Προς το περιεχόμενο

Apple iPhone 4

Ποιο χρώμα του iPhone 4 σας αρέσει περισσότερο ;  

381 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποιο χρώμα του iPhone 4 σας αρέσει περισσότερο ;

• Άσπρο
      276
    • Μαύρο
      532
    • Whatever brotha
      141

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ΟΚ για το εξωτερικό αλλά αν το αγοράσω από το μαγαζί που αναφέρω πιο πάνω τι γίνεται?Ρωτάω γιατί μου έκανε εντύπωση το γεγονός ότι έχει το Apple iPhone 4 16GB + Gevey Sim Unlock στα 460 euro και το Apple iPhone 4 16GB στα 575 euro?Τι ακριβώς παίζει με το πρώτο απ τα 2???Τι είναι η gevey sim?

Για να χρησιμοποιεί Gevey Sim σημαίνει ότι είναι κλειδωμένο, το οποίο σημαίνει ότι είναι από το εξωτερικό.

• Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Είναι μόνο για τους developers, υπάρχει βέβαια και ένας ανορθόδοξος τρόπος να το βάλεις αλλά απότι είδα κάποιοι έχουν προβλήματα.

Δημοσ.

Όχι όχι.

Όταν μιλάμε για iPhone και Playstation 3 είμαι τελείως Legit. Official πράγματα μόνο!

Οπότε περιμένω.

Ευχαριστώ πάντως.

Δημοσ.

Στην παρουσίαση προχθές είπαν πως το iOS 5 θα κυκλοφορήσει επίσημα το Φθινόπωρο.

Συνήθως, η Apple οργανώνει κάθε Σεπτέμβριο ένα event στο οποίο παρουσιάζει τα νέα iPod. Λογικά λοιπόν, φέτος θα παρουσιάσει το νέο iPhone, το νέο iPod Touch και μαζί τους το νέο iOS 5. Μάλλον θα γίνει το Σεπτέμβριο αλλά δε θέλουν να ανακοινώσουν από τώρα ακριβή ημερομηνία μήπως και κάτι πάει στραβά και χρειαστεί να το καθυστερήσουν. Γι' αυτό είπαν απλώς "Φθινόπωρο".

Δημοσ.

Και πολύ καλά έκαναν. Έτσι στην περίπτωση που ανακοίνωναν συγκεκριμένη ημερομηνία και δεν το έβγαζαν μέχρι τότε, θα άρχισαν τα κουτσομπολιά και οι φήμες εις βάρος της apple.

Για να δούμε λοιπόν τον Σεπτέμβριο στο event, τι έχει να παρουσιάσει η εταιρεία.

Δημοσ.

Στην παρουσίαση προχθές είπαν πως το iOS 5 θα κυκλοφορήσει επίσημα το Φθινόπωρο.

Συνήθως, η Apple οργανώνει κάθε Σεπτέμβριο ένα event στο οποίο παρουσιάζει τα νέα iPod. Λογικά λοιπόν, φέτος θα παρουσιάσει το νέο iPhone, το νέο iPod Touch και μαζί τους το νέο iOS 5. Μάλλον θα γίνει το Σεπτέμβριο αλλά δε θέλουν να ανακοινώσουν από τώρα ακριβή ημερομηνία μήπως και κάτι πάει στραβά και χρειαστεί να το καθυστερήσουν. Γι' αυτό είπαν απλώς "Φθινόπωρο".

Δηλαδή δεν θα βγει iPhone 4GS?

Δημοσ.

Είπα πως - λογικά - θα παρουσιάσουν νέο iPhone.

Δεν ξέρω πώς θα το ονομάσουν ή τί χαρακτηριστικά θα έχει. Μπορεί να το πουν iPhone 4S, μπορεί να το πουν iPhone 5, μπορεί να το πουν Βαγγέλη... :)

Δημοσ.

Το θέμα δεν είναι το όνομα, ο,τι και αν βγει από την apple.

Το νόημα είναι να κάνουν κάτι καλύτερο από το ήδη υπάρχον στην αγορά iPhone.

Δημοσ.

Γεια σας!μου επεσε το iphone 4 και απ την επομενη στιγμη οταν με παιρνουν τηλεφωνο ουτε ακουγομαι ουτε ακουω...το περιεργο ποιο ειναι?βαζω ανοιχτη ακροαση δεν ακουω ουτε ακουγομαι,βαζω τα ακουστικα ουτε ακουω ουτε ακουγομαι...οταν ομως βαζω το ipod παιζει κανονικα!!ολοι οι ηχοι και απ τα ακουστικα και απ το μεγαφωνο ακουγονται!οταν ηχογραφω κατι φαινεται αλλα και λειτουργει το μικροφωνο κανονικα!τι μπορει να εγινε??

Δημοσ.

Εγω κάποιο τροπο μέσω της ενσωματωμένης εφαρμογής δε βρήκα για επισυναψη. Απλά πήγα στις φωτο, επέλεξα όσες ήθελα και πάτησα αποστολή μέσω email. Τις έβαλε στο κυρίως σώμα βέβαια μετα το κείμενο αλλα η δουλεια έγινε.

Sent from my iPhone4 using Tapatalk

Δημοσ.

Μολις το πηρα.Μπορει να μου πει καποιος ποιες ειναι οι διαφορες με το προηγουμενο[κανα καινουργιοπ προγφραμμα ειδικα για iphone κτλ]?Η οθονη του ειναι σιγουρα καλυτερη ,αλλα μου φαινεται πιο βαρυ απο το 3gs.Εχω μιαβαση φορτιση]και εκτος απο το καλωδιο παιρνει και line.Τι μπαινει εκει?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...