Προς το περιεχόμενο

Apple iPhone 4

Ποιο χρώμα του iPhone 4 σας αρέσει περισσότερο ;  

381 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποιο χρώμα του iPhone 4 σας αρέσει περισσότερο ;

• Άσπρο
      276
    • Μαύρο
      532
    • Whatever brotha
      141

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια σε ενα mp3 που κατεβαζω, η που φτιαχνω απο το youtube, πως να το προσθεσω στο iphone? και στο ipod player να μου εμφανιζει πληροφοριες για το κοματι? οπως πχ εικονα αλμπουμ, τιτλος αλμπουμ, τραγουδιστης κλπ?

πρεπει να τα επεξεργαζομαι ενα ενα απο το itunes? υπαρχει καποιο προγραμματακι για ποιο ευκολη διαδικασια?

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ειμαι κι εγω απο χτες ενας ευτυχης κατοχος iPhone.

Απεκτησα μαλιστα τις πρωτες (θετικες και αρνητικες...) εμπειριες με το iTunes.

Υπαρχει τροπος να μου δειχνει το iTunes και κατ επεκταση το iPhone τα mp3 σαν φακελους οπως ειναι ταξινομημενα στο PC και οχι να μου τα κανει αχταρμα βασει tags?

Δημοσ.

Όχι... :(

Welcome to the Sync World.

Βασικά μπορεί αυτό να είναι σπαστικό, αλλά έχει μία βάση.

Στα Mac Computers, δεν κάνεις Format, οπότε έχεις πάντα τακτοποιημένα τα αρχεία σου, είτε αυτά είναι Mp3, είτε Video, Εικόνες, κλπ σε ένα μέρος τακτοποιημένα.

Πάντα το iTunes είναι σεταρισμένο με συγκεκριμένες τοποθεσίες των αρχείων. Έτσι ο χρήστης τα έχει φτιάξει με Tags, όλα τακτοποιημένα και όμορφα.

Ένας χρήστης Windows όμως που κάνει Format και χάνεται και το iTunes με τις όποιες Libraries, μετά από Format, έχει σαν αποτέλεσμα να γίνεται ακταρμάς η φάση...

Δημοσ.

Μη γνωρίζοντας που να ποστάρω την ερώτηση, κι εαν είναι σε λάθος τοπικ, εάς μετακινηθεί, ΠΟΙΕΣ είναι πια οι ρυθμίσεις mms για σύνδεση vodafone?

Του cellular data τις βρήκα στο νετ και τις έφτιαξα, αλλα των mms, παρ' ότι τις άλλαξα, εξακολουθούν να μη λειτουργούν.

http://img171.imageshack.us/img171/5050/imagehn.png

Δημοσ.

Αχταρμάς και tags δεν πάνε μαζί ;)

----------------

Now playing on iTunes: Running Wild - Merciless Game

via FoxyTunes

Κάποια εποχή δεν ήθελα να έχουν tags τα τραγούδια μου. Τα είχα μέσα σε Φακέλους και έτσι προτιμώ να τα έχω και τώρα. Ταξινομημένα σε φακέλους δηλαδή και όχι όλα μαζί σε έναν φάκελο και το πρόγραμμα βάση tags να μου τα τακτοποιεί.

Δημοσ.

Αχταρμάς και tags δεν πάνε μαζί ;)

Kι ομως, αν π.χ. φτιαξεις μονος σου ενα φακελο με αγαπημενα τραγουδια απο διαφορετικους καλλιτεχνες αντε να τα βρεις στο itunes...

Μαλλον θα πρεπει να αλλαζω τα tags απο πριν. Εκτος αν κανω κατι λαθος.

Κατι ακομα: ποια ειναι τα καλυτερα apps (εκτος απο αυτα που βγαζει σαν top στο site της apple)?

Δημοσ.

Κάποια εποχή δεν ήθελα να έχουν tags τα τραγούδια μου. Τα είχα μέσα σε Φακέλους και έτσι προτιμώ να τα έχω και τώρα. Ταξινομημένα σε φακέλους δηλαδή και όχι όλα μαζί σε έναν φάκελο και το πρόγραμμα βάση tags να μου τα τακτοποιεί.

Kι ομως, αν π.χ. φτιαξεις μονος σου ενα φακελο με αγαπημενα τραγουδια απο διαφορετικους καλλιτεχνες αντε να τα βρεις στο itunes...

Μαλλον θα πρεπει να αλλαζω τα tags απο πριν. Εκτος αν κανω κατι λαθος.

Τι να σας πω ρε παιδιά...

Εγώ με tags τα έχω τα τραγούδια μου και όσα δεν είναι, πάλι μέσα από το iTunes τα φτιάχνω (πχ τα νέα που προσθέτω κάθε φορά).

Θέλει αρκετή δουλίτσα για να τα φτιάξεις όλα (εγώ τα έφτιαχνα από την εποχή του πρώτου, πρώτου iPod που είχα, και έτσι πλέον

δε μου φαίνεται δύσκολο). Και με τα tags σωστά, μπορείς να φτιάξεις εύκολα κ γρήγορα (smart) playlists!

Δημοσ.

Το έκανες και στα Windows αυτό πέρα από το Mac σου?

Ναι! Ως επί των πλείστων, η library μου είναι φτιαγμένη σε Windows (μέσα από το iTunes)

και περασμένη με "Home Sharing" (μέσα από το iTunes) στο Mac που πήρα μετά.

Δημοσ.

Το έκανες και στα Windows αυτό πέρα από το Mac σου?

Η σωστή ερώτηση είναι "έκατσες και το έκανες αυτό;;;; " με το ανάλογο βλέμμα

Δημοσ.

Η σωστή ερώτηση είναι "έκατσες και το έκανες αυτό;;;; " με το ανάλογο βλέμμα

Αυτό ακριβώς είναι το θέμα όπως είπα κ πιο πάνω ;)

Μετά όμως το απολαμβάνεις :D

Δημοσ.

Και το προβλημα επεκτεινεται με το iTunes σε ολα τα ειδη αρχειων...

Πως μπορω να μεταφερω την οποιαδηποτε φωτογραφια στο iPhone? Τα καταφερα μονο με τη δημιουργια ενος νεου φακελου στο PC, με αντιγραφη των φωτογραφιων εκει και μετα sync μεσω iTunes. Ακομα και η μεταφορα απο iPhone σε PC ειναι μεσω Γουατεμαλας...

Μαλλον να ξεχασω το drag n' drop? Γινονται πιο απλα τα πραγματα με jailbreak?

Δημοσ.

Και το προβλημα επεκτεινεται με το iTunes σε ολα τα ειδη αρχειων...

Πως μπορω να μεταφερω την οποιαδηποτε φωτογραφια στο iPhone? Τα καταφερα μονο με τη δημιουργια ενος νεου φακελου στο PC, με αντιγραφη των φωτογραφιων εκει και μετα sync μεσω iTunes. Ακομα και η μεταφορα απο iPhone σε PC ειναι μεσω Γουατεμαλας...

Μαλλον να ξεχασω το drag n' drop? Γινονται πιο απλα τα πραγματα με jailbreak?

Nope.Μονο μεσω itunes ή ο τροπος που το κανω εγω.Στειλε απο ενα email στο κυριο email σου τις φωτος που θες και μπες απο το κινητο ,ανοιξε τα email σου και κατεβασε το αρχειο που εχε μεσα ολες τις φωτο σου.

Δημοσ.

Ένας πολύ εύκολος τρόπος είναι το file sharing μέσω wifi με upload από τον browser του υπολογιστή, το κάνουν πάρα πολλά προγράμματα, πχ το iFiles ή όλα τα Office-like και τα wifi-drive προγράμματα. Μετά save στις Photos.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...