Προς το περιεχόμενο

Apple iPhone 4

Ποιο χρώμα του iPhone 4 σας αρέσει περισσότερο ;  

381 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποιο χρώμα του iPhone 4 σας αρέσει περισσότερο ;

• Άσπρο
      276
    • Μαύρο
      532
    • Whatever brotha
      141

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ΜΗν πας σε 4 s ,Δεν τα αξιζει τα λεφτα του.Πηγα εγω απο iphone 4 σε S .Δεν εχω δει διαφορες ακομα,μονο η μαλακια το siri .

Εχουμε νεο για jail για ios  6 ?Ξερουμε ποτε βγαινει?

• Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πρέπει να δεις στο iphonefrom.com από πού είναι το τηλέφωνο, για να βρεις σε ποιόν πάροχο είναι κλειδωμένο.

Τα shsh δεν έχουν καμία σχέση με το ξεκλείδωμα. Εφόσον η baseband είναι 4.12.01 δεν ξεκλειδώνει με το jailbreak, πρέπει να επικοινωνήσεις με τον πάροχο στον οποίο είναι κλειδωμένο να ζητήσεις ξεκλείδωμα, ή εφόσον μάθεις σε ποιον πάροχο είναι κλειδωμένο να ψάξεις στο ebay να βρεις κάποια υπηρεσία που στο ξεκλειδώνει.  

το firmware 04.12.02 ειναι και αυτο κλειδωμενο απο τον παροχο?

επισης downgrade μπορεις να κανεις αν δεν ειναι jail το iphone σου?

Δημοσ.

όχι, και μάλιστα ούτε και τότε γίνεται αν δεν έχεις φροντίσει να κρατήσεις backup το SHSH blob της συσκευής σου από το παλιότερο iOS.
Δημοσ.

το firmware 04.12.02 ειναι και αυτο κλειδωμενο απο τον παροχο?

Downgrade δε μπορείς να κάνεις αν δεν είναι/ήταν jailbroken το iphone σου και δεν υπάρχουν σωσμένα τα shsh. Θα έπρεπε να τα έχεις σώσει με tinyumbrella όσο ήταν τρέχουσες οι εκδόσεις (ακόμη και αν δεν ήταν jailbreak). 

απο κει και πέρα και πάλι πλέον υπάρχουν προυποθέσεις για το downgrade ανάλογα με τη συσκευή. Δεν γίνονται όλα ακόμη κι αν υπάρχει ή υπήρχε jailbreak. 

Δημοσ.

Πραγματικά δεν ξέρω και δεν μπορώ να καταλάβω τι φταίει. Κάνω restore και λειτουργεί μόνο για λίγες ώρες, ακόμα και αν δεν περάσω τίποτα στο iPhone (πέρα από το iCloud). Έχω αρχίσει να υποπτεύομαι το καλώδιο που κάνω sync (!)

Τώρα κάνει παράσιτα την ώρα που θα έπρεπε να ακούγεται ήχος. Δηλαδή όταν κάνω κλήση, αντί για <ησυχία-μπιπ-ησυχία-μπιπ-ησυχία>, ακούω <ησυχία-παράσιτα-ησυχία-παράσιτα-ησυχία>. Και φυσικά όταν το σηκώσει ο άλλος, μόνο παράσιτα (συνεχής ήχος).

Τελικά το πήγαμε με τη φίλη μου το iPhone 4 της σε ένα από αυτά τα μαγαζιά που τα φτιάχνουν που έχουμε εδώ κοντά και μας είπαν ότι έχει πάθει ζημιά το chip του ήχου από το νερό και ότι πρέπει να το αλλάξουν. Μας είπαν επίσης ότι όντος αν κάνουμε restore είναι φυσικό να δουλεύει στην αρχή και μετά να χαλάει, την έχουν αυτή την παραξενιά λέει τα iPhone!! Οπότε λογικά μάλλον και με εσένα κάτι τέτοιο θα πρέπει να γίνει, το θέμα είναι ότι για όλο αυτό της πήραν 150€ της φίλης μου...!!

Δημοσ.

Τελικά το πήγαμε με τη φίλη μου το iPhone 4 της σε ένα από αυτά τα μαγαζιά που τα φτιάχνουν που έχουμε εδώ κοντά και μας είπαν ότι έχει πάθει ζημιά το chip του ήχου από το νερό και ότι πρέπει να το αλλάξουν. Μας είπαν επίσης ότι όντος αν κάνουμε restore είναι φυσικό να δουλεύει στην αρχή και μετά να χαλάει, την έχουν αυτή την παραξενιά λέει τα iPhone!! Οπότε λογικά μάλλον και με εσένα κάτι τέτοιο θα πρέπει να γίνει, το θέμα είναι ότι για όλο αυτό της πήραν 150€ της φίλης μου...!!

Απαράδεκτη η τιμή, δυστυχώς έτσι είναι τα μαγαζιά. Αν ξανασυμβεί κάτι στείλε μου πμ έχουμε άριστο τεχνικό και πάρα πολύ φθηνό. 

Δημοσ.

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ! Μακάρι να το βρήκαμε, να το διορθώσω και να τελειώνω με αυτήν την ιστορία. Όσον αφορά την τιμή, τι να πω... Μακάρι να σταθώ πιο τυχερός, αλλιώς πάμε πάλι για το σχέδιο "φτιάξτο μόνος σου". Πάντως πάνω από 100€ δεν δίνω με τίποτα.

Απαράδεκτη η τιμή, δυστυχώς έτσι είναι τα μαγαζιά. Αν ξανασυμβεί κάτι στείλε μου πμ έχουμε άριστο τεχνικό και πάρα πολύ φθηνό. 

Σε ποια πόλη; Κάτι από Θεσσαλονίκη ή Λάρισα ξέρουμε; Επίσης, γιατί να τα λέμε αυτά με pm; :-) Ας τα ξέρουμε όλοι! Όταν κάποιος κάνει καλή δουλειά και φθηνά, γιατί να μην το διαδίδουμε; Τόση διαφήμιση γίνεται στις "μεγάλες αλυσίδες".

Δημοσ.

ΜΗν πας σε 4 s ,Δεν τα αξιζει τα λεφτα του.Πηγα εγω απο iphone 4 σε S .Δεν εχω δει διαφορες ακομα,μονο η μαλακια το siri .

Εχουμε νεο για jail για ios  6 ?Ξερουμε ποτε βγαινει?

δεν ισχυει αυτο. αν τα βαλεις διπλα διπλα με το ios 6 θα καταλαβεις την διαφορα.

το 4 ηταν οσο smooth θα επρεπε να ειναι οσο φορουσε το ios4...μετα ξεκινησε η κατω βολτα

• Like 2
Δημοσ.

εχω ενα 4αρι με 5.1.1 jb ...... θελω να το κανω update στο τελευταιο ios 6....... αλλα φοβαμαι μην κλειδωσει κλπ....

τωρα το δουλευω κανονικα με cosmote.

τι μπορω να κανω για να δω αν θα μου το κλειδωσει η οχι....

ps: νουμπας με τα μηλοφωνα ειμαι.  :X

Δημοσ.

Από που το έχεις πάρει;

Αν ήταν από το εξωτερικό και ήταν κλειδωμένο σε κάποια εταιρία κινητής τηλεφωνίας, τότε μην κάνεις τίποτα μέχρι να βγει jailbreak ΚΑΙ unlock για τη συσκευή σου για το iOS 6. Σε αντίθετη περίπτωση, αναβαθμίζοντας σε iOS 6 θα χάσεις απλώς το jailbreak

Δημοσ.

Έχει κανείς κάποια πρόταση για φθηνή αγορά kit επιδιόρθωσης iPhone 4 (ακόμα και από ebay); Να έχει μέσα εκτός από το ειδικό κατσαβίδι, ό,τι άλλο μπορεί να χρειαστώ (αν υπάρχει).

Δημοσ.

Έχει κανείς κάποια πρόταση για φθηνή αγορά kit επιδιόρθωσης iPhone 4 (ακόμα και από ebay); Να έχει μέσα εκτός από το ειδικό κατσαβίδι, ό,τι άλλο μπορεί να χρειαστώ (αν υπάρχει).

Καλό είναι να έχει μέσα τα απαραίτητα κατσαβιδάκια (κάτι πολύ μικρά αστέρια και πολύ μικρά σταυροκατσάβιδα) και πλαστικά για άνοιγμά (κάτι σαν αυτά που παίζουμε κιθάρα και ένα ακόμα που το χώνεις ανάμεσα σε δύο μέρη και τα ανοίγεις)

Μερικές φορές βάζουν και μικρές βεντούζες μέσα για την οθόνη υποτίθεται αλλά προσωπικά δεν τις έχω χρησιμοποιήσει ποτέ.

Αυτά μου έρχονται εμένα συνήθως όταν παραγγέλνω οθόνες... αν παραγγείλεις κάτι άλλο και δεν τα έχει μπορεί να έχει λίγο θέμα (ειδικά με τα πολύ μικρά αστέρια)

Δημοσ.

Καλό είναι να έχει μέσα τα απαραίτητα κατσαβιδάκια (κάτι πολύ μικρά αστέρια και πολύ μικρά σταυροκατσάβιδα) και πλαστικά για άνοιγμά (κάτι σαν αυτά που παίζουμε κιθάρα και ένα ακόμα που το χώνεις ανάμεσα σε δύο μέρη και τα ανοίγεις)

Μερικές φορές βάζουν και μικρές βεντούζες μέσα για την οθόνη υποτίθεται αλλά προσωπικά δεν τις έχω χρησιμοποιήσει ποτέ.

Κανένα link δοκιμασμένο;

Δημοσ.

Εγώ από αυτόν έχω πάρει 2-3 φορές αλλά αφορούσε σπασμένες οθόνές

Ευχαριστώ!

Χμ... τι είναι το chip του ήχου; Μήπως είναι αυτό:

http://www.ebay.com/itm/IPHONE-4-AUDIO-IC-10C0-BGA-CHIP-FIX-REPAIR-FAULTY-NOISE-FOR-LOGIC-BOARD-3-/251183600626?pt=UK_Replacement_Parts_Tools&hash=item3a7bb593f2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...