Προς το περιεχόμενο

Apple iPhone 4

Ποιο χρώμα του iPhone 4 σας αρέσει περισσότερο ;  

381 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποιο χρώμα του iPhone 4 σας αρέσει περισσότερο ;

• Άσπρο
      276
    • Μαύρο
      532
    • Whatever brotha
      141

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα. Ξέρει κάποιος αν το iPhone 4 που έχω αγορασμένο απο Ελλάδα (Γερμανό) έχει το λεγόμενο "volume limitation" όταν ακούω μουσική όπως έχουν τα Ευρωπαϊκά iPod? Αν ναι πώς αφαιρώ αυτή την προστασία?

• Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλησπέρα. Ξέρει κάποιος αν το iPhone 4 που έχω αγορασμένο απο Ελλάδα (Γερμανό) έχει το λεγόμενο "volume limitation" όταν ακούω μουσική όπως έχουν τα Ευρωπαϊκά iPod? Αν ναι πώς αφαιρώ αυτή την προστασία?

Δεν ειναι "προστασια" ειναι επιλογη στις ρυθμισεις/ipod.

iphone.png

Δημοσ.

Δεν ειναι "προστασια" ειναι επιλογη στις ρυθμισεις/ipod.

iphone.png

Λέγοντας "προστασία" εννοώ για τις χώρες της Ευρώπης όπου το volume είναι χαμηλότερο σε σχέση με τα προϊόντα που είναι αγορασμένα απο Αμερική. Δεν λέω για την επιλογή όπου ρυθμίζεις εσύ την μέγιστη ένταση του ήχου.

Δημοσ.

Αν είναι να συγκρινω τον ήχο που βγάζει το iPod classic μου με τον ήχο που βγάζει το iPhone θα έλεγα ότι το iPhone δεν έχει τον περιορισμό στην ένταση ενω το iPod ναι.

Δημοσ.

Λέγοντας "προστασία" εννοώ για τις χώρες της Ευρώπης όπου το volume είναι χαμηλότερο σε σχέση με τα προϊόντα που είναι αγορασμένα απο Αμερική. Δεν λέω για την επιλογή όπου ρυθμίζεις εσύ την μέγιστη ένταση του ήχου.

Σοβαρα υπαρχει περιπτωση να ισχυει κατι τετοιο ; Και γιατι να το κανουν αυτο :/ ;

iphone.png

Δημοσ.

Είναι νόμος στην ευρωπαϊκή Ένωση για να προστατεύουν την ακοή μας.ώρες ώρες σου Έρχεται να δακρυσεις με το ενδιαφέρον τους.

Δημοσ.

Εγώ που έχω χάσει από ακουστικά ένα μέρος των ψηλών συχνοτήτων και στα δυο αυτιά, μου έρχεται ώρες ώρες να δακρύσω από το συνεχές βουητό που ακούω.

Δημοσ.

Και εμένα μου χάλασαν. Θα τα πάω αυτές τις μέρες στη Vofafone με την εγγύηση.

Δεν του χαλασαν τα ακουστηκα του απο πανω σου.Τα αυτια του χαλασαν :devil:

Δημοσ.

Ξέρει κανείς τι ρόλο βαράει το χ8εσινο Update που εκανα στο Iphone? Κάτι για carrer settings και λοιπα .. Εγώ έχω καρτοκινητο wind και το έκανα !

Δημοσ.

τι μακακια εκανα?

έβαλα το sbssetings από cydia και μέσα απο το panel ποθ σου ανοιγει πήγα στο processes και τα έσβησα. τώρα έχει κρασάρει για τα καλά .

πως το φτιάχνουμε ρε παίδες?

Δημοσ.

Παιδιά σχετικά με το Service του iPhone, θα ήθελα να ρωτήσω.

Μου χάλασαν τα ακουστικά του. Που απευθύνομαι? Στη Vodafone Αγία Παρασκευής όπου και το πήρα, σε οποιαδήποτε Vodafone? Σε κάποια άλλη αντιπροσωπεία?

Αν κάποιος γνωρίζει, θα το εκτιμούσα πολύ να βοηθήσει.

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Κατ'αρχήν καλησπέρα σας.

Ήθελα να σας κάνω μια ερώτηση, ομολογουμένως χωρίς να έχω ψάξει το Apple Hardware section για να δω αν υπάρχει ήδη απάντηση στο ερώτημα μου. Υπάρχει μια περίπτωση, να γίνω κάτοχος iPhone 4 το οποίο αν έρθει θα είναι από την Αμερική (συγκεκριμένα Καναδά). Θα ήθελα να μάθω αν επηρεάζει αυτό στο τρόπο λειτουργίας της συσκευής όσο αναφορά τα updates & iPhone markets στην Ευρώπη. Θα χρειαστεί σπάσιμο η συσκευή? Εγγύηση θα μπορώ να έχω και στην αντιπροσωπεία της εταιρείας στην Ελλάδα? Αξίζει να αγοραστεί από εκεί το κινητό και βάση χρημάτων ή είναι πάνω κάτω ίδιες οι τιμές?

Ευχαριστώ προκαταβολικά για το χρόνο σας, και για όποιες απαντήσεις πάρω που θα με βοηθήσουν στην επιλογή μου. :mrgreen:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...