Προς το περιεχόμενο

Apple iPhone 4

Ποιο χρώμα του iPhone 4 σας αρέσει περισσότερο ;  

381 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποιο χρώμα του iPhone 4 σας αρέσει περισσότερο ;

• Άσπρο
      276
    • Μαύρο
      532
    • Whatever brotha
      141

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Υπάρχει κάποια εφαρμογή που να την βάλουμε με τους φίλους μου και να βλέπουμε σε real time που βρίσκεται ο κάθε ένας μέσω GPS?

Google Latitude λέγεται και αυτός είναι ο σκοπός του

Δημοσ.

Αυτό πρέπει να το ενημερώνεις ή ενημερώνεται από μόνο του???

(Απο περιέργεια και μόνο ρωτάω. Δεν έχω iPhone)

Δημοσ.

Google Latitude λέγεται και αυτός είναι ο σκοπός του

Το έβαλα, αλλά κάνει Share μόνο μέσω Facebook απ' ότι κατάλαβα, πράμα που δεν θα το ήθελα.

Μέσα από το πρόγραμμα θα ήθελα να βλέπω τι γίνεται και που βρίσκεται ο κάθε ένας. Κάτι τέτοιο δεν υπάρχει?

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

ακούστε φόλα που έφαγα χθες. το έχασα για μερικές ώρες. μετα απο πολύ ψάξιμο και ξενέρωμα φυσικά, πήρα τηλέφωνο στην ταβέρνα που είχαμε πάει το προηγούμενο βράδυ. απο τις πολλές μπύρες που είχαμε πιει το είχα αφήσει πάνω στο τραπέζι. ευτυχώς που μου το κρατήσανε, ευτυχως που δε το άφησα πουθενά αλλού, ευτυχώς που δεν το καβάτζωσε κανείς απο δίπλα τραπέζι.

δυστυχώς που ο μαλάκας δεν εχω το μυαλό μέσα στο κρανίο μου.

Δημοσ.

Πακέτο ναι. Είσαι τυχερός.

Το FindMyPhone δεν το έχεις? Κάποιος που το έχει, του συνέβη κάτι ώστε να το ψάξει?

Τι ειναι αυτο, σου στελνει το στιγμα απο GPS και το βρισκεις?

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Πακέτο ναι. Είσαι τυχερός.

Το FindMyPhone δεν το έχεις? Κάποιος που το έχει, του συνέβη κάτι ώστε να το ψάξει?

[

γιατι αν το χάσεις θα στησεις καραούλι εξω αποτ ο σπιτι του αλλου και θα τον περιμένεις. Όχι πως δεν θα εχει πετάξει τη SIM.

αμα στο κλέψανε στο κλέψανε επιστροφές δεν υπάρχουν, είναι ελάχιστα να πάρεις πίσω το κινητο με το findmyphone.

μην ξεχνάτε πως το δείχνει μέσω googlemap. δεν εχεις και περιθώρια να κάνεις πολλά πράγματα.

Δημοσ.

Ερώτηση παιδιά, γιατί δεν το έχω το θέμα με το Iphone.

Αν πάρω το 4 με κάποιο πρόγραμμα της Vodafone για παράδειγμα, θα μπορώ να έχω απεριόριστο internet παντού ή με περιορίζει το όριο των 100 MB δεδομένων του πακετου της Vodafone?

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Ναι τώρα που τα είδα λίγο καλύτερα με 10ε παραπάνω πας στα 350, όποτε συμφέρει. Δηλαδή θέλω να βγαίνει άνετα ο μήνας, κι ας κατεβάζω 3-4 apps..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...