Προς το περιεχόμενο

Apple iPhone 4

kage

Ποιο χρώμα του iPhone 4 σας αρέσει περισσότερο ;  

381 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποιο χρώμα του iPhone 4 σας αρέσει περισσότερο ;

• Άσπρο
      276
    • Μαύρο
      532
    • Whatever brotha
      141

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
φαντάσου αν πάει έτσι με wifi

φαντάσου τη θα δείχνει με 3G κινηση αν 4 δευτερολεπτα.

Αμφιβάλλω αν διάβασες τίποτα από τα προηγούμενα posts ή αν μπήκες στον κόπο να δεις την παρουσιάση...

:P

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Αμφιβάλλω αν διάβασες τίποτα από τα προηγούμενα posts ή αν μπήκες στον κόπο να δεις την παρουσιάση...

:P

στην πραξη φενονται ολα.

εκτος και αν εννοεις το προβλημα και καλα χαλασε το wifi της apple.

• Super Moderators
στην πραξη φενονται ολα.

εκτος και αν εννοεις το προβλημα και καλα χαλασε το wifi της apple.

Δεν είναι δύσκολο να καταλάβεις πως η ποιότητα μιας βιντεο-κλήσης εξαρτάται από το διαθέσιμο bandwidth κάθε φορά!

B)

όσο αφορά το κλειστό σύστημα αρχείων:

Μέσω του iTunes μπορείς να ρίξεις κανονικά PDFs αρχεία σε όποιο πρόγραμμα υποστηρίζει 3.2 και πάνω (π.χ GoodReader).

Οι κάτοχοι iPad το γνωρίζουν

Λέγοντας αυτό σίγουρα θα ήταν προτιμότερο το USB Storage αλλά μάλλον θα χανόταν η δυνατότητα συγχρονισμού. Όλα είναι trade offs.

Ας πω κ εγώ την άποψή μου.

Χρήστης 2G και τώρα 3G.

Λοιπόν έχουμε κ λέμε!

Για hardware, εννοείται ότι δεν ήθελα κάτι παραπάνω και με την ανάλυση της οθόνης έμεινα !$%^&*

Για software, τα ξέραμε και αν εξαιρέσεις το terminal κ την πρόσβαση στο root(για να χαίρομαι μόνος μου :P), δε νομίζω ότι υπάρχει *σοβαρός* λόγος πλέον για jailbreak!

Τώρα εμφάνιση...

Ήμουν ΠΟΛΥ αρνητικός όταν είχε κυκλοφορήσει στα bar(:P) το πρωτότυπο! Το "Engineered Glass"(μπρος κ ειδικά πίσω), το "Stainless Steel Band" στο πλάι και περισσότερο απ' όλα το πάχος του, μου άλλαξαν λίγο άποψη.

Μου λείπουν όμως οι καμπύλες (όλων)των προηγούμενων κ περιμένω να το δω από κοντά(που εύχομαι να μου αρέσει περισσότερο :o).

Επίσης όπως πολύ σωστά επισήμανε ένας φίλος σε άλλο forum/twitter:

"Η συσκευή εξελίσσεται, σε αντίθεση με όλες τις άλλες, των υπολοίπων εταιρειών, οι οποίες απλά αντικαθίστανται! "

Υ.Γ.1: alexzzz, Mercyful_Fate, billdanos(άσε τα iPad κ τις καταναλωτικές βλακείες :P) κ λοιποί, ενημερώστε με για groupbuy απ' έξω!

Υ.Γ.2: euklidis γιατί κάτι μου λέει ότι θα μου φας τη σειρά στη Vodafone?? :devil:

Γενικά δε μπορώ να καταλάβω ποίος ο λόγος να μπεις σε ένα νήμα με τίτλο Apple iPhone 4 μόνο κ μόνο για να κράξεις την συσκευή κ να επισημαίνεις συνεχώς τα όποια αρνητικά της. Κ επειδή κάποιοι θα με πουν fanboy, αν κ έχω απάντηση σ'αυτό, εγώ δεν έχω μπει ποτέ σε topic για το Nexus One π.χ. για να το σχολιάσω εσκεμμένα κ μόνο αρνητικά. Θα μπω για να ενημερωθώ κ να ρωτήσω γι' αυτό.

Χρήστης 2G και τώρα 3G.

Λοιπόν έχουμε κ λέμε!

Για hardware, εννοείται ότι δεν ήθελα κάτι παραπάνω και με την ανάλυση της οθόνης έμεινα !$%^&*

Για software, τα ξέραμε και αν εξαιρέσεις το terminal κ την πρόσβαση στο root(για να χαίρομαι μόνος μου :P), δε νομίζω ότι υπάρχει *σοβαρός* λόγος πλέον για jailbreak!

Τώρα εμφάνιση...

Ήμουν ΠΟΛΥ αρνητικός όταν είχε κυκλοφορήσει στα bar(:P) το πρωτότυπο! Το "Engineered Glass"(μπρος κ ειδικά πίσω), το "Stainless Steel Band" στο πλάι και περισσότερο απ' όλα το πάχος του, μου άλλαξαν λίγο άποψη.

Μου λείπουν όμως οι καμπύλες (όλων)των προηγούμενων κ περιμένω να το δω από κοντά(που εύχομαι να μου αρέσει περισσότερο :o).

Επίσης όπως πολύ σωστά επισήμανε ένας φίλος σε άλλο forum/twitter:

Υ.Γ.1: alexzzz, Mercyful_Fate, billdanos(άσε τα iPad κ τις καταναλωτικές βλακείες :P) κ λοιποί, ενημερώστε με για groupbuy απ' έξω!

Υ.Γ.2: euklidis γιατί κάτι μου λέει ότι θα μου φας τη σειρά στη Vodafone?? :devil:

Γενικά δε μπορώ να καταλάβω ποίος ο λόγος να μπεις σε ένα νήμα με τίτλο Apple iPhone 4 μόνο κ μόνο για να κράξεις την συσκευή κ να επισημαίνεις συνεχώς τα όποια αρνητικά της. Κ επειδή κάποιοι θα με πουν fanboy, αν κ έχω απάντηση σ'αυτό, εγώ δεν έχω μπει ποτέ σε topic για το Nexus One π.χ. για να το σχολιάσω εσκεμμένα κ μόνο αρνητικά. Θα μπω για να ενημερωθώ κ να ρωτήσω γι' αυτό.

γιατι ειναι απιθανο να εχουν ενα iphone και τωρα να καταλαβαν το λαθος τους που το πειραν?.

οπως εγω δηλαδη.

γιατι ειναι απιθανο να εχουν ενα iphone και τωρα να καταλαβαν το λαθος τους που το πειραν?.

οπως εγω δηλαδη.

Αν το λάθος σου οφείλεται σε ελλειπή ενημέρωση είναι δική σου ευθύνη. Αν πάλι έχεις εξαπατηθεί επειδή άλλα έλεγε ο κατασκευαστής μιας συσκευής ότι κάνει και άλλες είναι τελικά οι δυνατότητές της, τότε εδώ είσαι στο σωστό μέρος, να τις επισημάνεις και να "σώσεις" κάποιον μελλοντικό, παραπλανημένο αγοραστή.

Αν το λάθος σου οφείλεται σε ελλειπή πληροφόρηση είναι δική σου ευθύνη. Αν πάλι έχεις εξαπατηθεί επειδή άλλα έλεγε ο κατασκευαστής μιας συσκευής ότι κάνει και άλλες είναι τελικά οι δυνατότητές της, τότε εδώ είσαι στο σωστό μέρος, να τις επισημάνεις και να "σώσεις" κάποιον μελλοντικό, παραπλανημένο αγοραστή.

ακριβώς με κατάλαβες. οι προπαγάνδα είναι το ζητούμενο, από το πρωί μέχρι

το βράδυ μας έχουν κάνει ότι αν δεν πάρουμε ενα ipad ή iphone είμαστε χαμένοι

το υλιστικό πνεύμα της apple δεν έχει όρια-αλλά αυτή ξέρει τη κάνει.

Κ επειδή κάποιοι θα με πουν fanboy, αν κ έχω απάντηση σ'αυτό,

εισαι και πολυ fanboy, πιο fanboy δεν γινεται για πες την απαντηση σου :P

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
ακριβώς με κατάλαβες. οι προπαγάνδα είναι το ζητούμενο, από το πρωί μέχρι

το βράδυ μας έχουν κάνει ότι αν δεν πάρουμε ενα ipad ή iphone είμαστε χαμένοι

το υλιστικό πνεύμα της apple δεν έχει όρια-αλλά αυτή ξέρει τη κάνει.

Εσύ όμως δε με κατάλαβες!

Είναι ευθύνη της Apple δλδ, αν εσύ(κ ο οποιοσδήποτε) έχει πέσει θύμα του "υλιστικού πνεύματος"(καπιταλισμού/καταναλωτισμού ή όπως αλλιώς το θες)? Ευθύνη της Apple είναι άμα σε "κορόιδεψε" για κάποια δυνατότητα της συσκευής της, όχι ότι δουλεύει σωστά το marketing και το promotion των προϊόντων της.

Απάντηση στον tr3quart1sta

είμαι κ πολύ fanboy να 'ουμε!! Πιο πολύ δεν γίνεται!!:P

Πέ(τ)ρα απο τη πλάκα(iPad) τώρα, το iPhone με έκανε να θέλω να κάνω τη μετάβαση απο pc σε Mac. Για εμένα απο τι στιγμή που ξέρες τα features, ικανότητες, εφαρμογές μιας συσκευής κ είναι αυτά που σε καλύπτουν, μεγαλύτερη σημασία έχει ο τρόπος που αυτή τα υλοποιεί. Κ σε αυτό το iPhone πιστεύω είναι μοναδικό.

Θα ήθελα να δοκιμάσω κ android κάποια στιγμή πάντως. Όχι απλά να το χαζέψω σε γνωστούς μου

Ελπίζω έτσι να είναι κ τα Mac(ο Ιούλιος είναι κοντά, θα σου απαντήσω ξανά τότε).

Επεξ/σία από soiramk

Εσύ όμως δε με κατάλαβες!

Είναι ευθύνη της Apple δλδ, αν εσύ(κ ο οποιοσδήποτε) έχει πέσει θύμα του "υλιστικού πνεύματος"(καπιταλισμού/καταναλωτισμού ή όπως αλλιώς το θες)? Ευθύνη της Apple είναι άμα σε "κορόιδεψε" για κάποια δυνατότητα της συσκευής της, όχι ότι δουλεύει σωστά το marketing και το promotion των προϊόντων της.

η απάντηση μου είναι στο ίδιο το ποστ

....αλλά αυτή ξέρει τι κάνει....

η απάντηση μου είναι στο ίδιο το ποστ

....αλλά αυτή ξέρει τι κάνει....

Καλό θα ήταν να αναφέρεις πάντως σε τι εξαπατήθηκες, αφού αυτό ισχυρίζεσαι!

----------------

Now playing on iTunes: Omen - Battle Cry (Live)

via FoxyTunes

Σε διαβεβαιω οτι δεν θα σου φαω την σειρα, αν μαλιστα το κερδισω σε κανενα διαγωνισμο με τα χαρας να στο πουλησω...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...