Προς το περιεχόμενο

Apple iPhone 4

Ποιο χρώμα του iPhone 4 σας αρέσει περισσότερο ;  

381 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποιο χρώμα του iPhone 4 σας αρέσει περισσότερο ;

• Άσπρο
      276
    • Μαύρο
      532
    • Whatever brotha
      141

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

εε βεβαια δεν θα μπει,ναπει οτι κατι εχει εξτρα το iphone 4s.

Μια ερωτση,με του που εβαλα το ios 5 ,η μπαταρια τελειωνει πολυ ευκολα.Γιατι?Πριν κραταγε πολυ επρισσοτερο

Δημοσ.

εε βεβαια δεν θα μπει,ναπει οτι κατι εχει εξτρα το iphone 4s.

Μια ερωτση,με του που εβαλα το ios 5 ,η μπαταρια τελειωνει πολυ ευκολα.Γιατι?Πριν κραταγε πολυ επρισσοτερο

Οι πρώτες εκδόσεις του iOS 5 (5.0, 5.1 αν θυμάμαι καλά) είχαν όντως πρόβλημα με την κατανάλωση της μπαταρίας. Μετά διορθώθηκε. Έχεις βάλει την την τελευταία (5.1.1);

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

ναι,δεν μπορω να αφησω ανοικτο το wifi,ρουφαει ολη την μαπταρια.Στην 4.3 που ημουν ,αν δεν χρησημοποιουσα το νετ δεν επεφτε με τιποτα..

Δημοσ.

ερώτηση: αν χρησιμοποιησουμε καλωδιο 3ου κατασκευαστή των 5 € και οχι της apple, υπαρχει κανενας κινδυνος;

δλδ να πεσεις σε εντελως μαπα καλωδιο, αυτο. οχι οτι της απλ εχει κατι ιδιαιτερο. απλα τα πιο 'επωνυμα' τυπου belkin εχουν 15€ οταν το sentio του πλαισιου εχει 5 και στο αμαζον εχουν 2-3€

Δημοσ.

Μπορεί να μη σου κουμπώνει ακριβώς (αν μιλάμε για το καλώδιο ρεύματος). Την έχω πάθει έτσι με cheapo καλώδια από το eBay. Ofc, δεν υπάρχει ουσιαστικό πρόβλημα, η δουλειά γίνεται. Ακόμα το «μούφα» χρησιμοποιώ.

Σε πράγματα όμως που η ποιότητα έχει σημασία (π.χ. ακουστικά) μη τσιγκουνευτείς τα 10€, 20€, ή και τα 30€. Φίλος μου έπαιρνε από eBay ακουστικά Apple-like (βέβαια ήταν OEM) με περίπου 5€ τα οποία και άλλαζε κάθε μήνα. Και τα τελευταία που πήρε του τινάζουν το αυτί (στατικός ηλεκτρισμός or something). Ε εμένα που χάλασαν πέρυσι τα ακουστικά μου, πήρα πάλι τα κανονικά της Apple (στα 30€) και μου βγήκαν φθηνότερα απ'του άλλου, ο οποίος τώρα είναι στο 6ο ζευγάρι.

:P

Ντάξει, υπάρχουν και με 15€ καλά ακουστικά, που έχουν remote + mic και τα πάντα όλα, δε χρειάζεται να πάρεις τα original άμα δε γουστάς. Το point είναι «μη τσιγκουνευτείς εκεί που η ποιότητα μετράει».

Δημοσ.

βρήκα ενα iPhone 4 σε ΠΟΛΥ καλή τιμή αλλά με χαλασμένο το proximity sensor.

τι προβλήματα δημιουργεί εκτός ότι δεν κλείνει η οθόνη όταν μιλάς;

ευχαριστώ προκαταβολικά.

Δημοσ.

Φτιαχνεται με μικρο κοστος αυτο. Μην σε απασχολει.

Δες παρακατω σναλυτικα τους σενσορες του iPhone.

The display responds to three sensors (four on the iPhone 4). A proximity sensor deactivates the display and touchscreen when the device is brought near the face during a call. This is done to save battery power and to prevent inadvertent inputs from the user's face and ears. An ambient light sensor adjusts the display brightness which in turn saves battery power. A 3-axis accelerometer senses the orientation of the phone and changes the screen accordingly, allowing the user to easily switch between portrait and landscape mode.[50] Photo browsing, web browsing, and music playing support both upright and left or right widescreen orientations.[51]

http://en.wikipedia.org/wiki/IPhone

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

γνωριζει κανεις (αν εχει διαβασει δλδ καπου τπτ) αν το iphone4 θα ζοριζεται με τον νεο ios6 ;

η λογικη λεει πως ναι, αλλα θα ειναι πιο βαρυ απο το 5; Προφανως δεν εχει κυκλοφορησει,απλα ρωταω αν εχει παρει πουθενα τπτ το ματι σας απο καμια beta

Δημοσ.

Από τις beta που κυκλοφόρησαν δεν φάνηκε να υπάρχει πρόβλημα. Όμως πολλά χαρακτηριστικά θα είναι απενεργοποιημένα για εμπορικούς κυρίως λόγους.

Δημοσ.

Μια ερωτηση στα γρηγορα γιατι δεν εψαξα και πολυ.Ενας φιλος μου βρηκε ενα iphone 4 (κ@λοφαρδος!!!).Εβγαλε την καρτα που ειχε μεσα αλλα φοβαται να το χρησιμοποιησει γιατι καποιος του ειπε οτι μπορει να τον εντοπισουν.Ισχυει κατι τετοιο;Αν ναι πως μπορει να το λυσει το θεμα;

Δημοσ.

Πλάκα μας κάνεις ρε φιλαράκι; Μπορεί εύκολα να βρει τον ιδιοκτήτη και να το επιστρέψει.

Ναι ξέρω, έχεις τρελαθεί στα γέλια από το παραπάνω...

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...