Προς το περιεχόμενο

Apple iPhone 4

Ποιο χρώμα του iPhone 4 σας αρέσει περισσότερο ;  

381 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποιο χρώμα του iPhone 4 σας αρέσει περισσότερο ;

• Άσπρο
      276
    • Μαύρο
      532
    • Whatever brotha
      141

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεν θα ημουν καθολου σιγουρος οτι οποιοδηποτε μη εξουσιοδοτημενο μαγαζι θα διεθετε αυθεντικα ανταλλακτικα.

Ακομα και στην περιπτωση ομως που εχεις εμπιστοσυνη η τιμη θα ηταν αρκετα ψηλοτερη απο τα 100 ευρω.

Προσωπικα το μονο μαγαζι που μου εκανε θετικη εντυπωση οσον αφορα τοσο τις τιμες του οσο και την ειλικρινια του ειναι το ematrix (εχει και web site, ελπιζω να μην παραβαινω καποιο κανονα που το αναφερω).

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Έχω την εντύπωση για να μην πως ότι είμαι σχεδόν σίγουρος, ότι ανταλλακτικά Apple δεν υπάρχουν αφού τα κινητά δεν επισκευάζονται.

Υπάρχουν μόνο parts τα οποία είναι από άλλα χαλασμένα κινητά. Παρόλα αυτά πίσω οψη που έχω αγοράσει από το ebay σε πολύ καλή τιμή είναι ακριβώς ίδια με αυτήν που φοράει το κινητό. Ελληνικό μαγαζί την πουλάει 69 και είμαι σίγουρος ότι την έχει αγοράσει από ebay. devil.png

Δημοσ.

Για το μπροστινό μέρος αν παρθεί απο το eBay το γυαλι αλλαζει κάτι στην αφή η στη ποιότητα ανάλυση οθονης η είναι το ίδιο ;;έχει κανεις δοκιμάσει ;το πίσω το βρήκα στο eBay 16$ έχει κ λιγότερα !αυτο π με καίει είναι η οθόνη αν αντιμετωπίσω προβλήματα στην ανταπόκριση η στη ανάλυση ,παει μόνο γυαλι η θέλει κ LCD σετακι;

Δημοσ.

Kαλημέρα.

Ζητώ προκαταβολικά συγγνώμη αν γράφω σε λάθος σημείο ή αν υπάρχει ήδη σχετικό ποστ, αλλά στην αναζήτηση δεν βρήκα κάτι, οπότε τολμώ να το βάλω εδώ. Αν κάνω κάτι λάθος (καθότι δεν είμαι έμπειρη στα φόρουμ) παρακαλώ για την κατανόησή σας.

Θα ήθελα να ρωτήσω το εξής, αν κάποιος μπορεί να βοηθήσει μια άσχετη χρήστρια iphone 4 όπως είμαι εγώ: Πήρα τη συσκευή πριν λίγες μέρες, μεταχειρισμένη από μία φίλη. Μέχρι τώρα έχω διαπιστώσει δύο απλά μεν, αλλά δυσλειτουργικά για μένα πράγματα.

1. Σε περίπτωση που είναι συνδεδεμένα στη συσκευή ακουστικά, οι ήχοι ειδοποιήσεων (πλην της εισερχόμενης κλήσης) δηλαδή ήχοι για μηνύματα, μέηλ κλπ δεν ακούγονται από το ηχείο της συσκευής, παρά μόνο από τα ακουστικά, με αποτέλεσμα ουσιαστικά να μην ακούγονται καθόλου. Έψαξα στο ίντερνετ και βρήκα διάφορα παρόμοια "παράπονα" αλλά καμία λύση κι αναρωτιόμουν αν υπάρχει κάποιο "κόλπο" ώστε ο ήχος να ακούγεται από το ηχείο της συσκευής.

2. Σε περίπτωση που το κινητό είναι κλειστό δεν ακούγεται το ξυπνητήρι (πχ το παλιό μου κινητό έκλεινε μεν εντελώς το βράδυ, αλλά το ξυπνητήρι ακουγόταν κανονικά το πρωί). Αυτό υπάρχει τρόπος να αλλάξει?

Σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας και ζητώ ξανά συγγνώμη αν έχω κάνει κάτι λάθος στη διαδικασία ανάρτησης του ποστ.

YΓ. Τώρα είδα ότι υπάρχουν και ξεχωριστά θέματα εκτός από αυτό το γενικό για το iphone. Και πάλι συγγνώμη, το αναρτώ εκεί.

Δημοσ.

1. Σε περίπτωση που είναι συνδεδεμένα στη συσκευή ακουστικά, οι ήχοι ειδοποιήσεων (πλην της εισερχόμενης κλήσης) δηλαδή ήχοι για μηνύματα, μέηλ κλπ δεν ακούγονται από το ηχείο της συσκευής, παρά μόνο από τα ακουστικά, με αποτέλεσμα ουσιαστικά να μην ακούγονται καθόλου. Έψαξα στο ίντερνετ και βρήκα διάφορα παρόμοια "παράπονα" αλλά καμία λύση κι αναρωτιόμουν αν υπάρχει κάποιο "κόλπο" ώστε ο ήχος να ακούγεται από το ηχείο της συσκευής.

2. Σε περίπτωση που το κινητό είναι κλειστό δεν ακούγεται το ξυπνητήρι (πχ το παλιό μου κινητό έκλεινε μεν εντελώς το βράδυ, αλλά το ξυπνητήρι ακουγόταν κανονικά το πρωί). Αυτό υπάρχει τρόπος να αλλάξει?

Σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας και ζητώ ξανά συγγνώμη αν έχω κάνει κάτι λάθος στη διαδικασία ανάρτησης του ποστ.

YΓ. Τώρα είδα ότι υπάρχουν και ξεχωριστά θέματα εκτός από αυτό το γενικό για το iphone. Και πάλι συγγνώμη, το αναρτώ εκεί.

1. Ναι έτσι είναι δυστυχώς, εγώ δεν έχω βρει τρόπο να το αλλάξω :-(

2. Το ξυπνητήρι δεν δουλεύει όταν είναι κλειστό το κινητό. Να το αφήνεις σε "airplane mode" που κ μπαταρία δεν καταναλώνει κ το ξυπνητήρι θα δουλεύει κανονικά.

:)

----------------

Now playing on iTunes: Godspeed You! Black Emperor - East Hastings

via FoxyTunes

Δημοσ.

Καλησπερα. Εχει ενα φιλαρακι iPhone 4 με 4.3.1 και θελει να τον βοηθησω να το κανουμε jailbreak. Να το αφησουμε σε αυτη την εκδοση ή να παω 5 και μετα? Κατ'αρχας ετσι και δεν αναβαθμισω, το jailbreak ειναι μια και εξω? Δλδ κρατας τις εφαρμογες και τις ρυθμισεις κτλ χωρις να χασεις τπτ?

Δημοσ.

Η Apple λέει ότι δεν υπάρχει.

Αν παρατηρήσεις όμως να φορτίζει πιο γρήγορα με τον φορτιστή του iPad, η γνώμη μου είναι ότι υπάρχει πρόβλημα.

• 5 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

ρε παιδια τον τελευταιο καιρο ειδα οτι οταν με παιρνουν τηλεφωνο η ερχεται κανα μηνυμα αναβοσβηνει το λαμπακι του φλας,τι στο καλο ειναι αυτο?καμια ρυθμιση πως κλεινει?το ψαξα απο τις ρυθμισεις και δεν βρηκα ακρη.

και ειναι πολυ σπαστικο....

Δημοσ.

Δεν είναι bug, είναι feature. :)

Είναι λειτουργία για άτομα με προβλήματα ακοής. Προφανώς το ενεργοποίησες κατά λάθος. Για να το απενεργοποιήσεις πήγαινε στο:

Ρυθμίσεις -> Γενικά -> Προσβασιμότητα -> Λάμψη σε υπενθυμίσεις

Παρεμπιπτόντως, στην ίδια οθόνη υπάρχει και μια αρκετά βολική λειτουργία, η "προσαρμογή δονήσεων". Αν την ενεργοποιήσεις, μπορείς να επιλέξεις να δονείται διαφορετικά ανάλογα με το ποιός σε καλεί, οπότε μπορείς να καταλάβεις αν ένα τηλεφώνημα είναι σημαντικό ακόμα και αν έχεις το iPhone στην τσέπη. ;)

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Δεν είναι bug, είναι feature. :)

Είναι λειτουργία για άτομα με προβλήματα ακοής. Προφανώς το ενεργοποίησες κατά λάθος. Για να το απενεργοποιήσεις πήγαινε στο:

Ρυθμίσεις -> Γενικά -> Προσβασιμότητα -> Λάμψη σε υπενθυμίσεις

Παρεμπιπτόντως, στην ίδια οθόνη υπάρχει και μια αρκετά βολική λειτουργία, η "προσαρμογή δονήσεων". Αν την ενεργοποιήσεις, μπορείς να επιλέξεις να δονείται διαφορετικά ανάλογα με το ποιός σε καλεί, οπότε μπορείς να καταλάβεις αν ένα τηλεφώνημα είναι σημαντικό ακόμα και αν έχεις το iPhone στην τσέπη. ;)

ευχαριστω πολυ φιλε μου με σωσες....απο την βλακεια....

Δημοσ.

Η Apple λέει ότι δεν υπάρχει.

Αν παρατηρήσεις όμως να φορτίζει πιο γρήγορα με τον φορτιστή του iPad, η γνώμη μου είναι ότι υπάρχει πρόβλημα.

Όσο πιο γρήγορα φορτίζει η μπαταρία τόσο πιο πολύ "ζορίζεται"- άρα και μειώνεται ο χρόνος ζωής της. Και δεδομένου ότι στα iPhone δεν αλλάζει η μπαταρία (τουλάχιστον χωρίς να μπει χέρι) εγώ δε θα ρίσκαρα να της δίνω παραπάνω ρεύμα χωρίς λόγο.

Στο iPhone 4 πάντως η μπαταρία αλλάζει εξαιρετικά εύκολα. Βέβαια δε ξέρω πολλούς που θα τολμούσαν να το "σφάξουν"- πέρα από κάτι τυπάκια σα και του λόγου μου.

Δημοσ.

το passcode για ξεκλείδωμα εμποδίζει ένα φορμάτ στο τηλέφωνο?

αν όχι, τότε αν στο κλέψει κάποιος και το φορμάρει, το τηλεφωνο γίνεται πλήρως λειτουργικό..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...