Προς το περιεχόμενο

Apple iPhone 4

Ποιο χρώμα του iPhone 4 σας αρέσει περισσότερο ;  

381 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποιο χρώμα του iPhone 4 σας αρέσει περισσότερο ;

• Άσπρο
      276
    • Μαύρο
      532
    • Whatever brotha
      141

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

δεν νομίζω να είναι έτσι και η φωνή και η εικόνα μεταφέρονται μέσω του face time, στην ουσία ένα VOIP πρόγραμμα είναι. Για αυτό και στην αρχή το έχουν απο iphone προς iphone μόνο, όπως πέρνεις απο skype σε skype δωρεάν

• Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

οταν θα βγει Αγγλια θα μπορουμε να το παρουμε εμεις εδω?

εστω οτι βγει καποιο unlock , υπαρχει καποιο αλλο προβλημα ?

Δημοσ.
FaceTime works right out of the box — no need to set up a special account or screen name. And using FaceTime is as easy as it gets. Let’s say you want to start a video call with your best friend. Just find her entry in your Contacts and tap the FaceTime button. Or maybe you’re already on a voice call with her and you want to switch to video. Just tap the FaceTime button on the Phone screen. Either way, an invitation pops up on her iPhone 4 screen asking if she wants to join you. When she accepts, the video call begins. It’s all perfectly seamless. And it works in both portrait and landscape modes.

facetime-onetap-call-20100607.jpg

οπως φαινεται και στη αριστερη εικονα παιρνει τηλεφωνο αρα χρεωνεται η βιντεοκληση

Δημοσ.

αυτό που λές είναι για την περίπτωση που ήδη μιλάς και θέλεις να γυρίσεις σε βιντεοκλήση. Στο κείμενο που παρέθεσες λέει επίσης οτι μπορείς να κάνεις κατευθείαν βιντεοκληση.

Απο το site που πείρες το κείμενο γράφει και αυτό που νομίζω το ξεκαθαρίζει

So how does FaceTime work? I guess we'll learn more tomorrow, but it seems something like:

1. Initiating iPhone contacts receiving iPhone using standard telephone protocol (using AT&T). (για να βρεις τα contacts μόνο)

2. iPhones communicate to determine if both support FaceTime and both are on WiFi.

3. iPhones then create a direct peer to peer connection over the internet. The iPhones deal with all IP addresses, firewalls, NAT issues automatically.

4. Participants can now do a video call over WiFi without use of the cellular network.

είναι 2 συσκευές συνδεδεμένες με wifi και μιλάνε μέσω internet, o παροχέας παίζει μόνο στην αρχή για να βρείς τον αλλον. Είναι σαν να λές οτι πέρνω με skype κάποιον σε skype video κλήση και να με χρεώνει ο ΟΤΕ υπεραστικό, δεν ισχύει.

Δημοσ.
Το παιδεύουμε το πράμα, ο Jobs άφησε υπονοούμενα έτσι και αλλιώς ότι στο μέλλον δεν θα είναι μόνο για Wifi, οπότε θα βολέψει και την κατηγορία που θέλουν 3G video κλήσης.

Αλήθεια?? που φαίνεται αυτό?

Δημοσ.

Δεν νομιζω χρεωνεται η βιντεοκληση.

Οταν κανεις switch μαλλον η κανονικη κληση σταματαει και ξεκιναει η αλλη.

(αλλιως θα νε πολυ κλεφτες -.-)

Δημοσ.
αυτό που λές είναι για την περίπτωση που ήδη μιλάς και θέλεις να γυρίσεις σε βιντεοκλήση. Στο κείμενο που παρέθεσες λέει επίσης οτι μπορείς να κάνεις κατευθείαν βιντεοκληση.

Απο το site που πείρες το κείμενο γράφει και αυτό που νομίζω το ξεκαθαρίζει

είναι 2 συσκευές συνδεδεμένες με wifi και μιλάνε μέσω internet, o παροχέας παίζει μόνο στην αρχή για να βρείς τον αλλον. Είναι σαν να λές οτι πέρνω με skype κάποιον σε skype video κλήση και να με χρεώνει ο ΟΤΕ υπεραστικό, δεν ισχύει.

ελπιζω να εχω αδικο!! :-D

κατι αλλο. ενα MiFi το αναγνωριζει το iPhone ως WiFi η 3G??

Δημοσ.

λογικά wifi. Το mifi είναι wifi hotspot, στην ουσία είναι κάτι σαν ρουτερ που αντι να συνδέεται στο internet με καλώδιο και επίγεια γραμμή, χρησιμοποιεί κάρτα 3G.

Δημοσ.
Αλήθεια?? που φαίνεται αυτό?

Στο keynote ... Είπε ότι το 2010 θα είναι wifi only, γιατί πρέπει να δουλέψουν κάποια πράγματα με τους carriers .. Άρα από το 2011 ( λογικά ) θα υπάρχει και η επιλογή για 3G ..

Δημοσ.
Στο keynote ... Είπε ότι το 2010 θα είναι wifi only, γιατί πρέπει να δουλέψουν κάποια πράγματα με τους carriers .. Άρα από το 2011 ( λογικά ) θα υπάρχει και η επιλογή για 3G ..

σε επόμενη εκδοση λογισμικού προφανώς

από παντού να κλεψει ο hitler steve.

Δημοσ.

Επίσης να μην ξεχνάμε ότι το facetime χρησιμοποιεί και την πίσω κάμερα!!! Αυτό καμιά συσκευή μέχρι τώρα δεν το έκανε! Και να μπορεί να δώσει και 720p βίντεο, τότε... Μιλάμε όντως για επανάσταση στις βιντεοκλίσεις. Αλλά αυτό δεν ξέρω αν γίνεται και το βλέπω χλωμό.

δεν νομιζω να δινει 720p μεσω facetime αλλιως δεν θα βαζανε μπροστα μια απλη vga αλλα τουλαχιστον μια 1.3. οπως και η μη υποστηριξη 3g δειχνει οτι ακομα και για τη vga η εικονα θα ηταν laggy προς το παρον φαντασου με 720p και το wifi δεν ειναι και τοσο πιο γρηγορο. ετσι κιαλλιως δεν εχει νοημα τοσο καλη ποιοτητα σε μια 3,5in οθονη κι ας εχει καλη αναλυση.

Δημοσ.
Alexzzz τι έλεγες για τις ΑΜΟΛΕΔ? Εγώ πάντως amoled προσκυνώ. Τι να τις κάνεις τις ρετσίνες και μπούρδες! Θα πάω στο καφενείο με το iphone να μεθύσω με τη ρετσίνα να το σπάσω κιόλας πανάκριβο μηχανάκι; Ενώ στην παραλία μου ξάπλα με την amoled που αντέχει και στην άμμο μάλιστα!

αϊ γκιβ απ... δεν καταλαβαίνω πλέον

20060504043357.gif

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...