Προς το περιεχόμενο

Apple iPhone 4

Ποιο χρώμα του iPhone 4 σας αρέσει περισσότερο ;  

381 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποιο χρώμα του iPhone 4 σας αρέσει περισσότερο ;

• Άσπρο
      276
    • Μαύρο
      532
    • Whatever brotha
      141

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ναι, κανονικά, το κλείδωμα με κωδικό δεν επιτρέπει να κάνεις restore.

Αν όμως βάλεις το τηλέφωνο σε DFU Mode, μετά μπορείς να το κάνεις restore.

• Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

αρα μλκία είναι, το αφήνω ξεκλείδωτο.

αν το χάσω χεστ*κα αν ο άλλος θα δει τις φωτογραφίες μου ή τις εφαρμογές μου.

Δημοσ.

Πολλοί όμως είναι αυτοί που θα βγάλουν την κάρτα και μπορεί να ρίξουν μια ματιά και στα ενδότερα... μπορεί να μην σε νοιάζει αν θα δει ο άλλος τις εφαρμογές σου και τις φωτογραφίες σου αλλά τα email σου, τις σημειώσεις σου, τις επαφές σου, άμεση πρόσβαση σε όλα τα κοινωνικά δίκτυα και όχι μόνο;

Δημοσ.

Έχω ένα iPhone 4, το οποίο είναι κλειδωμένο σε δίκτυο του Καναδά.

Υπάρχει κάποιος τρόπος να το ξεκλειδώσω, ώστε να παίζει Ελλάδα;

Ωστόσο όμως θέλω να παίζει και σε Καναδά, από τον παροχέα του Καναδά όταν πηγαίνω εκεί, βάζοντας φυσικά την κάρτα Sim του Καναδά.

Ευχαριστώ.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Έχω ένα iPhone 4, το οποίο είναι κλειδωμένο σε δίκτυο του Καναδά.

Υπάρχει κάποιος τρόπος να το ξεκλειδώσω, ώστε να παίζει Ελλάδα;

Ωστόσο όμως θέλω να παίζει και σε Καναδά, από τον παροχέα του Καναδά όταν πηγαίνω εκεί, βάζοντας φυσικά την κάρτα Sim του Καναδά.

Ευχαριστώ.

Μόνο αν επικοινωνήσεις με τον πάροχο που είναι κλειδωμένο το κινητό και του ζητήσεις Official Unlock με κάποιο οικονομικό κόστος πάντα, ώστε να μπορείς να το λειτουργείς και στην Ελλάδα και στον Καναδά.Η επιλέγεις μια gevey sim card ανάλλαγο πάντα την baseband(για κάθε αναβαθμισμένη baseband κυκλοφορεί και άλλη gavey) του κινητού και κανείς πάλι την δουλειά σου παντού.

Δημοσ.

Για Software Unlock δυσκολα να βγει κατι οποτε περιμενεις gevey .Το SAM Unlock γιατι δεν το εκανες δεν το προλαβες;

Δημοσ.

Το κινητό το πήρα με αυτή τη Baseband.

Το Sam unlock ηταν διαθεσημο πριν ενα μηνα και εκανε unlock οποια δηποτε baseband ειναι κριμα που δεν το προλαβες γιατι πλεον δεν λειτουργει .Τελος παντων δοκιμασε να επικοινωνισεις με την εταιρια που ειναι κλειδωμενο το κινιτο και ζητα ξεκλειδωμα.

Δημοσ.

Αυτο το unlock εκμεταλευοταν ενα κενο της apple οποτε πριν λιγο καιρο εκανε update και εκλεισε την τρυπα.Η μινη λυση για αμεσω unlock ειναι να τηλεφωνησεις στην εταιρια.

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...