Προς το περιεχόμενο

Apple iPhone 4

kage

Ποιο χρώμα του iPhone 4 σας αρέσει περισσότερο ;  

381 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποιο χρώμα του iPhone 4 σας αρέσει περισσότερο ;

• Άσπρο
      276
    • Μαύρο
      532
    • Whatever brotha
      141

Προτεινόμενες αναρτήσεις

ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ?? Μα πως γίνεται .. Νόμιζα πως ήταν δεδομένο ..

Υπάρχει διαφορά μεταξύ κριτικής και trolling .. Η καλοπροαίρετη, σοβαρή και με επιχειρήματα κριτική δεν ενοχλεί ΚΑΝΕΝΑΝ ! Το πολύ 1 στα 50 ποστς να είναι έτσι σε αυτό το topic ..

Έλεος

imoutofhere.gif

Δηλαδη η κριτικη, " αν δεν σου αρεσει μην το παρεις" και η κριτικη " ναι δεν εχει αυτο και αυτο και αυτο και αυτο αλλα χεστηκα γιατι με αυτο βγαζεις γκομενα" ειναι σωστη κριτικη ε;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δηλαδη η κριτικη, " αν δεν σου αρεσει μην το παρεις" και η κριτικη " ναι δεν εχει αυτο και αυτο και αυτο και αυτο αλλα χεστηκα γιατι με αυτο βγαζεις γκομενα" ειναι σωστη κριτικη ε;

Όχι αυτό είναι το αποτέλεσμα της κριτικής που γίνεται όταν σου έχουν σπάσει τα νεύρα ..

Και ναι, κανείς δεν σε αναγκάζει να το πάρεις .. Αν δεν σου αρέσει είναι σεβαστό .. Αν θεωρείς κάποιο άλλο καλύτερο, ΠΑΛΙ είναι σεβαστό ..

Αυτό που είναι σπαστικό και μη αποδεκτό είναι να προσπαθείς να βγάλεις τους άλλους βλάκες που σκοπεύουν να το πάρουν ..

Δεν θα ξανακάνω ποστ για αυτά τα θέματα, έχω αρχίζει να κουράζω και τους αλλούς αλλά κυρίως τον εαυτό μου ..

• Super Moderators

Μέχρι να πάω σπίτι και να δοκιμάσω με την DSLR, έκανα ένα μπακαλίστικο τεστ έξω από το παράθυρο του γραφείου! Τα αποτελέσματα είναι σχετικά μιας και η φωτό του nexus είναι με την κάμερα του iphone 3gs και του 3GS με την κάμερα του Nexus!

Και τα 2 είναι υπο γωνία γιατί αν ήταν εντελώς κάθετα στον ήλιο, στις φωτό δεν φαινόταν τίποτα από τις οθόνες τους!

B)

post-2059-129063097641_thumb.jpg

Σου εξηγώ όμως (μιας και κουβαλάω μαζί μου καθημερινά και τα 2 τηλέφωνα), πως στην πράξη έτσι είναι κάτω από τον ήλιο οι 2 οθόνες!

Κοίτα αφού μπήκες στον κόπο, κάνε το έτσι όπως το λέει ο φίλος από πάνω. Εν ανάγκη βγάλε 1 photo για το κάθε ένα ώστε να είναι κάθετα. Πάντως πολύ κακό για το τίποτα. Προσωπικά δεν την θεωρώ αξιόλογη διαφορά...Άμα είναι να συγκρίνουμε pixel QI και τα άλλα να δούμε διαφορά! (έχει βγει και έγχρωμη μάλιστα)

Πάντως για το retina display διάβασα αυτό Που ουσιαστικά αναλύει αυτό που είπε ο jobs: "300dpi είναι το ιδανικό για απόσταση 11inces (28cm περίπου)" Εγώ προσωπικά κρατάω το κινητό μου 44cm (17,3'' περίπου) από το πρόσωπο μου και στο ipod touch 2G δεν είχα ποτέ πρόβλημα με το density των pixels. Οπότε εγώ θα προτιμούσα μεγαλύτερη οθόνη παρά μεγαλύτερο dpi. Και θα προτιμούσα αυτήν την τεχνολογία στο ipad παρά στο κινητό. Βέβαια το έκαναν γιατί στα κινητά τους ξεπέρασαν στην ποιότητα οθόνης ενώ στα tabet δεν έχουμε ακόμα δει κάτι από τον ανταγωνισμό.

συμπέρασμα : η φωτογραφική του nexus είναι καλύτερη απο του iphone:-D

I Agree. αλλωστε το χερι στην φωτο που τραβηχτηκε με iphone εχει καμενες περιοχες... κοινως υπερεκθεση ενω με το nexus δεν υπαρχει κατι τετοιο... υπερεκθεση σημαινει και αυξηση των αντανακλασεων στη φωτογραφια...

• Super Moderators
Κοίτα αφού μπήκες στον κόπο, κάνε το έτσι όπως το λέει ο φίλος από πάνω. Εν ανάγκη βγάλε 1 photo για το κάθε ένα ώστε να είναι κάθετα. Πάντως πολύ κακό για το τίποτα. Προσωπικά δεν την θεωρώ αξιόλογη διαφορά...Άμα είναι να συγκρίνουμε pixel QI και τα άλλα να δούμε διαφορά! (έχει βγει και έγχρωμη μάλιστα)

Τσάμπα κάθομαι και γράφω ό,τι γράφω! Ξέχνα τις φωτό! Αυτό που περιέγραψα είναι απλα το γεγονός πως έξω στον ήλιο όταν κινούμαι καθημερινά, μπορώ και βλέπω καλύτερα στην οθόνη του iphone από ότι στο Nexus! Αυτό για μένα είναι γεγονός και όχι απλά η ιδέα μου!

Anyway!

B)

---------- Προσθήκη στις 13:35 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 13:34 ----------

I Agree. αλλωστε το χερι στην φωτο που τραβηχτηκε με iphone εχει καμενες περιοχες... κοινως υπερεκθεση ενω με το nexus δεν υπαρχει κατι τετοιο... υπερεκθεση σημαινει και αυξηση των αντανακλασεων στη φωτογραφια...

Υπομονή για την DSLR για να τελειώνουμε με το θέμα!

:P

Συγνώμη που επεμβαίνω... δεν το έχω ξανακάνει...

και φοβάμαι... :shock::shock:

Πρώτον, έχεις καταντήσει βαρετός, ελπιζώ να το καταλαβαίνεις αυτό.

Δεύτερον, έγινες και ειδικός φωτογραφιολόγος τώρα?? εκτος απο πληροφοριακολόγος? με τρομάζεις... :shock::shock::shock:

Τρίτον, εγώ μια χαρά βλέπω τα καμμένα pixel στην φωτο του νεξους.

Τέταρτον, αυτό σημαινει οτι τραβάει καλύτερες νυχτερινές φωτογραφίες, που αν το νεξους έχει τον ίδιο αισθητήρα με το hero

συγχώραμε για αυτό θεε της γνώσης, δεν ειμαι σιγουρος

τότε... κλάφτα Χαράλαμπε...

Αυτά, προφανώς και δεν θα ξανα απαντήσω για ευνόητους λόγους

Δεν χρειαζεται καν dslr.

Ολοι γνωριζουμε οτι η amoled υστερει στον ηλιο, οπως επισης γνωριζουμε οτι η amoled ειναι συνολικα πολυ καλυτερη οθονη απο αυτη του 3gs.

Απλα καποια σαινια με το που ακουσαν αυτην την αληθεια (φαινεται θιχτηκε ο fanboyσμος τους) αρχισαν να λενε ασυναρτησιες που δεν καταλαβαινε κανεις.

Τσάμπα κάθομαι και γράφω ό,τι γράφω! Ξέχνα τις φωτό! Αυτό που περιέγραψα είναι απλα το γεγονός πως έξω στον ήλιο όταν κινούμαι καθημερινά, μπορώ και βλέπω καλύτερα στην οθόνη του iphone από ότι στο Nexus! Αυτό για μένα είναι γεγονός και όχι απλά η ιδέα μου!

Anyway!

B)

---------- Προσθήκη στις 13:35 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 13:34 ----------

Και που ξέρουμε οτι δεν θα επεξεργαστείς την εικόνα με το PS; :P

Πέρα από την πλάκα εχω κι εγώ αυτά τα 2 κινητά και οταν ειμαι με το nexus στον ήλιο νιώθω σαν 60χρονος χωρίς γυαλιά.Με το iPhone είναι λίγο καλύτερα τα πράγματα.

• Super Moderators
Και που ξέρουμε οτι δεν θα επεξεργαστείς την εικόνα με το PS; :P

Γιατί νομίζεις πως δεν θα μου το πουν και αυτό???

B)

για αλλη μία φορά θα συμφωνήσω με τον haHa....

ρε παιδιά είναι απλλό το θέμα... είναι δύο διαφορετικές τελείως τεχνολογίες...

Και η μία (amoled) έχει συγκεντρωτικά περισσότερα πλεονεκτήματα από την άλλη (για μένα το σημαντικότερο είναι η μπαταρία). \

Έχει μεγαλύτερη αναλυση και φωτεινότητα η οθόνη του νέου iphone αλλά ώς εκεί τέρμα... φτάνει....

Γιατί νομίζεις πως δεν θα μου το πουν και αυτό???

Έλα τώρα που κάνεις και το αθώο.. αφπύ το είχες ήδη σκεφτεί... ακόμα κια τα φίλτρα είχες επιλέξει... και έκανες πρόβες στο γραφείο....

Προπαγανδιστή....!!!!!

Αγίρτη!!!!!!!

Κρύφέ μέτοχε της apple

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...