Προς το περιεχόμενο

Apple iPhone 4

Ποιο χρώμα του iPhone 4 σας αρέσει περισσότερο ;  

381 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποιο χρώμα του iPhone 4 σας αρέσει περισσότερο ;

• Άσπρο
      276
    • Μαύρο
      532
    • Whatever brotha
      141

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 4 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Super Moderators
Δημοσ.

http://www.iphonehel...%CE%B1-ios-501/

εχει βγει κανονικη version+jailbreak της 5.01.

μια ερωτηση οταν κανεις update ios μονο απο itunes γινεται?χανεις τιποτα?θελει πρωτα να κανεις backup ktl?

Από την έκδοση 5 και μετά κάνεις update κανονικά και από το ίδιο το τηλέφωνο και μάλιστα το αρχέιο που κατεβάζει είναι το ένα δέκατο του όγκου από το να κατέβαζες όλο το firmware από το itunes.

Υπό φυσιολογικές συνθήκες δεν χάνεις τίποτα αλλά που και που δεν είναι κακό να κάνεις sync με το itunes, έτσι ώστε αν κάτι πάει στραβά να μπορεί να το επαναφέρεις.

Δημοσ.

Σκεφτόμουν να κάνω Jailbreak, έτσι για να δω πως είναι.

Ένας φίλος, μου είπε ότι σε κάθε επανεκκίνηση θα θέλει Computer για να ανοίξει, δηλαδή θα είναι tethered.

Εγώ επέμενα ότι αποκλείεται να συμβαίνει αυτό. Δηλαδή αν κλείσει το κινητό να μην ανοίγει κανονικά.

Όσοι δηλαδή έχετε κάνει Jailbreak έχετε κάποια πολύ παλιά έκδοση Firmware Untethered και όσοι έχετε πιο πρόσφατη, είναι Tethered;

Δημοσ.

Όσοι δηλαδή έχετε κάνει Jailbreak έχετε κάποια πολύ παλιά έκδοση Firmware Untethered και όσοι έχετε πιο πρόσφατη, είναι Tethered;

Ναι αν ψαξεις λιγο στο google η σε forums μονο μονο για iphone (Πχ. iphone hellas) Μπορεις να βρεις αυτο που ζητας.

Παρεπιπτοντως το jailbreak ητανε οτι καλυτερο εχω κανει στο iphone μου!! Απλα θελει λιγο ψαξιμο αλλα αξιζει τον κοπο. Αλλα Untethered εε!

Δημοσ.

Περιπου..

Για την εκδοση 4.3.3 εχει βγει κανονικα untethered jailbreak.

Για την 5.01 ειχε βγει αρχικα tethered jailbreak που σημαινε οτι αν εκλεινε το κινητο απο μπαταρια κλπ, τοτε για να ξαναανοιξει επρεπε να συνδεθει με υπολογιστη.

Τωρα εχει βγει semitethered jailbreak για την 5.0.1:

αν κλεισει το κινητο απο μπαταρια ή το κλεισεις εσυ κλπ, τοτε μπορεις να το ξαναανοιξεις κανονικα χωρις βοηθεια υπολογιστη, αλλα απλα εχει χαθει το jailbreak.

Δημοσ.

Έριξα μία ματιά στο γειτονικό Forum iPhoneHellas και πράγματι κατάλαβα το ίδιο.

Οπότε δεν θα προχωρήσω σε JB. Απλά ήθελα να το δοκιμάσω. Δεν θα το έκανα για δωρεάν εφαρμογές.

Απλά επειδή αρκετοί ανέφεραν ότι είναι κάτι απλό και οπωσδήποτε πρέπει να το έχεις JB, μπήκα αυτή τη φορά στη διαδικασία να το ψάξω.

Δεν αξίζει το κόπο να έχεις μία συσκευή σαν το iPhone σαν μηχανάκι χωρίς μίζα, βάζοντάς το μπροστά στη κατηφόρα. Γενικά η όλη φάση μου κάνει χομπίστικη. Αρέσει να μπερδεύουμε και να πειράζουμε τα πράγματα.

Θεωρώ πως είναι αντροϊντίστικα πράγματα αυτά.

imho.

Χρόνια Πολλά και καλές γιορτές σε όλους!

Δημοσ.

Απλά επειδή αρκετοί ανέφεραν ότι είναι κάτι απλό και οπωσδήποτε πρέπει να το έχεις JB, μπήκα αυτή τη φορά στη διαδικασία να το ψάξω.

Καλά, ήθελες να κάνεις J/B μόνο και μόνο επειδή κάποιοι καημένοι λένε ότι είναι must;

Εάν σου χρειάζονται πράγματα στο iPhone σου τα οποία σου τα προσφέρει το J/B καλά κάνεις και το ψάχνεις, αλλά IMHO είναι χαζό να το κάνεις επειδή «έτσι σου είπαν ότι πρέπει» ή απλά για να δεις πως είναι. Androidίστικα πράγματα δεν είναι, το customization είναι μέρος κάθε λειτουργικού. Όταν το χρειάζεσαι όμως.

:)

Δημοσ.

Περιπου..

Για την εκδοση 4.3.3 εχει βγει κανονικα untethered jailbreak.

Για την 5.01 ειχε βγει αρχικα tethered jailbreak που σημαινε οτι αν εκλεινε το κινητο απο μπαταρια κλπ, τοτε για να ξαναανοιξει επρεπε να συνδεθει με υπολογιστη.

Τωρα εχει βγει semitethered jailbreak για την 5.0.1:

αν κλεισει το κινητο απο μπαταρια ή το κλεισεις εσυ κλπ, τοτε μπορεις να το ξαναανοιξεις κανονικα χωρις βοηθεια υπολογιστη, αλλα απλα εχει χαθει το jailbreak.

Έριξα μία ματιά στο γειτονικό Forum iPhoneHellas και πράγματι κατάλαβα το ίδιο.

Οπότε δεν θα προχωρήσω σε JB. Απλά ήθελα να το δοκιμάσω. Δεν θα το έκανα για δωρεάν εφαρμογές.

Δεν αξίζει το κόπο να έχεις μία συσκευή σαν το iPhone σαν μηχανάκι χωρίς μίζα, βάζοντάς το μπροστά στη κατηφόρα. Γενικά η όλη φάση μου κάνει χομπίστικη. Αρέσει να μπερδεύουμε και να πειράζουμε τα πράγματα.

Θεωρώ πως είναι αντροϊντίστικα πράγματα αυτά.

imho.

Χρόνια Πολλά και καλές γιορτές σε όλους!

Πριν λιγο βγηκε untethered jailbreak για iOs 5.0.1 για iphone 3gs, iphone 4, ipad 1 , ipod touch 3g, ipod touch 4g.

Δεν κανει για iphone 4s και ipad 2.

Δημοσ.

Καλησπέρα, Χρόνια Πολλά με υγεία! Μια ερώτηση.

Είχα αγοράσει παλιά ένα "μαϊμού" dock charger από το ebay γύρω στα 5$ (το original κάνει κοντά 35 ευρώ) για το iPhone 4 που έχω αλλά όταν τοποθετούσα το iPhone επάνω δεν ακουγότανε ο ήχος από το μεγάφωνο π.χ. όταν έπαιζα ένα τραγούδι παρά μόνο μέσω ακουστικών. Μόνο όταν είχα κλήση ακουγότανε κανονικά. Το ξεβίδωσα και έκανα κάτι πατέντες που διάβασα χωρίς επιτυχία. Θέλω να αγοράσω ένα νέο πάλι φθηνό αλλά που να ακούγεται ο ήχος από το μεγάφωνο του iPhone. Έχει αγοράσει κανένας από ebay που να παίζει και αν ναι ποιό?

Υ.Γ.: Στο original που το έχω δει σε μαγαζί έπαιζε κανονικά ο ήχος και από το μεγάφωνο.

Δημοσ.

Με όσα μαϊμού έχουν και 3.5mm jack θα έχεις προβλήμα. :mad: Περνάνε αυτόματα τον ήχο στο line-out.

Οπότε, ψάχνε για κάτι χωρίς line-out. ^_^

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πριν λιγο βγηκε untethered jailbreak για iOs 5.0.1 για iphone 3gs, iphone 4, ipad 1 , ipod touch 3g, ipod touch 4g.

Δεν κανει για iphone 4s και ipad 2.

τους δυσκολεψαν οι πυρηνες φαινετε...

Επεξ/σία από kage
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ρε παιδια εχω προβλημα με το i phone4. Μπας κ ξερει κανεις να μου το λυσει;; Στις ρυθμισεις δε μου εχει κλειδωμα πληκτρολογιου! Παταω παρατεμαμενα τα apps κ δεν τρεμοσβηνει! Ο,τι φακελο κανω μονο απο i tunes! Ουτε μπορω να κατεβασω απο το κινητο! Δεν μου εχει στο apps install! Ο,τι κατεβαζω μονο απο itunes! Εχω κανει κατι η' να παω για επισκευη;;;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...