Προς το περιεχόμενο

Apple iPhone 4

kage

Ποιο χρώμα του iPhone 4 σας αρέσει περισσότερο ;  

381 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποιο χρώμα του iPhone 4 σας αρέσει περισσότερο ;

• Άσπρο
      276
    • Μαύρο
      532
    • Whatever brotha
      141

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Μήπως ο φίλος σου είναι Σπαρτιάτης; Μάλλον θα το έριξε από τον Κεάδα, αλλιώς δεν εξηγείται!

Αφου εισαι τοσο σιγουρος οταν το παρεις ριξε το απο το γραφειο και βγαλε το φοτογραφια μετα :P

Αυτό που θέλω να πω είναι πως δεν είναι όλες οι πτώσεις ίδιες! Γι'αυτό και δεν μπορείς να πεις ότι αν σου πέσει κάτω το iphone ή οποιαδήποτε άλλη συσκευή, θα σπάσει ή δεν θα πάθει τίποτα!

B)

Μερικές φορές νομίζω πως δεν διαβάζετε σωστά τα μηνύματα παρά μόνο... μέσες -άκρες, με αποτέλεσμα να μην καταλαβαινόμαστε!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Αυτό που θέλω να πω είναι πως δεν είναι όλες οι πτώσεις ίδιες! Γι'αυτό και δεν μπορείς να πεις ότι αν σου πέσει κάτω το iphone ή οποιαδήποτε άλλη συσκευή, θα σπάσει ή δεν θα πάθει τίποτα!

B)

Μερικές φορές νομίζω πως δεν διαβάζετε σωστά τα μηνύματα παρά μόνο... μέσες -άκρες, με αποτέλεσμα να μην καταλαβαινόμαστε!

Αυτο που δεν εχεις σκεφτει ομως ειναι οτι το iphone 4 ειναι πολυ πιο λεπτο απο το 3gs και δεν εχει την καμπυλη πισω που το εκανε πιο ανθεκτικο στισ πτωσεις και με τα 9mm γινεται ακομα πιο ευαισθητο στις τσεπες ;) μενει μονο να δουμε και στην πραξη πως θα τα παει...

• Super Moderators
Αυτο που δεν εχεις σκεφτει ομως ειναι οτι το iphone 4 ειναι πολυ πιο λεπτο απο το 3gs και δεν εχει την καμπυλη πισω που το εκανε πιο ανθεκτικο στισ πτωσεις και με τα 9mm γινεται ακομα πιο ευαισθητο στις τσεπες ;) μενει μονο να δουμε και στην πραξη πως θα τα παει...

Μην ξεχνάς όμως πως όλα αυτά τα λέμε θεωρητικά γιατί στην ουσία δεν το έχουμε δει ακόμη στην πράξη!

B)

Μην ξεχνάς όμως πως όλα αυτά τα λέμε θεωρητικά γιατί στην ουσία δεν το έχουμε δει ακόμη στην πράξη!

B)

το βασικότερο είναι ότι δεν ξέρουμε πότε θα το δούμε στην πράξη... τι θα γίνει, θα οργανωθούμε σιγά-σιγά για καμιά αγορά;

• Super Moderators
το βασικότερο είναι ότι δεν ξέρουμε πότε θα το δούμε στην πράξη... τι θα γίνει, θα οργανωθούμε σιγά-σιγά για καμιά αγορά;

Χμ δεν ξέρω! Νομίζω πως πρώτα θέλω ipad και μετά το iphone!

:-)

Έχουμε μάθει αν θα διατεθούν unlocked versions σε Αγγλία/Γερμανία/Γαλλία ??

Χμ δεν ξέρω! Νομίζω πως πρώτα θέλω ipad και μετά το iphone!

:-)

Ναι, αυτό το είπες και προχτές και είδες ότι δεν το σχολίασα... έδωσα τόπο στην οργή... :P

---------- Προσθήκη στις 13:34 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 13:33 ----------

Έχουμε μάθει αν θα διατεθούν unlocked versions σε Αγγλία/Γερμανία/Γαλλία ??

Γερμανία από ότι είπε εδώ ο συμφωρουμίτης Στιβ δεν είναι ξεκλείδωτο... εκεί μένει, με αυτά ασχολείται δεν έχω λόγο να μην το πιστέψω αν και με χάλασε πολύ.

Για τα άλλα δεν έχω άκρες εκτός του φανταστικού (σλούρπ) άπαιχτου (σλούρπ) πανέξυπνου (σλούπρο) συμφωρουμίτη Cue

Αν το πουλήοσυν ξεκλείδωτο στη Φινλανδία (ψάξτο), έχεις περιθώριο μέχρι μέσα Ιουλίου να μου το πεις... :-D

Μπήκες στην (ολιγομελή) λίστα μου :-D

Όπως και η πτώση από τον Κεάδα δεν είναι ίδια με την πτώση από την τσέπη! Οπότε Billdanos βασικά δε διαφωνούμε χαχαχα!

Όσον αφορά για το φίλο που μου προτείνει να ρίξω το δικό μου, ναι το έχω ρίξει κατά λάθος σε τσιμέντο (μου γλύστρισε από τα χέρια) και δεν έπαθε τίποτα. Βέβαια συγγνώμη που δεν υπολόγισα και τη γωνία να το κάνω θρύψαλα και δεν έχει ούτε γρατζουνιά :lol::lol::lol:! Την άλλη φορά θα πάρω το μοιρογνωμόνιο!

Πάντως ακόμα και το αστειάκι (για τον Κεάδα) πολύ τοις μετρητοίς το παίρνετε ρε παίδες! Ηρεμία λίγο! Ρε Billdanos δεν είπα ότι ο φίλος σου λέει ψέματα για όνομα του Θεού. Αλλά μη μου πεις ότι δεν είναι εξαιρετικά απίθανο να σου γίνει το iphone θρύψαλα από μια πτώση και μόνο. Βέβαια σε αυτόν τον κόσμο όλα γίνονται! Εδώ μπορεί να σπάσει το πεντάλ του φρένου από αστοχία υλικού (έχει συμβεί)! Τι να λέμε τώρα;

Όσον αφορά για το retina display ο Steve τους έβαλε τα γυαλιά για άλλη μια φορά. Αυτό εννοώ φίλε Billdanos. Είχαν κάτι να λένε για την AMOLED τώρα δεν ξέρουν τι να πουν και ασχολούνται μόνο με το ραδιόφωνο! Τέλος πάντων με δεδομένο το data plan ακούς ό,τι σταθμό θες και τελειώνει η ιστορία. Από κει και μετά η μοναδική έλλειψη του iphone είναι το κλειστό σύστημα αρχείων και δεν βλέπω να το λένε και πολλοί. Σε αυτό τι λύσεις υπάρχουν; Θέλω να διαβάζω και κάνα pdf. Αλλά δεν έχω wifi δικό μου. Επίσης ξέρω και γiα το dropbox.

Σε περίπτωση που αποφασίσει να το δώσει ξεκλείδωτο η Telekom θα το μάθουμε τις επόμενες μέρες όταν και θα ανακοινωθούν τα πακέτα. Θα ενημερώσω, αλλά μην ελπίζετε. Ebay.de is always an option though.

P.S. Αν θυμάμαι καλά οι Ιταλοί δεν το πούλαγαν ξεκλείδωτο? EasyJet ATH - MXP είναι αρκετά τσαμπέ, οπότε πεταχτείτε εκεί και πάρτε το :P

Όπως και η πτώση από τον Κεάδα δεν είναι ίδια με την πτώση από την τσέπη! Οπότε Billdanos βασικά δε διαφωνούμε χαχαχα!

Όσον αφορά για το φίλο που μου προτείνει να ρίξω το δικό μου, ναι το έχω ρίξει κατά λάθος σε τσιμέντο (μου γλύστρισε από τα χέρια) και δεν έπαθε τίποτα. Βέβαια συγγνώμη που δεν υπολόγισα και τη γωνία να το κάνω θρύψαλα και δεν έχει ούτε γρατζουνιά :lol::lol::lol:! Την άλλη φορά θα πάρω το μοιρογνωμόνιο!

Πάντως ακόμα και το αστειάκι (για τον Κεάδα) πολύ τοις μετρητοίς το παίρνετε ρε παίδες! Ηρεμία λίγο! Ρε Billdanos δεν είπα ότι ο φίλος σου λέει ψέματα για όνομα του Θεού. Αλλά μη μου πεις ότι δεν είναι εξαιρετικά απίθανο να σου γίνει το iphone θρύψαλα από μια πτώση και μόνο. Βέβαια σε αυτόν τον κόσμο όλα γίνονται! Εδώ μπορεί να σπάσει το πεντάλ του φρένου από αστοχία υλικού (έχει συμβεί)! Τι να λέμε τώρα;

Όσον αφορά για το retina display ο Steve τους έβαλε τα γυαλιά για άλλη μια φορά. Αυτό εννοώ φίλε Billdanos. Είχαν κάτι να λένε για την AMOLED τώρα δεν ξέρουν τι να πουν και ασχολούνται μόνο με το ραδιόφωνο! Τέλος πάντων με δεδομένο το data plan ακούς ό,τι σταθμό θες και τελειώνει η ιστορία. Από κει και μετά η μοναδική έλλειψη του iphone είναι το κλειστό σύστημα αρχείων και δεν βλέπω να το λένε και πολλοί. Σε αυτό τι λύσεις υπάρχουν; Θέλω να διαβάζω και κάνα pdf. Αλλά δεν έχω wifi δικό μου. Επίσης ξέρω και γiα το dropbox.

Βασικα οσοι δεν θεωρουν το iphone τοσο καλο κινητο οσο λεει ο steve οτι ειναι ειπαμε για την Super AMOLED του galaxy S αλλα ολοι καναν πως δεν ακουσαν...

Και για τα περι βιντεο κλησης...

EVO 4G [ame]

[/ame]

iPhone 4 [ame]

[/ame]

real life videos...

Δεν μπορείς να το κρίνεις τόσο αντικειμενικά γιατί η Apple είχε όπως φάνηκε πρόβλημα με το WiFi εκείνη τη μέρα. Περίμενε να βγει κανονικά και θα δούμε πόσο καλά δουλεύει.

• Super Moderators
Βασικα οσοι δεν θεωρουν το iphone τοσο καλο κινητο οσο λεει ο steve οτι ειναι ειπαμε για την Super AMOLED του galaxy S αλλα ολοι καναν πως δεν ακουσαν...

Και για τα περι βιντεο κλησης...

EVO 4G

iPhone 4

real life videos...

Μια χαρά τα είπαμε για την Super Amoled του S αλλά πάλι δεν πρόσεχες!

Όταν θα βγει το 4 και θα το συγκρίνουμε στην πράξη με το S θα αποφασίσουμε για την οθόνη που τα πάει καλύτερα συνολικά!

Υπομονή! Σαφώς και η S Amoled είναι τεχνολογικά εντυπωσιακή δημιουργία και λογικά καταναλώνει λιγότερη ενέργεια από αυτή του iphone 4, αλλά για την ποιότητα και την απόδοση δεν μπορούμε ακόμη να είμαστε σίγουροι!

Προσωπικά όμως εκτιμώ πως του iphone θα τα πάει πολύ καλύτερα σε θέματα ευκρίνιας και λεπτομερειών!

B)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...