Προς το περιεχόμενο

Apple iPhone 4

kage

Ποιο χρώμα του iPhone 4 σας αρέσει περισσότερο ;  

381 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποιο χρώμα του iPhone 4 σας αρέσει περισσότερο ;

• Άσπρο
      276
    • Μαύρο
      532
    • Whatever brotha
      141

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
σε επόμενη εκδοση λογισμικού προφανώς

από παντού να κλεψει ο hitler steve.

Ενώ οι άλλοι είναι η Μητέρα Τερέζα και σου τα κάνουν δώρο! Λες και ο Jobs είναι κανένα παιδί του λαού ή ο Ρομπεν των κινητών και δεν το έχω καταλάβει!

:devil:B)

---------- Προσθήκη στις 12:05 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 12:03 ----------

αϊ γκιβ απ... δεν καταλαβαίνω πλέον

20060504043357.gif

Μπορείς πολύ απλά να τους λες μια φράση, σε όσους προσκυνούν τις AMOLED:

"Βγείτε στον ήλιο"!

B)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Μπορείς πολύ απλά να τους λες μια φράση, σε όσους προσκυνούν τις AMOLED:

"Βγείτε στον ήλιο"!

B)

μα δεν είμαι καν σίγουρος ότι αυτό θέλει να πει... πραγματικά δεν καταλαβαίνω τι εννοεί...

anyway... καμιά ανακοίνωση από Γερμανία για το iphone 4 όποιος βρει με ενδιαφέρει

ειλικρινά δεν το αντιλαμβάνομαι αυτό περί κλεψιάς......

ΈΚρυψε κανείς κάτι απόν τον χρήστη? Του είπε κανεις ότι το iphone κάνει φραπέ και αυτό μόνο σιδέρωνε ρούχα?

Έλεος ρε παιδιά...

Γκρινιάζω συνέχεια για τα πράγματα που θεωρώ ελλείψεις του iphone... συνέχεια.... και συνέχει προσπαθώ να τις καλύψω μέσω σπασίματος και εφαρμογών από το cydia... δυστυχώς (πχ. ραδιόφωνο) δεν τα καταφέρνω πάντα,.... με έκλεψε κανείς ? οχι!!!!! που είπε κανείς ότι μπορώ να στέλνω αρχεία μέσω bluetooth και τελικά αυτό δεν ήταν δυνατό?

Δύο κατηγορίες χρηστών υπάρχουν:

1. Όσοι έκαναν μια συνειδητή επιλογή (άσχετα αν αυτή βασιζόταν στο hype στον apple fanboyσμό ή στις πραγματικές ανάγκες ή σε συνδυασμό) γιατί είδαν πριν τα καλά και τα κακά, θεώρησαν ότι για την περίπτωσή τους τα καλά υπερτερούν και προχώρησαν στην αγορα.... (γκρινιάζοντας και ενίοτε χωρίς όμως να μετανοιώνουν την αγορά τους)

2. Όσοι έκαναν γρήγορη και απληροφόρητη επιλογή (και πάλι λόγω hype, fanboyσμό ή τις πραγματικές τους ανάγκες) και επειδή δεν ήξεραν τι έπαιρναν πέσαν από τα σύννεφα... και καλά έπαθαν.....

Αυτό δεν ισχύει γιαόλες σχεδόν τις επιλογές μας; Σταματήστε λοιπόν το παραμυθάκι περί κλεψιάς.... και απάτης .... και δεν ξέρω εγώ τι ... γιατί πρώτα πρώτα προσβάλετε όσους έχουμε επιλέξει συνειδητά το iphone.... μας αποκαλείτε χαζους..... και θύματα.....

Έεεεε όχι ..... φτάνει.....

Αν αρχίσουμς έτσι ... δε θα κλείνει κανένα θέμα ποτέ (βλ. windows v. linux, ati v. nvidia, παοκ κ. αρη (καλά ποιος τα χ..ζει.. τα σκουλίκια...lol).... κτλ τκλ κτλ .

• Super Moderators
μα δεν είμαι καν σίγουρος ότι αυτό θέλει να πει... πραγματικά δεν καταλαβαίνω τι εννοεί...

anyway... καμιά ανακοίνωση από Γερμανία για το iphone 4 όποιος βρει με ενδιαφέρει

Όπως και να 'χει θα φροντίσω σύντομα να βάλω pics με το nexus διπλα δίπλα με το 3gs στον ήλιο για να τελειώνει αυτό το παραμύθι!

Τώρα για την Γερμανία, το σίγουρο είναι πως θα το έχουν στο τέλος του μήνα! Αυτό που δεν ξέρω ακόμη είναι το αν θα είναι ξεκλείδωτο και αν θα το πουλάνε σκετο σαν συσκευή.

Αν ισχύουν αυτά, με βλέπω για να κανα express ταξιδάκι στο Berlin!

B)

Τώρα για την Γερμανία, το σίγουρο είναι πως θα το έχουν στο τέλος του μήνα! Αυτό που δεν ξέρω ακόμη είναι το αν θα είναι ξεκλείδωτο και αν θα το πουλάνε σκετο σαν συσκευή.

Αν ισχύουν αυτά, με βλέπω για να κανα express ταξιδάκι στο Berlin!

B)

Εγώ πάλι θα θυμηθώ πολλούς συγγενείς μου εκεί στην 'ερμανία...

billdanos..... wo wohnst du? Es gibt kein applstore in Berlin, oder nicht?..... Bis 10 Tagen bevor gab es kein....... Leider....nur Hamburg (ich war da auch) und Frankfurt(?)

(γερμανικούλια για να ξεσκουριάσω... και να αρχίσω προσέγγιση στον μελλοντικό κουβαλητή μου)

σε επόμενη εκδοση λογισμικού προφανώς

από παντού να κλεψει ο hitler steve.

Τα software updates για το iPhone είναι δωρεάν .. Και αρκετά με το κλάψιμο ρε γμτ, έχει καταντήσει κουραστικό από την σελίδα 10 και είμαστε στην 37 !!!!!! Αν δεν θέλετε iPhone στο καλό .. Αν πάλι είστε με την ιδέα ότι θα μεταπείσετε μερικούς με αυτά που λέτε στις τελευταίες σελίδες, νομίζω ότι είστε γελασμένοι .. Προσωπικά ακόμη να ακούσω ΕΝΑ σοβαρό επιχείρημα γιατί ΔΕΝ πρέπει να πάρω iPhone 4 ..

Περι αγοράς τώρα .. Εγώ μάλλον θα το πάρω από την Αγγλία αν μπορώ να το αγοράσω factory unlocked .. Ελπίζω να ισχύει αυτό που ίσχυε και για το 3GS μέχρι τώρα ..

Ενώ οι άλλοι είναι η Μητέρα Τερέζα και σου τα κάνουν δώρο! Λες και ο Jobs είναι κανένα παιδί του λαού ή ο Ρομπεν των κινητών και δεν το έχω καταλάβει!

:devil:B)]

ότι οι άλλοι σου δίνουν απλόχερα (πχ ραδιόφωνο, bluetooth, αναπαραγωγή όλων των αρχείων .avi κοκ) η apple απλά στο δίνει στον αιώνα τον άπαντα.

Τα software updates για το iPhone είναι δωρεάν .. Και αρκετά με το κλάψιμο ρε γμτ, έχει καταντήσει κουραστικό από την σελίδα 10 και είμαστε στην 37 !!!!!! Αν δεν θέλετε iPhone στο καλό .. Αν πάλι είστε με την ιδέα ότι θα μεταπείσετε μερικούς με αυτά που λέτε στις τελευταίες σελίδες, νομίζω ότι είστε γελασμένοι .. Προσωπικά ακόμη να ακούσω ΕΝΑ σοβαρό επιχείρημα γιατί ΔΕΝ πρέπει να πάρω iPhone 4 ..

δεν έχει ράδιο είπαμε... να μην πάρεις!!!!! ή τουλάχιστον να καθυστερήσεις .... μπας και βρούμε διαθέσιμη καμία συσκευή... :P:p

Επαναλμβάνω.... ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ

ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ

πάμε ξανά....

ΔΕΝ ΈΧΕΙ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ

(λέτε να πείσω κανένα??????)

• Super Moderators
billdanos..... wo wohnst du? Es gibt kein applstore in Berlin, oder nicht?..... Bis 10 Tagen bevor gab es kein....... Leider....nur Hamburg (ich war da auch) und Frankfurt(?)

(γερμανικούλια για να ξεσκουριάσω... και να αρχίσω προσέγγιση στον μελλοντικό κουβαλητή μου)

Nicht AppleStore aber ich vermute, es ist in anderen Geschäften!

(Αν δεν βγάλεις άκρη δεν φταίω εγώ! Τα παράπονα στο Google Translate!)

:P

Mηπως να ξεκολλησεις με αυτη την καραμελα; δεν ειμαστε σε apple store για να μας την λετε. σε φορουμ ειμαστε και λεμε τις αποψεις μας. ελεος με τους applefans, μην υποθει τιποτα εναντιον την apple αρχιζετε τα κλασσικα. "μην το παρεις", " τα λες αυτα γιατι δεν εχεις τα λεφτα να το αγορασεις" κτλ κτλ κτλ...

δεν ηξερα οτι εχουμε χουντα και απαγορευεται να μιλαμε εναντιον ενος προιοντος. Τωρα αν εσενα δεν σου αρεσει να βλεπεις τετοια σχολια απλα μπορεις να μην μπαινεις στο νημα.

Όπως και να 'χει θα φροντίσω σύντομα να βάλω pics με το nexus διπλα δίπλα με το 3gs στον ήλιο για να τελειώνει αυτό το παραμύθι!

Τα παραλές.

Όσες φορές έχει τύχει να πέφτει ο ήλιος πάνω στο 3GS δεν έβλεπα τίποτα. Τώρα αν οι AMOLED είναι χειρότερες (να μη βλέπεις ακόμα πιο τίποτα; :P) δε ξέρω.

• Super Moderators
ότι οι άλλοι σου δίνουν απλόχερα (πχ ραδιόφωνο, bluetooth, αναπαραγωγή όλων των αρχείων .avi κοκ) η apple απλά στο δίνει στον αιώνα τον άπαντα.

Όπως έχω πει άπειρες φορές, άλλο πράγμα η ενσωμάτωση λειτουργιών σε μια συσκευή και άλλο η εμπειρία χρήσης καθώς και η υλοποίηση/ποιότητα αυτών των χαρακτηριστικών. Και σε αυτόν τον τομέα δεν υπάρχει ανταγωνιστής για το iphone! Δεν λέμε πως δεν έχει ελλέιψεις ή πως δεν θα θέλαμε και κάποια ακόμη χαρακτηριστικά! Λέμε όμως πως αυτά που μας προσφέρει είναι ικανά για να αγνοήσουμε τις τυχόν ελλείψεις!

Απλό δεν είναι?

B)

---------- Προσθήκη στις 12:25 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 12:24 ----------

Τα παραλές.

Όσες φορές έχει τύχει να πέφτει ο ήλιος πάνω στο 3GS δεν έβλεπα τίποτα. Τώρα αν οι AMOLED είναι χειρότερες (να μη βλέπεις ακόμα πιο τίποτα; :P) δε ξέρω.

Στο υπογράφω μιας και έχω και τις 2 συσκευές!

B)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...