Προς το περιεχόμενο

Apple iPhone 4

Ποιο χρώμα του iPhone 4 σας αρέσει περισσότερο ;  

381 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποιο χρώμα του iPhone 4 σας αρέσει περισσότερο ;

• Άσπρο
      276
    • Μαύρο
      532
    • Whatever brotha
      141

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μια βοήθεια παίδες, θέλω να πάρω ένα iphone 4 από ebay (ΗΠΑ).

Όλα τα ρημάδια είναι κλειδωμένα στο δίκτυο AT&T. Διάβασα ότι μπορείς να το ξεκλειδώσεις, αλλά πρέπει να έχουν baseband μιας έκδοσης και πριν.

Τεσπα, τί να κοιτάξω, ποιά έκδοση να έχει για να είμαι σίγουρος ότι ξεκλειδώνει;

Δημοσ.

Μια βοήθεια παίδες, θέλω να πάρω ένα iphone 4 από ebay (ΗΠΑ).

Όλα τα ρημάδια είναι κλειδωμένα στο δίκτυο AT&T. Διάβασα ότι μπορείς να το ξεκλειδώσεις, αλλά πρέπει να έχουν baseband μιας έκδοσης και πριν.

Τεσπα, τί να κοιτάξω, ποιά έκδοση να έχει για να είμαι σίγουρος ότι ξεκλειδώνει;

Δεν ξέρω αν βρήκες απάντηση, πάντως ξεκλειδώνει με Gevey Sim με baseband 1.59, 2.10, 3.10.1, 4.10.1.

Αν θες περισσότερες πληροφορίες εδώ είμαστε..

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Καλησπέρα. Έχω ένα πρόβλημα με το iTunes και το iPhone 4 σε Mac. Θέλω να μπορώ να κάνω συγχρονισμό τα email accounts με το iPhone και ενώ έχω περάσεις τους λογαριασμούς email και στην εφαρμογή Mail του Mac και στο iPhone όταν ανοίγω το iTunes και έχω συνδεδεμένο το iPhone στην κατηγορία Info στο Sync Mail Accounts δεν αναγράφει κανένα email μα δεν μπορώ να τσεκάρω και το κουτάκι. Γιατί?

Δημοσ.

Καλησπέρα. Έχω ένα πρόβλημα με το iTunes και το iPhone 4 σε Mac. Θέλω να μπορώ να κάνω συγχρονισμό τα email accounts με το iPhone και ενώ έχω περάσεις τους λογαριασμούς email και στην εφαρμογή Mail του Mac και στο iPhone όταν ανοίγω το iTunes και έχω συνδεδεμένο το iPhone στην κατηγορία Info στο Sync Mail Accounts δεν αναγράφει κανένα email μα δεν μπορώ να τσεκάρω και το κουτάκι. Γιατί?

Γιατί μάλλον έχεις επιλέξει να κάνει sync με iCloud.

Δημοσ.

Μιας και η αναζήτηση δε με βοήθησε πάρα πολύ και για να μην ξεκινάω νέο θέμα, έχεις κανείς bookmarked θέμα για iOS games/apps κτλ; Σίγουρα θα υπάρχει κάτι και παίζει να είναι και μπροστά στα μάτια μου.

• Super Moderators
Δημοσ.

Μιας και η αναζήτηση δε με βοήθησε πάρα πολύ και για να μην ξεκινάω νέο θέμα, έχεις κανείς bookmarked θέμα για iOS games/apps κτλ; Σίγουρα θα υπάρχει κάτι και παίζει να είναι και μπροστά στα μάτια μου.

Έχει εδώ ένα thread για τις προσφορές στο AppStore.

Και εδώ ένα θέμα για iPad apps (κάποια εξ αυτών είναι universal, εγκαθίστανται δηλαδή και σε iPhone 3GS/4/4S).

Όλο το mobile software έχει μεταφερθεί σε δικό του subforum, γι'αυτό δεν το βρίσκεις... ;)

Δημοσ.

Όλο το mobile software έχει μεταφερθεί σε δικό του subforum, γι'αυτό δεν το βρίσκεις... ;)

Με γαμάτο mod να συμπληρώσω εγώ...

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Επειδή πλέον δεν έχω iPad και βρίσκομαι πολλές ώρες την ημέρα έξω, συνήθως 12 ώρες, παρατήρησα ότι η μπαταρία δεν φτάνει.

Βασικά τελείωνε πολύ γρήγορα, που άρχισα να πιστεύω ότι ότι μετά από έναν χρόνο η μπαταρία του iPhone έχει πέσει. Κάτι τέτοιο κανονικά δεν πρέπει να συμβαίνει, μιας και είναι μόνο ένας χρόνος.

Παρατήρησα ότι πολύ συχνά ανάβει το GPS εικονίδιο στο κινητό. Γι' αυτό έφταιγε το Viver και το Facebook που χρησιμοποιούν υπηρεσίες τοποθεσίας. Απενεργοποίησα και στα δύο τις υπηρεσίες τοποθεσίας, οπότε κάθε φορά που τα χρησιμοποιούσα δεν είχα το GPS να καταναλώνει μπαταρία.

Τα πράγματα έφτιαξαν σε αρκετά ικανοποιητικό βαθμό.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

<< Στις φωτογραφίες έκανα συγχρονισμό ένα φάκελο απ'τον υπολογιστή μου με φωτος και μαζί μ'αυτόν μου δημιούργησε και τη βιβλιοθήκη (πριν δεν υπήρχε) με τις ίδιες ακριβώς φωτος που είχε ο φάκελος. Αυτό σημαίνει ότι, ότι φωτογραφία συγχρονίζω θα περνιέται εις διπλούν στο κινητό? >>

και δεν υπαρχει delete.ξερει κανεις τι κανουμε?

Δημοσ.

Γεια σας κύριοι ,μια ερώτηση ,έχω το iPhone 4 δυστυχώς απο την χρήση που το κάνω απέκτησε κάποιες γρατσουνιες κ τόσο στο πίσω όσο κ στην οθόνη (,γρατσουνιες όχι σπάσιμο κτλ) υπαρχει κάτι σε ανταλλακτικό σχετικά φθηνό η έστω μαμά να άλλαξω πχ την οθόνη το τζάμι κ το πίσω κάλυμμα χωρίς να αντιμετωπίσω κάποιο πρόβλημα στισ λειτουργίες της αφής; κ γενικά στην ποιότητα της οθονης ; :-) ευχαριστώ προκαταβολικά !!!

Δημοσ.

Γεια σας κύριοι ,μια ερώτηση ,έχω το iPhone 4 δυστυχώς απο την χρήση που το κάνω απέκτησε κάποιες γρατσουνιες κ τόσο στο πίσω όσο κ στην οθόνη (,γρατσουνιες όχι σπάσιμο κτλ) υπαρχει κάτι σε ανταλλακτικό σχετικά φθηνό η έστω μαμά να άλλαξω πχ την οθόνη το τζάμι κ το πίσω κάλυμμα χωρίς να αντιμετωπίσω κάποιο πρόβλημα στισ λειτουργίες της αφής; κ γενικά στην ποιότητα της οθονης ; :-) ευχαριστώ προκαταβολικά !!!

Φίλε μου παρόμοιο πρόβλημα αντιμετώπιζω και εγώ καθώς το έχω σπάσει και από μπρος και από πίσω.

Όσον αφορά το πίσω κάλυμμα βρίσκεις φτηνα after market καλύμματα τα οποία μπορείς εύκολα να τα αλλάξεις μόνος σου.

Το μπροστινό κάλυμμα όμως έχει τα εξής προβλήματα:

1) είναι πολύ δύσκολο να αλλάζει απο κάποιον μη ειδικό (ψάξε στο YouTube "change iPhone 4 LCD" και θα καταλάβεις.

2) τα αυθεντικά ανταλλακτικά είναι ακριβουτσικα (αν ψάξεις κινεζικά μέσω πχ eBay βρίσκεις πιο φτηνα)

Επιλογές που έχεις για το μπροστινο:

Α) αλλαγή σε εξουσιοδοτημένο 220 euros

B) αλλαγή σε after market μαγαζί το οποία θα σου βάλει after market ανταλλακτικα 100 euros περίπου

Β) αν είσαι περιπετειώδης αγορά απο eBay και αλλαγη μόνος σου (not recommended). 30 euros

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...