ζώνη και το καινούριο παντελόνι του Steve Jobs..

via milaraki.com :lol:

αυτό κάτι μου θυμίζει..B)

Δημοσ.

για παράδειγμα έχει την καλύτερη ανάλυση, κάποιοι θα το πάρουν και γι΄αυτό.

το μόνο που αλλάζει είναι το OS εδώ να το καταλάβω ότι προτιμάς το OS του iphone από το OS του android. αλλά όχι ότι είναι καλύτερο σε κάθε τομέα.

iOS + προγράμματα AppStore -> καλύτερο στον τομέα του

mp3/mp4 player (music-video player) -> καλύτερο στον τομέα του (υπάρχει το πρόβλημα της ασυμβατότητας με αρχεία video .avi που πολλούς μπορεί να ενοχλήσει...)

Safari + Internet browsing -> καλύτερο στον τομέα του (και εδώ υπάρχει η ασυμβατότητα με περιεχόμενα flash που επίσης πολλούς μπορεί να ενοχλήσει...)

ποιότητα κατασκευής + design (αισθητική) -> καλύτερο στον τομέα του

Κάποιος τα βάζει όλα αυτά στη ζυγαριά και ανάλογα με τις ανάγκες του και τις προτεραιότητές του αποφασίζει αν θα το αγοράσει ή όχι.....

Επίσης μην κοιτάς τα επιμέρους χαρακτηριστικά αλλά το δέσιμο του hardware με το software σε ένα κινητό γρήγορο, εύκολο στη χρήση, που δεν κολλάει ποτέ!!!!!!!

Τα 5mpixel δεν λένε τίποτα αν δεν έχεις ένα καλό φακό.... Τα 3.2mpixel του 3GS ξεπερνούσαν πολλά κινητά με 5 mpixels!!!!!!!

Δημοσ.

mp3/mp4 player (music-video player) -> καλύτερο στον τομέα του (υπάρχει το πρόβλημα της ασυμβατότητας με αρχεία video .avi που πολλούς μπορεί να ενοχλήσει...)

Safari + Internet browsing -> καλύτερο στον τομέα του (και εδώ υπάρχει η ασυμβατότητα με περιεχόμενα flash που επίσης πολλούς μπορεί να ενοχλήσει...)

Κάποιος τα βάζει όλα αυτά στη ζυγαριά και ανάλογα με τις ανάγκες του και τις προτεραιότητές του αποφασίζει αν θα το αγοράσει ή όχι.....

Επίσης μην κοιτάς τα επιμέρους χαρακτηριστικά αλλά το δέσιμο του hardware με το software σε ένα κινητό γρήγορο, εύκολο στη χρήση, που δεν κολλάει ποτέ!!!!!!!

Τα 5mpixel δεν λένε τίποτα αν δεν έχεις ένα καλό φακό.... Τα 3.2mpixel του 3GS ξεπερνούσαν πολλά κινητά με 5 mpixels!!!!!!!

τα .avi επικρατούν. όπως επίσης και το flash.

η ευκολία δεν είναι το παν γιατί τότε όλοι θα είχαμε κινητά που μόνο τηλέφωνο θα έπαιρναν.αν τα επιμέρους χαρακτηριστικά δεν είναι ικανοποιητικά τότε και το δέσιμο δεν θα είναι ικανοποιητικό.εκτός και αν θες να κουβαλάς μαζί σου γυαλικά.

Δημοσ.

iOS vs android για πες γιατί είναι καλύτερο το iOS . Μου αρέσουν οι συγκρίσεις λειτουργικών συστημάτων.Περιμένω τεχνική τεκμηρίωση. Εγώ γιατί έχω ακούσει ότι κολλάει κάποιες φορές και το iphone ? Α μάλλον λόγω jailbreak θα είναι.

Η αισθητική είναι κάτι υποκειμενικό. Τι σημαίνει καλύτερο στον τομέα του ? Κάτι σαν τα μοντέλα εννοείς που έχουν συγκεκριμένες προδιαγραφές αισθητικής ?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...