Προς το περιεχόμενο

Apple iPhone 4

kage

Ποιο χρώμα του iPhone 4 σας αρέσει περισσότερο ;  

381 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποιο χρώμα του iPhone 4 σας αρέσει περισσότερο ;

• Άσπρο
      276
    • Μαύρο
      532
    • Whatever brotha
      141

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Τα software updates για το iPhone είναι δωρεάν .. Και αρκετά με το κλάψιμο ρε γμτ, έχει καταντήσει κουραστικό από την σελίδα 10 και είμαστε στην 37 !!!!!! Αν δεν θέλετε iPhone στο καλό .. Αν πάλι είστε με την ιδέα ότι θα μεταπείσετε μερικούς με αυτά που λέτε στις τελευταίες σελίδες, νομίζω ότι είστε γελασμένοι .. Προσωπικά ακόμη να ακούσω ΕΝΑ σοβαρό επιχείρημα γιατί ΔΕΝ πρέπει να πάρω iPhone 4 ..

Περι αγοράς τώρα .. Εγώ μάλλον θα το πάρω από την Αγγλία αν μπορώ να το αγοράσω factory unlocked .. Ελπίζω να ισχύει αυτό που ίσχυε και για το 3GS μέχρι τώρα ..

η προπαγανδα φιλε που σου πλασαρει καθε μερα η apple.

δεν υπαρχει ταινια που να μην εχει ενα laptop macbook

δεν υπαρχει video clip που να μην διχνει ενα iphone ή ipod

εχει ακουσει κανενας τιποτα για το sony dash για το Dell Streak?. οχι φυσικα

για το ipad ολοι ξερουν. που θελω να καταληξω....

αυτη η προπαγανδα τις apple σου δημιουργεί την αίσθηση οτι ειναι η καλυτερη

οτι ολοι εχουμε ανάγκη τα προϊόντα της. μας τα πλασάρει συνεχεια στα μουτρα μας.

ενω ολοι λεμε βιντεο κλησεις αυτοι να το πουν face time. ενω ολοι χρησιμοποιουμε

flash αυτοι να προωθήσουν τον δικό τους (θέλουν τεχνοκρατορια - οπως ισως και η google).

ήδη έχω iphone αλλά μονο οταν το πηρα καταλαβα την χαζομαρα που εκανα.

δεν λεω ειναι καλο κινητο, το οτι ειναι το μονοδικο με OS ή iOS το κάνει σονι και καλα

να το αγορασουν, δεν εχουν επιλογη οι αγοραστες οπως με windows phone ή andoid δηλαδή επιλογή στις συσκευές.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

μα δεν είμαι καν σίγουρος ότι αυτό θέλει να πει... πραγματικά δεν καταλαβαίνω τι εννοεί...

Μην αγχωνεσαι, τρικυμια εν κρανιω! Δεν ειναι η πρωτη του φορα.

Μπερδεψε τις οθονες amoled με την ρετσινα.

Όπως και να 'χει θα φροντίσω σύντομα να βάλω pics με το nexus διπλα δίπλα με το 3gs στον ήλιο για να τελειώνει αυτό το παραμύθι!

B)

για να σε βγαλω απο τον κοπο...

[ame]http://www.youtube.com/watch?v=VGvPu6C72oo&feature=related[/ame]

• Super Moderators

οτι ολοι εχουμε ανάγκη τα προϊόντα της. μας τα πλασάρει συνεχεια στα μουτρα μας.

ενω ολοι λεμε βιντεο κλησεις αυτοι να το πουν face time. ενω ολοι χρησιμοποιουμε

flash αυτοι να προωθήσουν τον δικό τους (θέλουν τεχνοκρατορια - οπως ισως και η google).

δεν λεω ειναι καλο κινητο, το οτι ειναι το μονοδικο με OS ή iOS το κάνει σονι και καλα

να το αγορασουν, δεν εχουν επιλογη οι αγοραστες οπως με windows phone ή andoid δηλαδή επιλογή στις συσκευές.

Μην τρελαίνεσαι! Ο καθένας ελεύθερα επιλέγει ότι θέλει! Δεν τους έδωσε με το ζόρι τα προϊόντας της η Apple!

B)

Μην τρελαίνεσαι! Ο καθένας ελεύθερα επιλέγει ότι θέλει! Δεν τους έδωσε με το ζόρι τα προϊόντας της η Apple!

B)

αυτό έλειπε να τα έδινε με το μαχαίρι.

• Super Moderators
για να σε βγαλω απο τον κοπο...

http://www.youtube.com/watch?v=VGvPu6C72oo&feature=related

Σε βρίσκω άκυρο! Μας δείχνεις την SUPER Amoled απέναντι στο παλιό (πλεον iphone)! Αναφέρομαι στις AMOLED που έχουν άλλες συσκευές όπως το nexus, το desire κλπ!

Την super amoled (που αν διαβάσεις είναι αρκετά διαφορετική από την amoled, ειδικά στον ήλιο), θα τη συγκρίνουμε με την Retina του iphone4!

B)

Επίσης αναφέρομαι μόνο στη συμπεριφορά των οθονών στον ήλιο! Σε κλειστό χώρο, ΠΡΟΦΑΝΩΣ και η AMOLED του Nexus είναι πιο εντυπωσιακή από αυτή του 3GS!

Την super amoled (που αν διαβάσεις είναι αρκετά διαφορετική από την amoled, ειδικά στον ήλιο), θα τη συγκρίνουμε με την Retina του iphone4!

B)

Επίσης αναφέρομαι μόνο στη συμπεριφορά των οθονών στον ήλιο! Σε κλειστό χώρο, ΠΡΟΦΑΝΩΣ και η AMOLED του Nexus είναι πιο εντυπωσιακή από αυτή του 3GS!

Εγω ειμαι σχεδον σιγουρος οτι η οθονη του iphone 4 θα ειναι καλυτερη απο τις amoled. Αυτο λενε αλλωστε και τα περισσοτερα sites που ειχαν την ευκαιρια να την δουν απο κοντα.

Απλα εδω μολις καποιος ειπε οτι οι amoled ειναι καλυτερη απο του τωρινου iphone 3gs(που ειναι γεγονος), πεταχτηκαν καποια σαινια fanboys να τον φανε.

• Super Moderators
Εγω ειμαι σχεδον σιγουρος οτι η οθονη του iphone 4 θα ειναι καλυτερη απο τις amoled. Αυτο λενε αλλωστε και τα περισσοτερα sites που ειχαν την ευκαιρια να την δουν απο κοντα.

Απλα εδω μολις καποιος ειπε οτι οι amoled ειναι καλυτερη απο του τωρινου iphone 3gs(που ειναι μια πραγματικοτητα), πεταχτηκαν καποια σαινια fanboys να τον φανε.

Και γω το πιστεύω!

Από κει και πέρα τα πράγματα είναι απλά! Μια AMOLED οθόνη 800*600 σε νορμαλ συνθήκες (όχι στον ήλιο), σαφώς και θα είναι πιο εντυπωσιακή από αυτή του 3GS! 2 μήνες τώρα με το Nexus, όταν γυρίζω στο 3gs έχω μια αίσθηση πως κοιτάζω μια ...παλιά οθόνη! Μην ξεχνάμε όμως πως ούτε την ανάλυση του nexus έχει ούτε την τεχνολογία στο panel.

Όταν όμως βρίσκομαι έξω στον ήλιο με το nexus και θέλω να δω έναν χάρτη ή ένα μήνυμα, εκνευρίζομαι πολύ περισσότερο από όταν έχω το 3gs, μιας και δεν βλέπω σχεδόν τίποτα!

B)

Από κει και πέρα τα πράγματα είναι απλά! Μια AMOLED οθόνη 800*600 σε νορμαλ συνθήκες (όχι στον ήλιο), σαφώς και θα είναι πιο εντυπωσιακή από αυτή του 3GS! 2 μήνες τώρα με το Nexus, όταν γυρίζω στο 3gs έχω μια αίσθηση πως κοιτάζω μια ...παλιά οθόνη! Μην ξεχνάμε όμως πως ούτε την ανάλυση του nexus έχει ούτε την τεχνολογία στο panel.

Ακριβως!

Απλα υπαρχουν ατομα εδω μεσα που με το που ακουσαν πως οι amoled ειναι καλυτερη απο του 3gs αρχισαν να λενε ασυναρτησιες που δεν καταλαβαινε κανεις.

Το ενοχλητικό είναι ότι αυτοί που λένε τις ασυναρτησίες κατά 99% δεν έχουν δει καν την οθόνη του nexus/desire που αναφέραμε...

Από εκεί και πέρα αν η amoled έκανε την apple να ζοριστεί για να βγάλει την retina (που όπως λένε είναι καλύτερη) τότε που είναι το πρόβλημα;;; πάλι υπέρ μας είναι

• Super Moderators
Ακριβως!

Απλα υπαρχουν ατομα εδω μεσα που με το που ακουσαν πως οι amoled ειναι καλυτερη απο του 3gs αρχισαν να λενε ασυναρτησιες που δεν καταλαβαινε κανεις.

Κάτι τέτοιο εννοώ αλλά θα έχω καλύτερες pics όταν βγάλω τις δικές μου!

B)

post-2059-129063097632_thumb.jpg

Κάτι τέτοιο εννοώ αλλά θα έχω καλύτερες pics όταν βγάλω τις δικές μου!

B)

ναι βγαλε εσυ καλυτερα γιατι η θολουρα του nexus εχει να κανει πολυ με την γωνια θεασης και τις αντανακλασεις, καθως η καμερα ειναι καθετη στο iphone ενω στο nexus υπο γωνια και καθρεφτιζει τον ουρανο...

σχετικά με την ανάλυση αυτού του ποστ για την retina οθόνη και την ανάλυση της ισχύει έτσι όπως τα λέει;

Αγνοήστε την πρώτη παράγραφο απο android forum είναι :)

Retina display is one of the more obvious marketing terms rolling out of the iPhone unveiling. It was comical that this unveiling had so very little buzz (thanks to Gizmodo and Vietnam) and with all the technical issues, you would think you're watching Google unveil GoogleTV at their I/O event. But it was also comical listening to Jobs explain "Retina Display," for a number of reasons:

1) The 10-12" distance is completely arbitrary. It's obviously the distance that most people hold their phones from their face.

2) The effective resolution of the retina is 250 dpi, depending on day or night conditions, etc.

3) Here are the actual dpi to distance relationships: @24"= ~100dpi, @18" = ~135dpi, @12" = 200dpi, @8" = 300 dpi. Now, if you don't know how far 8" is from your face, it's basically nose to the screen. So effectively, since the retina can only effectively resolve 250dpi natively, the display dpi only needs to be 200dpi for clear, smooth images.

4) Incidentally, dpi (and for that matter, ppi; Jobs uses them interchangeably) are different standards of resolution than screen resolution measure (e.g. 800x480, 960x640, etc.) But dpi and image resolution are not the same thing. A 960x640, 3.5" resolution screen amounts to something like 200K pixels in a square inch. So, technically speaking, you can "output" a 300dpi image on a screen that's "less" resolute.

With that said, the Motorola Droid has an image resolution of 854x480 (as we all well know) and outputs at a pixel density of 267 dpi/ppi. The Droid Incredible has a "perceived" image resolution of 800x480 (although the PenTile pixel structure effectively displays 533 x 480) and outputs at a pixel density of 252 dpi/ppi. Both of which, exceed the 200 dpi at Steve Jobs' arbitrary 10-12" distance, making the DROID (and HTC Android phones with OLED)...

RETINA DISPLAYS!

• Super Moderators
ναι βγαλε εσυ καλυτερα γιατι η θολουρα του nexus εχει να κανει πολυ με την γωνια θεασης και τις αντανακλασεις, καθως η καμερα ειναι καθετη στο iphone ενω στο nexus υπο γωνια και καθρεφτιζει τον ουρανο...

Σου εξηγώ όμως (μιας και κουβαλάω μαζί μου καθημερινά και τα 2 τηλέφωνα), πως στην πράξη έτσι είναι κάτω από τον ήλιο οι 2 οθόνες!

δεν έχει ράδιο είπαμε... να μην πάρεις!!!!! ή τουλάχιστον να καθυστερήσεις .... μπας και βρούμε διαθέσιμη καμία συσκευή... :P:p

Επαναλμβάνω.... ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ

ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ

πάμε ξανά....

ΔΕΝ ΈΧΕΙ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ

(λέτε να πείσω κανένα??????)

ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ?? Μα πως γίνεται .. Νόμιζα πως ήταν δεδομένο ..

Mηπως να ξεκολλησεις με αυτη την καραμελα; δεν ειμαστε σε apple store για να μας την λετε. σε φορουμ ειμαστε και λεμε τις αποψεις μας. ελεος με τους applefans, μην υποθει τιποτα εναντιον την apple αρχιζετε τα κλασσικα. "μην το παρεις", " τα λες αυτα γιατι δεν εχεις τα λεφτα να το αγορασεις" κτλ κτλ κτλ...

δεν ηξερα οτι εχουμε χουντα και απαγορευεται να μιλαμε εναντιον ενος προιοντος. Τωρα αν εσενα δεν σου αρεσει να βλεπεις τετοια σχολια απλα μπορεις να μην μπαινεις στο νημα.

Υπάρχει διαφορά μεταξύ κριτικής και trolling .. Η καλοπροαίρετη, σοβαρή και με επιχειρήματα κριτική δεν ενοχλεί ΚΑΝΕΝΑΝ ! Το πολύ 1 στα 50 ποστς να είναι έτσι σε αυτό το topic ..

Έλεος

imoutofhere.gif

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...