Προς το περιεχόμενο

Apple iPhone 4

Ποιο χρώμα του iPhone 4 σας αρέσει περισσότερο ;  

381 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποιο χρώμα του iPhone 4 σας αρέσει περισσότερο ;

• Άσπρο
      276
    • Μαύρο
      532
    • Whatever brotha
      141

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

@therock, αν έχεις 4.3.3 δεν μπορείς πλέον να κρατήσεις τα shsh (αν δεν κάνω λάθος) γιατί δεν υπογράφει η apple πλέον το συγκεκριμένο fw. Για αυτές τι βρωμοδουλειές χρησιμοποιούμε το tiny umbrella.

Προσωπικά δεν αντιμετώπισα ποτέ πρόβλημα με το 3gs ή τo 4άρι που έχω τώρα. Αρκεί να μην κλειδωμένο σε κάποια εταιρεία του εξωτερικού και με την αναβάθμιση χάσεις και το ξεκλείδωμα και δεν σου λειτουργεί μετά.

@SOCRATIS1000, η gevey είναι μια καρτούλα που κάθεται πάνω στη sim και μπαίνουν μαζί σε ειδικό σόκετ (έρχεται με την κάρτα) και μετά στο τηλέφωνο. παλιότερες υλοποιήσεις απαιτούν να κάνεις κλήση στο 112 στιγμιαία για να πιάσει σήμα, νεότερες υλοποιήσεις παίζουν αμέσως.

Δημοσ.

@therock, αν έχεις 4.3.3 δεν μπορείς πλέον να κρατήσεις τα shsh (αν δεν κάνω λάθος) γιατί δεν υπογράφει η apple πλέον το συγκεκριμένο fw. Για αυτές τι βρωμοδουλειές χρησιμοποιούμε το tiny umbrella.

Προσωπικά δεν αντιμετώπισα ποτέ πρόβλημα με το 3gs ή τo 4άρι που έχω τώρα. Αρκεί να μην κλειδωμένο σε κάποια εταιρεία του εξωτερικού και με την αναβάθμιση χάσεις και το ξεκλείδωμα και δεν σου λειτουργεί μετά.

@SOCRATIS1000, η gevey είναι μια καρτούλα που κάθεται πάνω στη sim και μπαίνουν μαζί σε ειδικό σόκετ (έρχεται με την κάρτα) και μετά στο τηλέφωνο. παλιότερες υλοποιήσεις απαιτούν να κάνεις κλήση στο 112 στιγμιαία για να πιάσει σήμα, νεότερες υλοποιήσεις παίζουν αμέσως.

Δουλευει ομως κανονικα ετσι?

Δημοσ.

Από ότι διαβάζω ναι. Αρκεί να μην την πάρεις από κανένα τυχαίο στο ebay γιατί κυκλοφορούνε και μούφες.

Δημοσ.

Απορία, έρχομαι Ελλάδα και έχω πάρει την gevey ultra, αν πάω πχ στην cosmote και ζητήσω micro SIM λέτε να μου δώσουν ή θα αναγκαστώ να πάρω mini SIM και θα πρέπει να την κόψω μετά?

Δημοσ.

ok ευχαριστώ, αν και επι τι ευκαιρία πρόκειται να κάνω και καινούργιο συμβόλαιο (μιας και δεν έχω Ελληνικό αριθμό) που να έχει και internet μέσα επομένως 5 ευρώ δε θα είναι :D παλιότερα κάτι είχα ακούσει πάντως για 20 ευρώ μόνο για τη SIM, ισχύει?

Δημοσ.

Στο νέο συμβόλαιο δεν θα χρεωθείς τίποτα. Μην ξεχάσεις όμως να ζητήσεις micro sim από την αρχή.

Παλαιότερα έγραφαν για 20 ευρώ. Εγώ δεν έμαθα αφού την έκοψα. Ο τιμοκατάλογος πλέον αναφέρει "Αντικατάσταση Κάρτας SIM" 5€.

http://www.cosmote.gr/cosmoportal/pricelist/index.jsp?catName=SpecialChargeCasesTR

Δημοσ.

Μπραβο ρε φιλε πολυ ωραιος, επειδη εμενα με εβγαζε σε κατι φορουμ προγραμματιστων και διαβαζα κατι για xcode και ιστοριες και λεω τωρα εμπλεξα...

Η ονομασιες παραμενουν ακομα και οταν αφαιρεσω την εφαρμογη αυτη?

Δημοσ.
Η ονομασιες παραμενουν ακομα και οταν αφαιρεσω την εφαρμογη αυτη?

Δεν έχω ιδέα. Σε φίλο το είχα βάλει. Εγώ το έχω άσπαστο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...