Προς το περιεχόμενο

Apple iPhone 4

kage

Ποιο χρώμα του iPhone 4 σας αρέσει περισσότερο ;  

381 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποιο χρώμα του iPhone 4 σας αρέσει περισσότερο ;

• Άσπρο
      276
    • Μαύρο
      532
    • Whatever brotha
      141

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Ε τοτε να καταργηθουν οι επιγειοι ραδιοφωνικοι σταθμοι.....αφου ειναι αχρηστοι....:lol:

Καλή ιδέα,όπως καταργείται τώρα το αναλογικό σήμα στις τηλεοράσεις

σταδιακά και δεν θα υπάρχει καθόλου το 2012 και όλοι χαίρονται που θα βλέπουν εικόνα ωραία και θα έχουν περισσότερα κανάλια και μεγαλύτερο εύρος επιλογών και δεν μιλάει κανείς αλλά τρέχουν όλοι να πάρουν ψηφιακό δέκτη,να γίνει το ίδιο και να καταργηθεί και το αναλογικό στα ραδιόφωνα,γιατί ζητάτε από την apple να βάλει αναλογικό δεκτή παλιάς τεχνολογίας,ενώ έχει ψηφιακό 3G δεκτή και να μην γίνει το ίδιο με τα ραδιόφωνα?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μα, δεν άλλαξε θέση το Standby button. Στην ίδια είναι, στο πάνω μέρος της συσκευής. Στο πλάι υπάρχουν κλασικά, τα 2 volume buttons και το silencer button.

Χμ... έχεις δίκιο. My mistake.

Μα τα τετραπλασίασαν!!!!! Αν τα διπλασιάσεις στην μία διάσταση, στις δύο διαστάσεις τα τετραπλασιάζεις (2^2=4) ;)

Βασικά όπου "pixels" εννοώ dpi/ppi (τα οποία διπλασιάστηκαν από 160 σε 320 περίπου) :-)

• Super Moderators

Επειδή το υποσχέθηκα, ορίστε ολόκληρο το set με τις pics σχετικά με την AMOLED του N1 και την LCD του 3GS έξω στον ήλιο:

http://www.flickr.com/photos/billdanos/sets/72157624239129164/

B)

Ειχα ολα τα iphone , και τωρα εχω το nexus one.

Η οθονη εχει πολυ μεγαλη διαφορα , στο nexus ειναι πολυ πιο ωραια

η αισθηση , αλλα παντα μιλαω για κλειστους χωρους γιατι εξω στον ηλιο

με εχει απογοητευση το nexus , ακομα και με full brightness.

Θα κανω preorder και θα στειλω το iphone σε εναν φιλο στην αγγλια.

Το μονο προβλημα πιστευω ειναι το ποτε θα βγει το unlock.

Να πω και γω την γνώμη μου για το iPhone 4, λέγοντας ότι είμαι κάτοχος του iPhone 2G τα τελευταία 2.5 χρόνια.

..

-- Ο επεξεργαστής Α4.

Δεν ξέρω πως είναι η ανταπόκριση στα 3g/3gs, αλλά η αλήθεια είναι πως λίγο παραπάνω μνήμη και ισχύς θα ήταν χρήσιμες στο δικό μου γερασμένο 2g.

2g και 3g, το ίδιο και το αυτό, πέρα από την προφανή διαφορά.. και το gps.

Από 2g/3g σε 3gs είχαμε και διπλασιασμό της ραμ που έφτασε τα 256ΜΒ. Η ram στο 4 που είναι;

2g και 3g, το ίδιο και το αυτό, πέρα από την προφανή διαφορά.. και το gps.

Από 2g/3g σε 3gs είχαμε και διπλασιασμό της ραμ που έφτασε τα 256ΜΒ. Η ram στο 4 που είναι;

256 ειναι

http://en.wikipedia.org/wiki/Iphone_4

η προπαγανδα φιλε που σου πλασαρει καθε μερα η apple.

δεν υπαρχει ταινια που να μην εχει ενα laptop macbook

δεν υπαρχει video clip που να μην διχνει ενα iphone ή ipod

εχει ακουσει κανενας τιποτα για το sony dash για το Dell Streak?. οχι φυσικα

για το ipad ολοι ξερουν. που θελω να καταληξω....

αυτη η προπαγανδα τις apple σου δημιουργεί την αίσθηση οτι ειναι η καλυτερη

οτι ολοι εχουμε ανάγκη τα προϊόντα της. μας τα πλασάρει συνεχεια στα μουτρα μας.

ενω ολοι λεμε βιντεο κλησεις αυτοι να το πουν face time. ενω ολοι χρησιμοποιουμε

flash αυτοι να προωθήσουν τον δικό τους (θέλουν τεχνοκρατορια - οπως ισως και η google).

ήδη έχω iphone αλλά μονο οταν το πηρα καταλαβα την χαζομαρα που εκανα.

δεν λεω ειναι καλο κινητο, το οτι ειναι το μονοδικο με OS ή iOS το κάνει σονι και καλα

να το αγορασουν, δεν εχουν επιλογη οι αγοραστες οπως με windows phone ή andoid δηλαδή επιλογή στις συσκευές.

προσωπικά στις ταινίες βλέπω να παίζει sony vaio και apple σε ποσοστό 50 - 50.

Αν είναι κάποιος επιρεπής στις διαφημίσεις και αγοράζει βάση της πλύσης εγκεφάλου που μας γίνεται μέσω διαφημίσεων τότε σίγουρα θα πρέπει κάθε 2-3 μήνες να αλλάζει κινητό, κάθε 1 χρόνο αυτοκίνητο κ ούτο καθεξής. Το θέμα είναι οι επιλογές στις αγορές που κάνεις να προηγούνται των διαφημιστικών σποτ. κάτι που σημαίνει ότι έχεις φτάσει στο σημείο εσύ να επιλέξεις το προιόν κ όχι αυτό εσένα. Αλλιώς το έχεις χάσει το παιχνίδι.

• Super Moderators
προσωπικά στις ταινίες βλέπω να παίζει sony vaio και apple σε ποσοστό 50 - 50.

Αν είναι κάποιος επιρεπής στις διαφημίσεις και αγοράζει βάση της πλύσης εγκεφάλου που μας γίνεται μέσω διαφημίσεων τότε σίγουρα θα πρέπει κάθε 2-3 μήνες να αλλάζει κινητό, κάθε 1 χρόνο αυτοκίνητο κ ούτο καθεξής. Το θέμα είναι οι επιλογές στις αγορές που κάνεις να προηγούνται των διαφημιστικών σποτ. κάτι που σημαίνει ότι έχεις φτάσει στο σημείο εσύ να επιλέξεις το προιόν κ όχι αυτό εσένα. Αλλιώς το έχεις χάσει το παιχνίδι.

Εκτός και αν κάποιος βλέπει μόνο ...sex and the city!

:P

λοιπον ας πω κι εγω την αποψη μου...καταρχας περιμενα κατι παραπανω σε επιπεδο προτωποριας απο την apple ειδικα τη στιγμη που ο ανταγωνισμος (android) πιεζει...ωραια η αλλαγη στην οθονη αν και θα πρεπει να περιμενουμε για να δουμε τη συγκριση με τις amoled και τις super amoled.σχεδιαστικα το βρηκα πολυ ομορφο..πολυ καλυτερο απο το 3g,3gs κατα τη γνωμη μου παντα..η αναβαθμιση στην καμερα κι αυτη ευπροσδεκτη...παντως απο αποψη specs νομιζω οτι υπολειπεται σημαντικα πλεον σε σχεση με smartphones αλλων εταιρειων...ok το os ειναι καλυτερο αλλα η συσκευη ειναι πανακριβη και νομιζω οτι η apple πρεπει να αρχισει να τιμολογει με βαση το υλικο που προσφερει και οχι με βαση την ποιοτητα των υπηρεσιων που νομιζει οτι προσφερει...μιας και ακουω μουσικη συνεχεια με το ipod touch μου θα παρω το iphone 4 επειδη εχω βαρεθει να κουβαλαω συνεχεια touch+κινητο...απο σεπτεμβρη 2 σε 1...μου αρεσει το λευκο αλλα το φοβαμαι ειναι η αληθεια γιατι πιστευω οτι το λευκο της προσοψης θα ''μπερδευει'' το ματι και θα φαινεται η οθονη πιο σκοτεινη...

καλά... ό,τι νά ´ναι...

λες και έχουμε δει άλλη συσκευή με επεηεργαστή Α4 εκτός του iPad.... που και γι αυτό όλοι λένε ότι πάνω απ´όλα είναι ταχύτατο...

δεν καταλαβαίνω που πιέζει ο ανταγωνισμός... πραγματικά...

δυσκολεύομαι να τον δω κιόλας τον ανταγωνισμό... εγώ όπου πάω όλοι έχουν είτε τις συμβατικές συσκευές της σειράς που όσο κι αν κοστίζουν (βλέπε τιμές μέχρι και 700ευρώ) και δεν ξέρω γιατί λέτε ότι αυτή η συσκευή είναι ακριβή, τις χρησιμοποιούν για τηλέφωνα, μηνύματα και καμμιά φωτό, ή παίζει κανένα blackberry από ανάγκη, κανένα xperia που θέλουν να το πετάξουν και τα υπόλοιπα είναι όλα iPhone...

τουλάχιστον αυτή τη φορά, δείτε απλά το βίντεο της παρουσίασης πριν ποστάρετε... please δηλαδή...

και υποθέστε, έτσι για αλλαγή, ότι τα iPhone πραγματικά κάνουν αυτά που δείχνουν... τότε όλα θα μπουν σε μια σειρά... θα δείτε...

λίγο ανοιχτό μυαλό χρειάζεται...

Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...