Προς το περιεχόμενο

Apple iPhone 4

Ποιο χρώμα του iPhone 4 σας αρέσει περισσότερο ;  

381 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποιο χρώμα του iPhone 4 σας αρέσει περισσότερο ;

• Άσπρο
      276
    • Μαύρο
      532
    • Whatever brotha
      141

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδες μια ερωτηση,πηρα iphone 4 μεταχειρισμενο με κωδικο προελευσης mc603gb/a απο ενα παλικαρι με αποδειξη-εγγυηση απο mediamarkt,επειδη δεν ειχα micro-sim δεν δοκιμασα αν παιζει,με την δικια του wind επαιζε εκεινη την στιγμη,εκανα ομως restore και θελει activate αλλα δεν εχω microsim να τεσταρω και την δικια μου...να μην τα πολυλογω το κινητο θα το χρησιμοποιησω στην τσεχια με εκει παροχο,οποτε θα παρω εκει microsim,υπαρχει μια στο εκατομμυριο να μην γινει activate με την ξενη sim και να μεινει locked?

• Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παιδιά! Με σώνετε!

Σας θερμοπαρακαλώ να μου πείτε ένα πρόγραμμα να κάνω φραγή σε κάποια νούμερα που θέλω στο iPhone μου!

Σας ικετεύω! :shifty:

Δημοσ.

την πατησα για τα καλα...ειχα ενα μικροπροβλημα με το home και το power button και ελεγα να το στειλω εδω και καιρο..μηπως και μου κανουν αντικατασταση!τελικα δεν το εκανα μεχρι που καποιος κατα λαθος μου εχυσε καφε και πηγε στο ηχειο...λογικα και αλλου αλλα μονο εκει παρουσιασε προβλημα,αφου ακουγεται λες και ειμαι σε πανυγηρι η μουσικη!!ετσι αποφασισα να το στειλω και μετα πο 4 μερες μου το εστειλαν πισω χωρις καν να το πειραξουν,με δικαιολογια οτι εχει βραχει η πλακετα και χανω την εγγυηση!!κανονικα δεν επρεπε να με ενημερωσουν αν θελω να το φτιαξω χανοντας την εγγυηση με καποιο κοστος?αυτοι το μονο που εκαναν ειναι να το στειλουν στον τοπικο ΟΤΕ..και απο κει με ενημερωσαν οτι εχουν ετσι τα πραγματα!!τωρα τι κανουμε?να το στειλω πουθενα η να το φτιαξω μονος μου?ειδα διαφορα Tutorial για dissasembly και δεν μου φαινεται και τοσο δυσκολο...εχω ανοιξει παλι στο παρλθον Iphone!!το 3G Ομως!το θεμα ομως ειναι μονο αυτο η ειναι και τπτ αλλο?υπαρχει καποιο προγραμμα που να μπορω να το δω?ευχαριστω...

Παιδιά! Με σώνετε!

Σας θερμοπαρακαλώ να μου πείτε ένα πρόγραμμα να κάνω φραγή σε κάποια νούμερα που θέλω στο iPhone μου!

Σας ικετεύω! :shifty:

ειναι jailbroken το κινητο σου?αν ναι βαλε το iblacklist!

Δημοσ.

Έχει χρησιμοποιήσει κανείς κάτι σαν αυτό http://www.pestaola.gr/iphone-4-dual-sim-adapter/ ? Πήρα με μια προσφορά της cosmote ένα πακετάκι internet on the go και θέλω να το χρησιμοποιήσω στο iphone αλλά χωρίς να αλλάζω κάρτες συνέχεια. Έχει κανείς εμπειρία στο θέμα?

Δημοσ.

στο cydia store είναι άρα πρέπει να είναι jailbroken

Είναι και στο App Store, αλλά έχει 10 κριτικές και 1/5 αστέρια. Δεν φαίνεται πολύ καλή. :-(

Δημοσ.

Είναι και στο App Store, αλλά έχει 10 κριτικές και 1/5 αστέρια. Δεν φαίνεται πολύ καλή. :-(

Η εφαρμογή θέλει "δικαιώματα" που η apple δεν θα επέτρεπε σε normal εφαρμογή οπότε αμφιβάλω πάρα πολύ ότι δεν είναι μούφα αυτή στο app store.

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπερα σημερα το βρηκα βαζω μια mikrosim cosmote που εχω και το εκανα restor και μου λεει οτι πρεπει νσ βαλω την πρωτη σιμ για να το ξεκληδωσω αλλα δεν την εχω τι μπορω να κανω

Κανεις

android.png

Δημοσ.

Το τελευταιο unbtethered jailbreak γινεται μεχρι 4.3.3? 4.3.4-5 εχουν τπτ να προσφερουν περα απο το να μην επιτρεπουν Untethered jailbreak?

Επισης αν αναβαθμιζεις, μπορεις να γυρνας πισω σε προηγουμενες εκδοσεις ή ειναι σαν το PS3 και μενεις σε αυτην που εισαι?

Δημοσ.

Untethered jb έχουμε μόνο μέχρι την 4.3.3. Οι 4.3.4-5 δεν προσφέρουν τίποτα τοιδιαίτερο. Μπορείς να γυρίσεις σε προηγούμενη έκδοση μόνο αν έχεις κρατήσει τα shsh της έκδοσης στην οποία θέλεις να επιστρέψεις.

Δημοσ.

Οκ, επειδη θελω να διατηρησω το ενδεχομενο να μπορω να γυρισω, τα SHSH που λες, πως τα κρατας? Επισης σαν να ακουγα κατι για baseband και gps οτι δεν λειτουργουσε. Θα εχω μηπως προβλημα με αυτα?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...