Προς το περιεχόμενο

Apple iPhone 4

kage

Ποιο χρώμα του iPhone 4 σας αρέσει περισσότερο ;  

381 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποιο χρώμα του iPhone 4 σας αρέσει περισσότερο ;

• Άσπρο
      276
    • Μαύρο
      532
    • Whatever brotha
      141

Προτεινόμενες αναρτήσεις

ακριβώς με κατάλαβες. οι προπαγάνδα είναι το ζητούμενο, από το πρωί μέχρι

το βράδυ μας έχουν κάνει ότι αν δεν πάρουμε ενα ipad ή iphone είμαστε χαμένοι

το υλιστικό πνεύμα της apple δεν έχει όρια-αλλά αυτή ξέρει τη κάνει.

Για να καταλάβω δηλαδή, γιατί ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ αυτά που διαβάζω .. Ο λόγος που αγόρασες αρχικά iPhone είναι γιατί ακριβώς ένιωθες "χαμένος" χωρίς ένα ??

Επίσης, η "προπαγάνδα" που ονομάζεις ονομάζεται και αλλιώς .. MARKETING !! Καλωσόρισες στον 21ο αιώνα ..

Δεν συνηθίζω να μιλάω με αυτό το ύφος, αλλά δεν είναι δυνατόν να πιστεύει κάποιος αυτά τα πράγματα .. Αν κάνεις με αυτόν τον τρόπο αγορές, τότε καλά κάνει η Apple και η κάθε άλλη Apple που σε κλέβει ..

Αν πάω και δώσω 400 χιλιάδες ευρώ για να αγοράσω Ferrari και μετά ανακαλύψω ότι δεν κάνει για εκδρομές στο βουνό, δεν φταίει η Ferrari αλλά η επιπολαιότητα, η απόλυτη μου άγνοια για το αυτοκίνητο και ο λανθασμένος τρόπος σκέψης του ότι ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ Ferrari .. H τελευταία που έχει ευθύνη είναι η εταιρεία ..

Σκέφτηκα ότι η παρομοίωση με τα αυτοκίνητα θα ήταν καλή ιδέα, μιας και πέτυχε και στο παρελθόν :-D

Είναι ευθύνη της Apple δλδ, αν εσύ(κ ο οποιοσδήποτε) έχει πέσει θύμα του "υλιστικού πνεύματος"(καπιταλισμού/καταναλωτισμού ή όπως αλλιώς το θες)? Ευθύνη της Apple είναι άμα σε "κορόιδεψε" για κάποια δυνατότητα της συσκευής της, όχι ότι δουλεύει σωστά το marketing και το promotion των προϊόντων της.

Μην το ψάχνεις .. Όλοι εμείς είμαστε θύματα .. Απλά δεν το ξέρεις .. Είναι κάτι σαν το 1984 του Orwell ..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Για να καταλάβω δηλαδή, γιατί ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ αυτά που διαβάζω .. Ο λόγος που αγόρασες αρχικά iPhone είναι γιατί ακριβώς ένιωθες "χαμένος" χωρίς ένα ??

Επίσης, η "προπαγάνδα" που ονομάζεις ονομάζεται και αλλιώς .. MARKETING !! Καλωσόρισες στον 21ο αιώνα ..

Δεν συνηθίζω να μιλάω με αυτό το ύφος, αλλά δεν είναι δυνατόν να πιστεύει κάποιος αυτά τα πράγματα .. Αν κάνεις με αυτόν τον τρόπο αγορές, τότε καλά κάνει η Apple και η κάθε άλλη Apple που σε κλέβει ..

Αν πάω και δώσω 400 χιλιάδες ευρώ για να αγοράσω Ferrari και μετά ανακαλύψω ότι δεν κάνει για εκδρομές στο βουνό, δεν φταίει η Ferrari αλλά η επιπολαιότητα, η απόλυτη μου άγνοια για το αυτοκίνητο και ο λανθασμένος τρόπος σκέψης του ότι ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ Ferrari .. H τελευταία που έχει ευθύνη είναι η εταιρεία ..

Σκέφτηκα ότι η παρομοίωση με τα αυτοκίνητα θα ήταν καλή ιδέα, μιας και πέτυχε και στο παρελθόν :-D

Μην το ψάχνεις .. Όλοι εμείς είμαστε θύματα .. Απλά δεν το ξέρεις .. Είναι κάτι σαν το 1984 του Orwell ..

το θέμα δεν είναι ότι νοιώθω χαμένος.

αλλά όλοι μας πλέον είμαστε κατευθυνόμενοι, μας έχουν επιβάλει κάτι και αυτό είναι.

δεν μπορούμε να κάνουμε πέρα. όλοι ξέρουμε τον λόγο που γίνονται όλα , αλλά είμαστε σκλάβοι του εαυτού μας. φυσικά και είναι δικό μου το λάθος.

αν ρωτήσεις ποιος θα ήθελε ένα ipad όλοι θα έλεγαν ναι ,και εγώ θα έλεγα ναι,

αλλά θα λέγαμε αν είχαμε λεφτά...

κι όμως με 700 ευρώ υπάρχουν τόσα πράγματα που μπορείς να κάνεις η να αγοράσεις η να επενδύσεις η να τα κρατήσεις απλά.όλοι σκέφτονται πλέον πως να αποκτήσουν ένα iphone και ένα ipad αυτό είναι το μάρκετινγκ έτσι γίνεται υπερτιμημένο το κάθε αντικείμενο.

Απορίες:

α/ Για ράδιο στο iPhone δε μπαίνεις μια χαρά με e-radio?

β/ Θα 'ναι ξεκλείδωτο;

γ/ Πότε είπαμε έρχεται; Δεν είναι κομμάτι αργά για Σεπτέμβρη; Κρίση έχουμε, το Σεπτέμβρη μπορεί να είναι χειρότερα τα πράγματα για να τ' αγοράσει κανείς.

δ/ Κι άμα κάνει 300$ εμένα να με χάσεις.

ε/ Αξίζει αν είμαι προσκολλημένος σε ένα ubuntu pc?

Συμφωνώ απόλυτα κ δε βγάζω έξω τον εαυτό μου!

αλλά όλοι μας πλέον είμαστε κατευθυνόμενοι, μας έχουν επιβάλει κάτι και αυτό είναι.

δεν μπορούμε να κάνουμε πέρα. όλοι ξέρουμε τον λόγο που γίνονται όλα , αλλά είμαστε σκλάβοι του εαυτού μας. φυσικά και είναι δικό μου το λάθος.

κι όμως με 700 ευρώ υπάρχουν τόσα πράγματα που μπορείς να κάνεις η να αγοράσεις η να επενδύσεις η να τα κρατήσεις απλά.όλοι σκέφτονται πλέον πως να αποκτήσουν ένα iphone και ένα ipad αυτό είναι το μάρκετινγκ έτσι γίνεται υπερτιμημένο το κάθε αντικείμενο.

Αυτά όμως όλα είναι θέματα παιδείας όπως είπε κ ο NiCk_ πιο πάνω κ συμφωνώ! Το παρών topic όμως αφορά το iPhone 4 κ όχι την έμμεση σκλαβιά μας στα υλικά αγαθά κ τις πολιτικές/ιδεολογικές αντιπαραθέσεις.

Αυτά όμως όλα είναι θέματα παιδείας όπως είπε κ ο NiCk_ πιο πάνω κ συμφωνώ! Το παρών topic όμως αφορά το iPhone 4 κ όχι την έμμεση σκλαβιά μας στα υλικά αγαθά κ τις πολιτικές/ιδεολογικές αντιπαραθέσεις.

θα πάρεις λοιπόν iphone 4 έτσι?

Απορίες:

α/ Για ράδιο στο iPhone δε μπαίνεις μια χαρά με e-radio?

β/ Θα 'ναι ξεκλείδωτο;

γ/ Πότε είπαμε έρχεται; Δεν είναι κομμάτι αργά για Σεπτέμβρη; Κρίση έχουμε, το Σεπτέμβρη μπορεί να είναι χειρότερα τα πράγματα για να τ' αγοράσει κανείς.

δ/ Κι άμα κάνει 300$ εμένα να με χάσεις.

ε/ Αξίζει αν είμαι προσκολλημένος σε ένα ubuntu pc?

a) ναι αλλα χωρις data plan θα χρεωνεσαι τα αντερα σου

β) μεχρι στιγμης ειναι αγνωστο...

γ) βγαινει 24 ιουνιου αλλα ελλαδα μαλλον προς σεπτεμβρη

δ) 300$ χαχααχ πες καλυτερα 650-700$

ε) ακομα δεν ξερουμε αν θα παιζει με ubuntu οπως επαιζε το 3G καθως εκει δεν παιζει itunes ;)

Συγγνώμη αλλά δεν θα μπορούσα να διαφωνώ περισσότερο ..

Δεν μπορώ να πώ ότι δεν έχω κάνει λάθος αγορές στην ζωή μου .. Δεν νομίζω ότι υπάρχει κανείς που μπορεί να το πεί αυτό .. Αλλά πλέον νομίζω οτι είμαι σε ένα σημείο που να μπορώ να ξέρω την διαφορά του τι θέλω, του τι μπορώ να αγοράσω, του τι χρειάζομαι και τι δεν χρειάζομαι ..

Κατευθυνόμενος δεν νιώθω σε καμία περίπτωση, ούτε έχω την ανάγκη να αγοράζω οτιδήποτε βλέπω σε διαφήμιση .. Και iPad θέλω, και iPhone 3G ήθελα και iPhone 3Gs .. Δεν αγόρασα κανένα από τα τρία όμως γιατί είχα άλλες προτεραιότητες και λεφτά για πέταμα δυστυχώς - ή ευτυχώς - δεν έχω .. Αν κάποια στιγμή στην ζωή μου έχω την οικονομική ευχαίρια να αγοράζω ότι θέλω, τότε ίσως να το κάνω χωρίς δεύτερες σκέψεις .. Αν όχι, τότε δεν πειράζει .. Gadgets είναι μόνο ..

Γι'αυτό, μην δαιμονοποιούμε καταστάσεις και εταιρείες γιατί προσπαθούν να πουλήσουν .. Είναι απλά η δουλειά τους ..

Συμφωνώ απόλυτα κ δε βγάζω έξω τον εαυτό μου!

Το είχα πεί ειρωνικά :-D ;) Σίγουρα ζούμε σε μια καταναλωτική κοινωνία, και πλέον τα υλικά αγαθά μας απασχολούν καθημερινά αλλά αλίμονο αν αποδεχθούμε ότι είμαστε θύματα και ότι δεν έχουμε την απαραίτητη κριτική σκέψη για να παίρνουμε αποφάσεις .. Που πάμε τότε ?? B)

Συγγνώμη αλλά δεν θα μπορούσα να διαφωνώ περισσότερο ..

Δεν μπορώ να πώ ότι δεν έχω κάνει λάθος αγορές στην ζωή μου .. Δεν νομίζω ότι υπάρχει κανείς που μπορεί να το πεί αυτό .. Αλλά πλέον νομίζω οτι είμαι σε ένα σημείο που να μπορώ να ξέρω την διαφορά του τι θέλω, του τι μπορώ να αγοράσω, του τι χρειάζομαι και τι δεν χρειάζομαι ..

Κατευθυνόμενος δεν νιώθω σε καμία περίπτωση, ούτε έχω την ανάγκη να αγοράζω οτιδήποτε βλέπω σε διαφήμιση .. Και iPad θέλω, και iPhone 3G ήθελα και iPhone 3Gs .. Δεν αγόρασα κανένα από τα τρία όμως γιατί είχα άλλες προτεραιότητες και λεφτά για πέταμα δυστυχώς - ή ευτυχώς - δεν έχω .. Αν κάποια στιγμή στην ζωή μου έχω την οικονομική ευχαίρια να αγοράζω ότι θέλω, τότε ίσως να το κάνω χωρίς δεύτερες σκέψεις .. Αν όχι, τότε δεν πειράζει .. Gadgets είναι μόνο ..

Γι'αυτό, μην δαιμονοποιούμε καταστάσεις και εταιρείες γιατί προσπαθούν να πουλήσουν .. Είναι απλά η δουλειά τους ..

έτσι σε έκαναν να πιστεύεις και εσύ και όλοι μας,απλά αυταπατάμαι τον εαυτό μας, γιατί ποιος κατευθυνόμενος θα έλεγε ότι ήταν κατευθυνόμενος?. κανείς!

δεν είναι τυχαίο όπως λες και εσύ αν είχες χρήματα τη θα έκανες.

ποτέ σαν Ελληνες δεν είχαμε καλή σχέση με τα λεφτά.

όλοι όταν πιάσουμε χρήματα δεν σκεφτόμαστε.

γιατι ειναι απιθανο να εχουν ενα iphone και τωρα να καταλαβαν το λαθος τους που το πειραν?.

οπως εγω δηλαδη.

Αν το λάθος σου οφείλεται σε ελλειπή ενημέρωση είναι δική σου ευθύνη. Αν πάλι έχεις εξαπατηθεί επειδή άλλα έλεγε ο κατασκευαστής μιας συσκευής ότι κάνει και άλλες είναι τελικά οι δυνατότητές της, τότε εδώ είσαι στο σωστό μέρος, να τις επισημάνεις και να "σώσεις" κάποιον μελλοντικό, παραπλανημένο αγοραστή.

Όταν αγοράσα το 3G και η Vodafone (ο επίσημος αντιπρόσωπος της Apple για το Iphone) και μου έλεγε μούφες ότι σύντομα θα έχω ελληνικά και τα απέκτησα "σύντομα" μετά από 1 χρόνο, όταν έπρεπε να το στείλω για service 3 φορές για δύο μήνες συνολικά για να μου το αντικαταστήσουν με πάλι χαλασμένη συσκευή και να περιμένω εκ νέου, πιστεύω ότι μπορώ να εκφέρω άποψη επί του θέματος.

Ναι τό θέμα αφορά το Iphone 4, αλλά αν μιλάμε μόνο οι πορωμένοι επί του θέματος( βάζω και τον εαυτό μου μέσα γιατί κατά Χριστούγεννα μεριά θα το αγοράσω) και λέμε 50-100-150 σελίδες πόσο τέλειο είναι(κανονίζοντας και ομαδικές παραγγελίες από έξω) και 2-3 posts για τα μειονεκτήματα του τότε όποιος άσχετος μπει, και φαντάζομαι μπαίνουν αρκετοί, θα αποκτήσει μια στρεβλή εικόνα της πραγματικότητας.

Στο θέμα μας τώρα θα ήθελα λίγο μεγαλύτερη σε μέγεθος οθόνη και ελπίζω κάποια στιγμή μετά θάνατω του Steve να ανοίξουν το ρημάδι το bluetooth και να μην χρειάζεται jailbreak που τόσο σιχαίνομαι....

Τέλος το μόνο πρόβλημα μου με το marketing ( ή προπαγάνδα της Apple) είναι ότι νιώθω ότι απευθύνεται σε ζώα και με κάνει και μένα που είμαι πελάτης της να νιώθω ζώον.

Το τηλέφωνο θα το πάρω ( βέβαια θα μου κοπεί το χέρι πριν αγοράσω Mac),μια και καλύπτει τις αναγκες μου, αλλά ηρεμήστε λίγο. Το να αντιδράτε σπασμωδικά σε κάθε αρνητική κριτική είτε τεκμηριωμένη είτε όχι, είτε φρέσκια είτε χιλιοειπωμένη το μόνο αποτέλεσμα είναι να δείχνετε ότι η απέναντι πλευρά έχει δίκιο.

μμμ τι σημαίνει κατευθυνόμενος ... για να σκεφτώ ... αυτοί που θα προπαραγγείλουν απο έξω και θα ψάξουν να το βρουν με κάθε τρόπο χωρίς να το έχουν πιάσει στα χέρια τους πριν το αγοράσουν. Αυτοί που μπορεί να ταξιδέψουν για να το αγοράσουν λες και δεν μπορούν να ζήσουν χωρίς αυτό. Μαλιστα υγιής καταναλωτική αντίδραση αυτή.

μμμ τι σημαίνει κατευθυνόμενος ... για να σκεφτώ ... αυτοί που θα προπαραγγείλουν απο έξω και θα ψάξουν να το βρουν με κάθε τρόπο χωρίς να το έχουν πιάσει στα χέρια τους πριν το αγοράσουν. Αυτοί που μπορεί να ταξιδέψουν για να το αγοράσουν λες και δεν μπορούν να ζήσουν χωρίς αυτό. Μαλιστα υγιής καταναλωτική αντίδραση αυτή.

αυτοι ειναι κατευθυνομενοι????

[ame]http://www.youtube.com/watch?v=HKuB73TniDQ&feature=player_embedded[/ame]

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...