Προς το περιεχόμενο

Apple iPhone 4

Ποιο χρώμα του iPhone 4 σας αρέσει περισσότερο ;  

381 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποιο χρώμα του iPhone 4 σας αρέσει περισσότερο ;

• Άσπρο
      276
    • Μαύρο
      532
    • Whatever brotha
      141

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

Κατ'αρχήν καλησπέρα σας.

Ήθελα να σας κάνω μια ερώτηση, ομολογουμένως χωρίς να έχω ψάξει το Apple Hardware section για να δω αν υπάρχει ήδη απάντηση στο ερώτημα μου. Υπάρχει μια περίπτωση, να γίνω κάτοχος iPhone 4 το οποίο αν έρθει θα είναι από την Αμερική (συγκεκριμένα Καναδά). Θα ήθελα να μάθω αν επηρεάζει αυτό στο τρόπο λειτουργίας της συσκευής όσο αναφορά τα updates & iPhone markets στην Ευρώπη. Θα χρειαστεί σπάσιμο η συσκευή? Εγγύηση θα μπορώ να έχω και στην αντιπροσωπεία της εταιρείας στην Ελλάδα? Αξίζει να αγοραστεί από εκεί το κινητό και βάση χρημάτων ή είναι πάνω κάτω ίδιες οι τιμές?

Ευχαριστώ προκαταβολικά για το χρόνο σας, και για όποιες απαντήσεις πάρω που θα με βοηθήσουν στην επιλογή μου. :mrgreen:

Σύμφωνα με αυτό το δημοσίευμα, αν αγοράσεις το iPhone4 κατ'ευθείαν από την Apple στον Καναδά, δεν χρειάζεται ξεκλείδωμα. Αν όμως το αγοράσεις από κάποιον πάροχο κινητής τηλεφωνίας του Καναδά (πχ μέσω επιδότησης) είναι πολύ πιθανό να λάβεις κλειδωμένο κινητό στον συγκεκριμένο πάροχο και να χρειαστεί ξεκλείδωμα.

Κατά τα λοιπά, δεν θα αντιμετωπίσεις κανένα πρόβλημα.

• Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μπορείς να κάνεις roaming με την AT&T και με την T-Mobile μιας και χρησιμοποιούν ίδια τεχνολογία μ´ εμάς (GSM). Με τη Verizon και τη Sprint δεν μπορείς να κάνεις καθόλου roaming γιατί χρησιμοποιούν εντελώς διαφορετική τεχνολογία (CDMA).

Με την AT&T θα έχεις πλήρη συμβατότητα (τηλέφωνο & 3G Internet). Με την T-Mobile, νομίζω πως θα έχεις συμβατότητα για κλήσεις αλλά όχι για 3G Internet (θα έχεις μόνο GPRS Internet). Έτσι κι αλλίως δεν ξέρω αν σε συμφέρει να έχεις Internet στο κινητό μέσω roaming. Νομίζω πως η χρέωση είναι πολύ μεγάλη. Καλύτερα να ρωτήσεις στον πάροχο σου (cosmote, vodafone, wind) πριν φύγεις.

Δημοσ.

εχω μιλησει (vodafone),μου ειπαν για Τ mobile και sprint η καπως ετσι.

μονο κλησεις και μηνυματα θελωαπλα ρωατω επειδη ξερω πως το iphone απο ηπα δεν παιζει εκτος,και φοβηθηκα μηπως συμβαινει και το αναποδο

Δημοσ.

Με iPhone (με Vodafone) πέρυσι το καλοκαίρι NY, μια χαρά είχα roaming συνήθως AT&T.

Για data roaming δε δοκίμασα καν γιατί φοβήθηκα τις χρεώσεις.

Δημοσ.

Φορτιστής για iPhone 4 απο πιο κατάστημα να παραγγείλω ;

και πιο προτηνετε;

Το μόνο "ειδικό" είναι το καλώδιο με το 30άπινο στην άκρη. Το υπόλοιπο είναι ένα απλό από πρίζα σε usb. Αυτά κάνουν 3 ευρώ.

Δημοσ.

το iphone 5 πότε θα το παρουσιάσουνε

Αυτό το ξέρει στα σίγουρα μόνο ο Steve Jobs. Όλοι οι υπόλοιποι κάνουμε απλώς εικασίες.

Μια πιθανότητα είναι να παρουσιαστεί στις 6 Ιουνίου (οπότε θα κυκλοφορήσει στην Ελλάδα γύρω στα τέλη Αυγούστου).

Μια άλλη πιθανότητα είναι να παρουσιαστεί στις αρχές Σεπτεμβρίου (οπότε θα κυκλοφορήσει στην Ελλάδα γύρω στα Χριστούγεννα).

Δημοσ.

Σύμφωνα με αυτό το δημοσίευμα, αν αγοράσεις το iPhone4 κατ'ευθείαν από την Apple στον Καναδά, δεν χρειάζεται ξεκλείδωμα. Αν όμως το αγοράσεις από κάποιον πάροχο κινητής τηλεφωνίας του Καναδά (πχ μέσω επιδότησης) είναι πολύ πιθανό να λάβεις κλειδωμένο κινητό στον συγκεκριμένο πάροχο και να χρειαστεί ξεκλείδωμα.

Κατά τα λοιπά, δεν θα αντιμετωπίσεις κανένα πρόβλημα.

Οσο αφορα την αμερικη συμβαινει το ιδιο? ακομα και εαν τα παρεις χωρις συμβολαιο ???

ευχαριστω!

Δημοσ.

Γειά σας παιδιά! Αγόρασα ένα iPhone 4 τον Απρίλιο και από την αρχή αντιμετώπιζα κάποια μικροπροβλήματα όταν μίλαγα στο τηλέφωνο και πιο συγκεκριμένα, δεν με άκουγε πολύ καλά ο εκάστοτε συνομιλητής μου. Δεν έδωσα σημασία καθώς πίστευα ότι έφταιγε το σήμα. Πριν από 2 εβδομάδες, όμως, μου έπεσε κάτω και η αλήθεια είναι ότι μέτρησε αρκετά σκαλία, αλλά πέραν από μια μικρή γρανζουνιά στο μαύρο (πλαστικό- εκεί που ενωνεται το γυαλί με το ατσάλι), το οποίο με γυμνό μάτι φάινεται με δυσκολία, δεν έπαθε κάτι άλλο. Από εκείνη την ημέρα, όμως, το πρόβλημα έγινε εντονότερο (όχι, όμως, αμέσως μετά την πτώση αλλά 2-3 μέρες αργότερα). Σταδιακά άρχιζαν να μην με ακούνε όταν μίλαγα στο τηλέφωνο, αλλά όταν συνδέω το hadns free με ακούνε κανονικά. Και επειδή τις περισσότερες φορές το έχω με handsfree άργησα να το πάρω χαμπάρι. Όταν μιλάω χωρίς handsfree με ακούνε λες και μιλάω μέσα από πηγάδι και πάρα πολύ μακρία. Όταν βάζω το handsfree με ακούνε κανονικά. Το θέμα είναι ότι όταν το βάζω σε ανοιχτή ακρόαση, με ακούνε μεν λίγο σαν να μιλάω από πιο μακρία απ' ότι όταν μιλάς με κανονική ανοιχτή ακρόαση, αλλά κατα τ' άλλα ακούγομαι κανονικά. Μόνο όταν μιλάω κανονικά παρουσιάζεται αυτό το πρόβλημα! Και με handsfree και με ανοιχτή ακρόαση είναι μια χαρά! Ξέρετε τι μπορεί να φταίει; Πήγα σε ένα κατάστημα Vodafone και μου είπανε ότι είναι το μόνο που δεν μπορούν να το πάρουν για service καθώς το στέλνουνε αλλού και το επισκευάζουνε, και πρέπει να έρθει courrier από το σπίτι μου να το παραλάβει κλπ κλπ Αυτό που φοβάμαι είναι μην μου πουν ότι το ευθύνομαι εγώ για το πρόβλημα και με βάλουν να πληρώσω άλλα 245 euro για να μου φέρουν καινούριο διότι το παλιό μου iPhone όταν παρουσίασε πρόβλημα (που δεν ευθυνόμουν εγώ) μου είπαν ότι ήταν λόγω πτώσης (επειδή από τη χρήση είχε ραΐσει το πλαστικό στο κουμπί που το έβαζες στο αθόρυβο) και μου είπαν ότι επειδή αυτά δεν επισκευάζονται, τουλάχιστον στην Ελλάδα, σου στέλνουν ένα καινούριο με μειωμένη τιμή. Δεν ξέρω τι να κάνω! Σίγουρα δεν έπρεπε να το αμελήσω απ' την αρχή, αλλά ξέρετε πως είναι αυτά! Όλο λέμε άυριο και ποτέ δεν το κάνουμε... Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων!

• Super Moderators
Δημοσ.

Οσο αφορα την αμερικη συμβαινει το ιδιο? ακομα και εαν τα παρεις χωρις συμβολαιο ???

ευχαριστω!

Απ' ότι γνωρίζω, το iPhone δεν πωλείται χωρίς συμβόλαιο στην Αμερικάνικη αγορά και είναι πάντα κλειδωμένο (σε αντίθεση με το iPad).

Δημοσ.

Παιδιά ένα 4άρι από Ελβετία με sim από Orange και έκδοση 4.1 θα μπορεί να γίνει carrier unlock και να παίξει με Voda εδώ Ελλάδα;

Δημοσ.

ποιο 5αρι ρε παιδια

http://www.iphonehellas.gr/27665/iphone-4s-8mp-integrated-sim/

τι απατεωνες ειναι αυτοι ρε.Καθε χρονο iphone,μεσα σε ενα χρονο θα εχουμε 2 iphone?Ελεος

Και το θεμα ειναι οτι καποιοι ακολουθουν.

Παω να παρω το galaxy s2 γιατι δεν παει αλλο με την κοροιδια της apple.θα βγαλει το 2012 κινητο το οποιο θα εχει μικροτερη δυναμη απο τ samsung galaxy s2 που εχει ενα μηνα στην αγορα.

http://www.skroutz.gr/s/323248/Samsung-Galaxy-S-II-16GB.html

550 ευρω,ιδια λεφτα με το iphone,μονο που η apple κοστολογει και το logo της.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...