Προς το περιεχόμενο

Apple iPhone 4

Ποιο χρώμα του iPhone 4 σας αρέσει περισσότερο ;  

381 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποιο χρώμα του iPhone 4 σας αρέσει περισσότερο ;

• Άσπρο
      276
    • Μαύρο
      532
    • Whatever brotha
      141

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.
Και πως περιμενεις να γινει το bend; Απο μονο του; Η το τεστ ηταν να παρει 40 ατομα και να τους βαλει ενα iphone στην τσεπη;

Η ουσία είναι πως το τεστ με το σπασμένο iphone 4 είναι μπακαλίστικο και μάλιστα μόνο με ένα σασί τηλεφώνου και όχι το πραγματικό προϊόν!

Λυπάμαι αλλά δεν μου λέει τίποτα! Μου έχει πέσει κάτω το 3gs 40 φορές χωρίς πρόβλημα αλλά έχει πέσει μόνο μία σε γνωστό μου και έγινε θρύψαλλα!

B)

• Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Super Moderators
Δημοσ.
φανταζομαι ποσο δυσκολο ειναι να στριψεις το κινητο σου η να του το δωσεις :lol:

ναι είναι, βαρεμάρα>all

Δημοσ.

Δες απο το 2:40 και μετα πως γινονται τα τεστ... δεν ξερω αν τα κανει η apple παρ'ολα αυτα ή μενει μονο στην αντοχη του υλικου... Παντως το γυαλι δεν φημιζεται για την ελαστικοτητα του...

[ame]

[/ame]
  • Super Moderators
Δημοσ.
Δες απο το 2:40 και μετα πως γινονται τα τεστ... δεν ξερω αν τα κανει η apple παρ'ολα αυτα ή μενει μονο στην αντοχη του υλικου... Παντως το γυαλι δεν φημιζεται για την ελαστικοτητα του...

Αυτά τα τεστ γίνονται από όλους τους κατασκευαστές! Δεν τα ανακάλυψε η Google και η HTC!

:)

Και sorry αλλά το N1 δεν μπορώ να πω πως έχει πάνω του κάτι ιδιαίτερο σε υλικά!

B)

Δημοσ.
Η ουσία είναι πως το τεστ με το σπασμένο iphone 4 είναι μπακαλίστικο και μάλιστα μόνο με ένα σασί τηλεφώνου και όχι το πραγματικό προϊόν!

Λυπάμαι αλλά δεν μου λέει τίποτα! Μου έχει πέσει κάτω το 3gs 40 φορές χωρίς πρόβλημα αλλά έχει πέσει μόνο μία σε γνωστό μου και έγινε θρύψαλλα!

B)

τυχερα ειναι αυτα ! :-D:P

Δημοσ.
ναι είναι, βαρεμάρα>all

Αν θες να του διξεις πως κανεις κατι, αν δεν το στριψεις δεν βλεπει εκεινος και αν το στριψεις δεν βλεπεις εσυ. λολ.χαχαχαχαα φαντασου να θελετε να δειτε ενα βιντεο στο youtube :P

Δημοσ.
Αν θες να του διξεις πως κανεις κατι, αν δεν το στριψεις δεν βλεπει εκεινος και αν το στριψεις δεν βλεπεις εσυ. λολ.χαχαχαχαα φαντασου να θελετε να δειτε ενα βιντεο στο youtube :P

υπερβολες. δεν εχει τοσο χαλια γωνια θεασης το τωρινο

Δημοσ.

Εμενα αυτο που με προβληματιζει ειναι το 38 votes for black VS 17 votes for white.

Μπορει καποιος να μου το εξηγησει ?

Μηπως φαινεται αρκετα "ψευτικο" το ασπρο ?

Δημοσ.
Εμενα αυτο που με προβληματιζει ειναι το 38 votes for black VS 17 votes for white.

Μπορει καποιος να μου το εξηγησει ?

Νομίζω ότι το μαύρο είναι γενικά πιο δημοφιλές χρώμα από το άσπρο στα gadgets .. Δεν νομίζω ότι θα φαίνεται "ψεύτικο" το άσπρο από κοντά .. Απλά είναι θέμα γούστου ;)

BTW, ακόμα και αν το γυαλί του iPhone 4 ΔΕΝ σπάζει εύκολα, καταλάβετε ότι είναι ΓΥΑΛΙ ! Φροντίστε να μην σας πέσει ή πάρτε θήκη ή μην πάρετε iPhone !

• Super Moderators
Δημοσ.

όχι απλά θυμίζει χυσαμόλια... :P

Δημοσ.
Μην αγχωνεσαι, τρικυμια εν κρανιω! Δεν ειναι η πρωτη του φορα.

Μπερδεψε τις οθονες amoled με την ρετσινα.

Προσβλητικός όπως πάντα ο χαχούλης! By the way Alexzzz το πιγκουινάκι όλα τα λεφτά!

Δημοσ.
Νομίζω ότι το μαύρο είναι γενικά πιο δημοφιλές χρώμα από το άσπρο στα gadgets .. Δεν νομίζω ότι θα φαίνεται "ψεύτικο" το άσπρο από κοντά .. Απλά είναι θέμα γούστου ;)

BTW, ακόμα και αν το γυαλί του iPhone 4 ΔΕΝ σπάζει εύκολα, καταλάβετε ότι είναι ΓΥΑΛΙ ! Φροντίστε να μην σας πέσει ή πάρτε θήκη ή μην πάρετε iPhone !

Το bumper θα φτάσει?? :P

Δημοσ.

B)

Μήπως ο φίλος σου είναι Σπαρτιάτης; Μάλλον θα το έριξε από τον Κεάδα, αλλιώς δεν εξηγείται!

Δημοσ.
Μήπως ο φίλος σου είναι Σπαρτιάτης; Μάλλον θα το έριξε από τον Κεάδα, αλλιώς δεν εξηγείται!

Αφου εισαι τοσο σιγουρος οταν το παρεις ριξε το απο το γραφειο και βγαλε το φοτογραφια μετα :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...