Προς το περιεχόμενο

Apple iPhone 4

Ποιο χρώμα του iPhone 4 σας αρέσει περισσότερο ;  

381 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποιο χρώμα του iPhone 4 σας αρέσει περισσότερο ;

• Άσπρο
      276
    • Μαύρο
      532
    • Whatever brotha
      141

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εμετικά τα παραπάνω βιντεάκια απλά.

Αν και φέτος η επιδότηση μου είναι όπως και τις προηγούμενες χρονιές θα το τιμήσω κι εγώ το iphone(είχα πάρει το 3gs αλλά το πούλησα άνοιχτο) μόνο και μόνο γιατί έχω σιχαθεί την πλαστικούρα των nokia αν και είμαι χρήστης symbian από το 2003.

Το μόνο που με ξενερώνει είναι η έλειψη ράδιο(μάλλον είμαστε πολλοί..)

Δημοσ.
Το μόνο που με ξενερώνει είναι η έλειψη ράδιο(μάλλον είμαστε πολλοί..)

Μη μασας.... υπαρχουν και τα data plan.... μονο 25 ευρω τα 250 mb....:lol::lol::lol:

Δημοσ.

την τιμη θα την μαθουμε στις 15 ιουνιου η περιμενουμε καποια αλλη ανακοινωση απο

την apple ?

τα 199 και 299 ειναι για 2ετη συμβολαια , αρα θα υπαρχει και 3η τιμη για συσκευη ?

• Super Moderators
Δημοσ.
την τιμη θα την μαθουμε στις 15 ιουνιου η περιμενουμε καποια αλλη ανακοινωση απο

την apple ?

Η τιμή θα είναι μάλλον η ήδη υπάρχουσα για τα 3GS, αφού οι τιμές παρέμειναν οι ίδιες ουσιαστικά.

τα 199 και 299 ειναι για 2ετη συμβολαια , αρα θα υπαρχει και 3η τιμη για συσκευη ?

Στις ΗΠΑ δεν υπάρχει τρίτη τιμή, τα iPhone κυκλοφορούν μόνο με συμβόλαιο και μάλιστα στην AT&T.

Δημοσ.
Έχουμε μάθει αν θα διατεθούν unlocked versions σε Αγγλία/Γερμανία/Γαλλία ??

Προς το παρόν για Αγγλία δεν έχει ανακοινωθεί κάτι επίσημα.

ΑΛΛΑ. Όλες οι εταιρίες φαίνεται να το έχουν διαθέσιμο άρα ποιος ο λόγος να είναι locked? (Πέρα από τις 15 λίρες για το unlock που χρέωνε η O2 μέχρι σήμερα)

Ξεφεύγω από το θέμα τώρα.

Πάντως σήμερα ξεσηκώθηκαν τα πλήθη όταν η O2 ανακοίνωσε τέρμα τα "unlimited" data plans με μόνο ένα συμβόλαιο στις 45 λίρες με 1Gb data ενώ τα υπόλοιπα με 500Mb.

Σε σχέση με Ελλάδα βέβαια εδώ με 25 λίρες από Vodafone έχω 600' προς όλους, 3000 txt προς όλους και 1Gb data, σε 30 ημέρες συμβόλαιο.

Για τα άλλα δεν έχω άκρες εκτός του φανταστικού (σλούρπ) άπαιχτου (σλούρπ) πανέξυπνου (σλούπρο) συμφωρουμίτη Cue

Σιγά τα ζουμιά. :P

Δημοσ.
Προς το παρόν για Αγγλία δεν έχει ανακοινωθεί κάτι επίσημα.

ΑΛΛΑ. Όλες οι εταιρίες φαίνεται να το έχουν διαθέσιμο άρα ποιος ο λόγος να είναι locked? (Πέρα από τις 15 λίρες για το unlock που χρέωνε η O2 μέχρι σήμερα)

Πήγε σήμερα ένας φίλος στην Αγγλία και ρώτησε σε o2 και Apple store .. Του είπαν ότι δεν ξέρουν ακόμη αν θα το διαθέτουν unlocked ( και στα 2 ) .. Αυτός στην o2 του είπε ότι θα μπορεί να το κάνει pre-order στις 15 ( ως γνωστό ) και λογικά εκείνη την μέρα θα ξέρουν αν θα μπορούν να το κάνουν και οι ίδιοι unlock ..

Fingers crossed λοιπόν, και υπομονή μέχρι τις 15 ..

Δημοσ.
Στις ΗΠΑ δεν υπάρχει τρίτη τιμή, τα iPhone κυκλοφορούν μόνο με συμβόλαιο και μάλιστα στην AT&T.

Υπάρχει "τρίτη τιμή". Συγκεκριμένα οι Αμερικάνοι θα μπορούν να αγοράζουν το iPhone 4 16GB στα $599 και το 32GB στα $699.

Δημοσ.
Υ.Γ.1: alexzzz, Mercyful_Fate, billdanos(άσε τα iPad κ τις καταναλωτικές βλακείες :P) κ λοιποί, ενημερώστε με για groupbuy απ' έξω!

Μόλις έχουμε νέα θα το οργανώσουμε... ψήνομαι και εγώ πολύ

Κατά τα άλλα... το switch του soiramk έχει μείνει σε κάτι κίτρινους φακέλους από Αμέρικα που όλο κάτι άλλο έχουν μέσα.

Δημοσ.
Υπάρχει "τρίτη τιμή". Συγκεκριμένα οι Αμερικάνοι θα μπορούν να αγοράζουν το iPhone 4 16GB στα $599 και το 32GB στα $699.

Και το παράδοξο είναι πως, αν και χωρίς συμβόλαιο, θα είναι κι αυτά κλειδωμένα στην AT&T. :-(

Δημοσ.
Και το παράδοξο είναι πως, αν και χωρίς συμβόλαιο, θα είναι κι αυτά κλειδωμένα στην AT&T. :-(

Παράξενο ναι, αλλά νομίζω ότι θα ήταν η κυριότερη είδηση του WWDC, αν δεν ήταν μόνο AT&T το iPhone στην Αμερική :-D

Δημοσ.

Με αυτα που διαβάζω στο επίσημο site της apple

— the same type of glass used in the windshields of helicopters and high-speed trains. Chemically strengthened to be 20 times stiffer and 30 times harder than plastic

αναρωτιέμαι ... Will it blend ?

Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app

Δημοσ.
Με αυτα που διαβάζω στο επίσημο site της apple

— the same type of glass used in the windshields of helicopters and high-speed trains. Chemically strengthened to be 20 times stiffer and 30 times harder than plastic

αναρωτιέμαι ... Will it blend ?

Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app

Ανετα... Τα τζαμια στα ελικοπτερα και στα τρενα και στα διαστημικα αεροσκαφη που λεει εχουν παχος απο 3 ποντους μεχρι 30. Στο iphone ειναι 1mm. Εχει μια βασικη διαφορα λοιπον. Δεν νομιζεις; Παντως απο site που ειδα που ειχε ενα sample λενε οτι σπαει πολυ πιο ευκολα απο τους προκατοχους του γιατι ειναι και πιο λεπτο, οποτε λυγιζει πιο ευκολα..

Δημοσ.

Εν τω μεταξύ η Cosmote ανακοίνωσε ότι το φέρνει Ελλάδα τέλη Αυγούστου, με προκράτηση από τις 14 Ιουνίου(!), ενώ η Vodafone μιλάει γενικά για τους επόμενους μήνες....

Πηγή:iPhoneHellas

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...