Προς το περιεχόμενο

Apple iPhone 4

Ποιο χρώμα του iPhone 4 σας αρέσει περισσότερο ;  

381 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποιο χρώμα του iPhone 4 σας αρέσει περισσότερο ;

• Άσπρο
      276
    • Μαύρο
      532
    • Whatever brotha
      141

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Υπαρχει καποιος οδηγος για jailbreak ή απλα μπαινω στο παραπανω site και κανω εγκατασταση? Εχω fw 4.3.3 (8J2).

Eχω διαβασει ηδη τα πλεονεκτηματα και μειονεκτηματα του jailbreak. Αποτι καταλαβα ομως δεν υπαρχουν πραγματικα μειονεκτηματα, αφου αφαιρειται μετα απο συγχρονισμο μεσω itunes χωρις ιχνη. Μου αρεσει που το iphone γινεται παραμετροποιησιμο περα απο το "τζαπε" των apps.

Ειμαι λιγο σκεπτικος αν αξιζει να κανω το διαβημα για αυτα που προσφερει. Θα μπορουσε καποιος που το εχει κανει να γραψει τις εμπειριες του?

Δημοσ.

Απλά μπαίνεις κ είσαι οκ. Μόλις εγκατασταθεί το Cydia θα έχεις ένα ελεύθερο τηλέφωνο. Το αν αξίζει θα το καταλάβεις στην πορεία. Προσωπικά μόνο και μόνο για μερικά tweak απο το Cydia δε μπορώ να το φανταστώ χωρίς jb. Αν βέβαια αργότερα αλλάξεις γνώμη, ένα restore και είσαι έτοιμος.

Sent from my iPhone4 using Tapatalk

Δημοσ.

Μετα το jb πως πραγματοποιειται η ανταλλαγη αρχειων με το PC? Λογικα μετα απο sync θα επαναφερει το τηλ σε αuθεντικη κατασταση.

Λειτοuργει με drag n' drop? θα εχω καποιο προβλημα με fw 4.3.3?

Μετα το jb πως πραγματοποιειται η ανταλλαγη αρχειων με το PC? Λογικα μετα απο sync θα επαναφερει το τηλ σε αuθεντικη κατασταση.

Λειτοuργει με drag n' drop? θα εχω καποιο προβλημα με fw 4.3.3?

Δημοσ.

Δηλαδη αν θελω να περασω π.χ. ενα mp3 θα πρεπει να μπαινω στην διαδικασια?

Κατι ακομα: προσπαθω απο χτες να κανω jb απο το jailbreakme.com αλλα τις περισσοτερες φορες μου βαζει ενα μηνυμα "Oops". Αλλες παλι ξεκιναει να φορτωνει και σταματαει στην καλυτερη στο 1/3 και μου βαζει σφαλμα οτι τα αρχεια δεν κατεβηκαν πληρως ("there was a problem downloading the jailbreak files. Truncated"). Καμια σχεση με την ταχυτητα στα βιντεο του youtube. Ειναι υπερφορτωμενο το site ή φταιει που δεν εκανα Restore και Set up as New?

Δημοσ.

Παιδιά γνωρίζετε τι φταίει όταν στέλνω μηνύματα σε iphone 4 γιατί εμφανίζονται παραμορφωμένα και δεν μπορούν να διαβαστούν; Στέλνω από samsung D500 (παλιό κινητό). Μπορεί να διορδωθεί από ρυθμίσεις του iphone; Να προσθέσω ότι όταν πήρε το iphone 4 η φίλη μου τα διάβαζε κανονικά τα μηνύματά που της έστελνα αλλά από μια μέρα και έπειτα της στέλνονται παραμορφωμένα και μάλιστα μόνο από το δικό μου κινητό. Όταν της στέλνουν άλλοι τα μηνύματα της έρχονται κανονικά.

Δημοσ.

παιδια βοηθηστε με!!!!! εχω iphone 4 απο εκσοτερικο κλειδωμενο στιν 4,3,3, και 4,10,01....εχωcosmote...εχω παρει τιν gevey sim κ κανω τιν διαδικασια κ οταν βρισκει σημα το χανει αμεσωσ...το εχω κανει αμετρητεσ φορεσ....κ κανει παντα το ιδιο...ασ με βοηθησει καποιοσ σασ παρακαλω..

Δημοσ.

ξερει κανεις που στελνονται για service τα iphone απο cosmote?απο ΟΤΕ πιο συγκεκριμενα...το πηγα την δευτερα και η γυναικα που με εξυπηρετησε απλα το πεταξε σε ενα συρταρι και μου ειπε πως δεν θα προλαβενε να το στειλει εκεινη τη μερα...και εχω αγχωθει λιγο...δινουμε τοσα λεφτα και αυτοι στ @@@@@ τους!!!ξερει κανεις ποσο μπορει να κανει?ουτε για μια ενημερωσει δεν με εχουν παρει!!!

Δημοσ.

παιδες τι παιζει με εγγυηση του iphone 4,θα ισχυει αν η αποδειξη δεν ειναι στο ονομα μου? βασικα επειδη θα το παρω μεταχειρισμενο και δεν θα ειναι registered στο ονομα μου το λεω...παιζει αυτο καποιο ρολο? ευχαριστω εκ των προτερων

Δημοσ.

ξερει κανεις που στελνονται για service τα iphone απο cosmote?απο ΟΤΕ πιο συγκεκριμενα...το πηγα την δευτερα και η γυναικα που με εξυπηρετησε απλα το πεταξε σε ενα συρταρι και μου ειπε πως δεν θα προλαβενε να το στειλει εκεινη τη μερα...και εχω αγχωθει λιγο...δινουμε τοσα λεφτα και αυτοι στ @@@@@ τους!!!ξερει κανεις ποσο μπορει να κανει?ουτε για μια ενημερωσει δεν με εχουν παρει!!!

Γύρω στις 10 μέρες μου είπαν εμένα. Το πήγα κι εγώ την προηγούμενη βδομάδα. Τι ενημέρωση περιμένεις να σου κάνουν; Αν υπάρχει πρόβλημα σου δίνουν ανακατασκευασμένο και τέλος..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...