Προς το περιεχόμενο

Apple iPhone 4

Ποιο χρώμα του iPhone 4 σας αρέσει περισσότερο ;  

381 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποιο χρώμα του iPhone 4 σας αρέσει περισσότερο ;

• Άσπρο
      276
    • Μαύρο
      532
    • Whatever brotha
      141

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ώπα...

Ανάλογα τι Apps λες. Apps κατεβάζεις από WiFi. Το Mobile Internet, είναι για σεφράρισμα, καμιά κλήση μέσω Viber, Skype, κλπ και για τους χάρτες.

Μάλιστα όταν θες να κάνεις Update κάποιες εφαρμογές μέσω 3G, το iPhone το καταλαβαίνει και σου λέει ότι δεν μπορώ να κάνω το Update επειδή είναι πάνω από 20ΜΒ και ίσως χρεωθείς από τον παροχέα.

Με λίγα λόγια το Mobile internet, δεν είναι για Downloading... Δεν υπάρχει λόγος εξ' άλλου.

• Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παιδια να ρωτησω, δοκιμασα να δημιοργησω κατι aac tracks για να τα περασω σαν ringtones στα κινητα 2 φιλων μου. Στον εναν πετυχε στον αλλο ομως οχι. Μηπως φταει που ο δευτερος το ειχε ακομα στην 4.3.1 ενω ο πρωτος στην 4.3.5? Η απλως καποιο αλλο σκαλωμα επαιξε?

Δημοσ.

καλησπερα παιδια,

με πηρε μολις η κολλητη μου, να με συμβουλευτει γιατι το μηλο της πεθανε! μου λεει εκει που ηταν ανοιxτο, ξαφνικα εκλεισε και δε κανει τιποτα. Ακομα και στο pc που το συνδεει, δε το αναγνωριζει καν

Tι μπορει να εγινε? και τι να κανει???

ακυρο, τελικα αναστηθηκε, με τα 2 κουμπια πατημενα. νομιζα οτι το χε κανει ηδη.. :P

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

1.υπαρχει κανα νεο για την ios 4.3.5?απο καλοκαιρι δεν εχει σπασει?

2.για ποιο λογο αφαιρεσαν την δυνατοτητα να μην βαλεις πιστωτικη στο register?

3.υπαρχει καπου επιλογη να μπλοκαρεις οποιονδηποτε παει να αγορασει κατι απο το appstore??

Δημοσ.

1.υπαρχει κανα νεο για την ios 4.3.5?απο καλοκαιρι δεν εχει σπασει?

2.για ποιο λογο αφαιρεσαν την δυνατοτητα να μην βαλεις πιστωτικη στο register?

3.υπαρχει καπου επιλογη να μπλοκαρεις οποιονδηποτε παει να αγορασει κατι απο το appstore??

1. Το 4.3.5 ξέχνα το. Στις 12/10/2011 (σε 2 μέρες) θα βγει από την Apple το iOS 5.0. Όλοι οι "hackers" θα προσπαθήσουν να "σπάσουν" αυτό...

3.

Ρυθμίσεις -> Γενικά -> Περιορισμοί -> Εγκαταστάσεις -> Off

Ρυθμίσεις -> Γενικά -> Περιορισμοί -> Εφαρμογές -> Καμία Εφαρμογή

Ρυθμίσεις -> Γενικά -> Περιορισμοί -> Αγορά από εφαρμογή -> Off

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

@georgeadams ty νομιζω μονο η 3η επιλογη δεν φτανει?

μηπως το οτι δεν σπασαν το 4.3.5 σημαινει οτι δεν μπορουσαν?

οταν πας να αγορασεις κατι υποθετω ζηταει κωδικο email ετσι?ινφο μετα για την καρτα δεν ζηταει?

(για να καταλαβετε το προβλημα ειναι οτι δεν ειχε επιλογη ωστε να γινει register χωρις να βαλεις πιστωτικη και εβαλα την δικη μου χρεωστικη-για γνωστο μου ατομο-)

Επεξ/σία από kage
Δημοσ.

@georgeadams ty νομιζω μονο η 3η επιλογη δεν φτανει?

Η τελευταία επιλογή είναι για να κάνει αγορές μέσα από τις εφαρμογές.

μηπως το οτι δεν σπασαν το 4.3.5 σημαινει οτι δεν μπορουσαν?

Δεν άξιζε τον κόπο η προσπάθεια από τη στιγμή που όλοι ξέραμε πως σε λίγο καιρό θα βγει το iOS 5. Απ' ότι λέγεται πάντως, το jailbreak του iOS 5 δε θ' αργήσει. Οπότε μπορεί να έχουν ήδη βρει κάποια "τρύπα" ασφαλείας αλλά δεν ήθελαν να τη βγάλουν στη φόρα με το 4.3.5 για να μην προλάβει η Apple να την κλείσει στην 5.0.

οταν πας να αγορασεις κατι υποθετω ζηταει κωδικο email ετσι?ινφο μετα για την καρτα δεν ζηταει?

(για να καταλαβετε το προβλημα ειναι οτι δεν ειχε επιλογη ωστε να γινει register χωρις να βαλεις πιστωτικη και εβαλα την δικη μου χρεωστικη-για γνωστο μου ατομο-)

την πρώτη φορά που θα πάει να κατεβάσει κάποια εφαρμογή από το iPhone θα του ζητήσει τον 3-ψήφιο κωδικό που υπάρχει στο πίσω μέρος της κάρτας, για να κάνει επιβεβαίωση των στοιχείων. Μετά από αυτό, δεν ξαναζητάει τίποτε παρά μόνο το password του iTunes account σου.

Δημοσ.

Καλημερα σε ολους πρωτη φορα γραφω εδω και θελω την βοηθεια σας.Λοιπον επεσε στα χερια μου το iphone 4 το 32GB μου το εδωσε ενας φιλος γιατι δεν δουλευε...δεν εχω ιδεα που το βρηκε...τεσπα τωρα που το κοιταξα και εγω οντως υπαρχει προβλημα.Το πρωτο ειναι οτι δεν ανοιγει με τιποτα το πορτακι της καρτας,εχω κανει ολοκληρη τρυπα αλλα φαινεται να ειναι κολλημενο με το υπολοιπο πλαστικο.

Το 2ο,οταν παταω το power μου δειχνει το μυλαρακι και απο κατω λεει low batery,το φορτησα ολοκληρο το βραδυ αλλα τιποτα...επισης οταν συνδεσα τον φορτιστη δεν εδειχνε να φορτιζει...αυτα προς το παρον..καμια ιδεα τι μπορει να παιζει?

Δημοσ.

Αναφέρεις πως το πορτάκι της κάρτας "είναι κολλημένο με το υπόλοιπο πλαστικό". Όμως το κανονικό iPhone 4 είναι φτιαγμένο από ατσάλι και γυαλί, όχι από πλαστικό.

Κυκλοφορούν κάτι μαιμού iPhone4 που δεν είναι καν τηλέφωνα. Απλώς όταν πατάς το power, ανάβει για λίγο η οθόνη και φαίνεται το μηλαράκι της Apple, μετά όμως σβήνει. Και καλά για να νομίσεις πως δουλεύει κανονικά αλλά θέλει απλώς φόρτιση.

Μήπως πέσατε σε τέτοια περίπτωση;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...