Προς το περιεχόμενο

Apple iPhone 4

Ποιο χρώμα του iPhone 4 σας αρέσει περισσότερο ;  

381 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποιο χρώμα του iPhone 4 σας αρέσει περισσότερο ;

• Άσπρο
      276
    • Μαύρο
      532
    • Whatever brotha
      141

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

έχει κανεις άποψη για το επίσημο bumper της apple και για το κατά πόσο βελτιώνει όντως το σήμα;

Σαν ποιότητα δεν είναι καλό, είναι φτηνιάρικο σε σχέση με άλλα που κυκλοφορούν. Την δουλειά του πάντως την κάνει! Προστατεύει το κινητό και βελτιώνει όντως το σήμα! Η βελτίωση είναι εμφανής όταν βρίσκεσαι σε οριακές καταστάσεις!

Δημοσ.

Παιδιά δεν ξέρω για εσάς, αλλά μετά την εγκατάσταση του iOS 5 έχω Death Grip.

Πλέον με τέρμα σήμα, αν σφίξω το κινητό κάνει αναζήτηση.

Παλαιότερα ακόμα και με 3 γραμμές σήμα έπεφτα στη μία και ποτέ δεν έκανε αναζήτηση.

Φαντάζομαι ότι είναι λόγω iOS 5 και όχι ότι φθάρηκε κάποια επίστρωση που είχε το κινητό. Τονίζω ότι δεν είχα Death Grip και έχω ανεβάσει και σχετικό Video στο Youtube.

Δημοσ.

δλδ bumpers άλλων εταιριών κάνουν επίσης την ίδια δουλεια σε οτι αφορά το σήμα;

ρωταω γιατι ειπες πως ποιοτικα υστερει.

Ναι, κάνουν την ίδια δουλειά!

Δημοσ.

Έκανα κι εγώ το update se iΟS 5 και με παιδεύει πάρα πολύ για να συνδεθεί με το Wi-Fi μου! Έκανα 2 φορές restore και τίποτα! Πάλι τα ίδια! Πρέπει να το συνδέω συνέχεια εγώ χειροκίνητα και πολλές φορές δε μου βρίσκει καν το δίκτυό μου και πρέπει να ανοιγοκλείνω συνέχεια το Wi-Fi! Συν ότι πολλές φορές μου γράφει "Unable to join ....."! Τι να κάνω πια; Μου έχει σπάσει τα νεύρα!

Επίσης, τώρα τελευταία, έχω παρατηρήσει στο iPhone μου (με το iOS 4.3.5) ότι εκεί που μίλαγα, ξαφνικά σταμάταγα να ακούω τον άλλον και όταν το έκλεινα, έβλεπα ότι η μπάρα του σήματος είχε πέσει τελείως... Και να σημειώσω ότι έχω και αυτό το 3G της Vodafone για καλό σήμα μέσα στο σπίτι....

Δημοσ.

Όσον αφορά το iPad και τις διακοπές στο Wifi, έχεις συσκευή που εκπέμπει ασύρματα δίπλα στο router?

Αν ναι, αυτό είναι στάνταρ. Κάνει παρεμβολές. :-( Είχα κι εγώ τέτοια προβλήματα, και πήρα την HOL. Αφού εξήγησα τι συμβαίνει, μου είπαν πως πιθανότατα είναι αυτή η παρεμβολή στο σήμα που σου δίνει το Unable to join...

Τσέκαρε και πες μου. ^_^

Τελευταίο: ποιο iPhone έχεις; iPhone 4 έχει θεματάκι όταν ακουμπάει το χέρι σου στο κάτω αριστερά μαυράκι στο μέταλλο. Πέφτει το σήμα αργά αργά, είναι σαν να του καλύπτεις την κεραία. Δεν πα' να 'σαι δίπλα στε κεντρικό πυλώνα της Vodafone, σήμα δεν θα πιάνεις. :fear:

Δημοσ.

Τελευταίο: ποιο iPhone έχεις; iPhone 4 έχει θεματάκι όταν ακουμπάει το χέρι σου στο κάτω αριστερά μαυράκι στο μέταλλο. Πέφτει το σήμα αργά αργά, είναι σαν να του καλύπτεις την κεραία. Δεν πα' να 'σαι δίπλα στε κεντρικό πυλώνα της Vodafone, σήμα δεν θα πιάνεις. :fear:

Tο γνωρίζω αυτό το πρόβλημα, η δική μου συσκευή δεν έχει παρουσιάσει κανένα πρόβλημα από την αρχή που την αγόρασα (και να σκεφτείς την πήρα Αύγουστο του '10) αλλά παρόλα αυτά το έχω με bumber, γιατί μου πέρασε κι εμένα από το μυαλό, και εξακολουθεί να έχει το ίδιο πρόβλημα. Δεν το εμφανίζει πάντα, αλλά αραιά και που αλλά είναι πολύ σπαστικό! :mad:

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΗΠΩΣ ΑΚΟΥΣΕ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΒΓΕΙ j/b ΓΙΑ ΕΚΔΟΣΗ 4.35 ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΞΩ................... ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ :P

Δημοσ.

4.3.5, λογικά ποτέ. Προσπαθούν να τελειώσουν με την νέα 5.0.0 [και την πρόσφατη beta 5.0.1]

Δημοσ.

εμένα το καταραμένο το WIFI SYNC γιατί δεν δουλεύει;

ολο anavailable το έχει.

ΠΟΥ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΙ!

μόλις διάβασα ότι πρέπει snow lion.

ρε μας δουλεύουν?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...