Προς το περιεχόμενο

Apple iPhone 4

Ποιο χρώμα του iPhone 4 σας αρέσει περισσότερο ;  

381 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποιο χρώμα του iPhone 4 σας αρέσει περισσότερο ;

• Άσπρο
      276
    • Μαύρο
      532
    • Whatever brotha
      141

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το DataMan.

Η δωρεάν lite έκδοση για δοκιμή και πληροφορίες στο παρακάτω.

http://www.greek-iphone.com/20101124/dataman-lite-app-store/

Βέβαια και τα δύο μετρούν data, ξεχωριστά αυτά του wifi με αυτά της κινητής, μπορείς να βάλεις όρια και ειδοποιήσεις. Δεν μετρούν όμως χρόνο ομιλίας. Είναι μόνο για data.

Δημοσ.

τπτ πιο ολοκρηρωμένο δεν υπάρχει εκτός απο data count; δλδ χρόνοι ομιλίας και sms;

Αν έχεις πάντως cosmote στέλνεις EY (λατινικά) στο 1256 και σου έρχονται sms με report για όλα...

Δημοσ.

αχ μάγκες μπηκα στο applestore του μονάχου και δεν κρατήθηκα αγώρασα 2 bupmers και ενα dock, ΤΑ παντα ειναι υπεροχα εκει μέσα. :mad: υποσχομαι στον εαυτό μου να μην ξαναπτησω εκει μέσα για τον επόμενο μήνα

• Moderators
Δημοσ.

Καλημερα παιδια, εστω πως παιρνω το iphone 16GB απο επιδοτηση. Ποια ειναι η μεγιστη λογικη τιμη που μπορω να το πουλησω, σφραγισμενο φυσικα?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδιά ποιό είναι το καλύτερο app που να βρίσκει ποιο τραγούδι "ακούγεται"?

Σ' ευχαριστώ shodan!

Επεξ/σία από aliv3soul
Δημοσ.

παιδια χρειαζομαι βοηθεια ...χαλασε ο υπολογιστης μου και αναγαστηκα για να περασω κατι τραγουδια να το συνδεσω στου αδερφου μου τον υπολογιστη οταν ομωσ ξαναεφτιαχα και πηγα να περασω τραγουδια ολα λειτουργουσαν κομπλε αλλα για καποιον λογο δεν γινετε να σωησω τραγουδια και γενικα ουτε να κανω sync γιατι μου λεει οτι πρεπει να σβηστουν ολα επειδη ειχε γινει sunc σε αλλο pc μπορει να με βοηθησει καποιος σασ παρακαλω? τα τραγουδια που υπαρχουν στον iphone δεν τα εχς στον υπολογιστη οποτε το να κανω sync αποκλειετε ....

Δημοσ.

Η 4.3.3 δεν έχει διορθώσει τα προβλήματα του wifi στο iPhone 4. Αφήνω το βράδυ τη συσκευή με το wifi ανοιχτό και το πρωί δε βλέπει κανέναν δίκτυο, θέλει reboot.

https://discussions.apple.com/thread/2815831?start=0&tstart=0

Με την προηγούμενη έκδοση δεν είχα πρόβλημα με το WiFi.

Στην τελευταία, αυτό που συμβαίνει είναι, πως κάποιες φορές ενώ είναι γνώριμο το WiFi δίκτυο, το κινητό δεν συνδέεται αυτόματα. Πρέπει να μπω στα Settings και να μπω στο WiFi Menu. Δεν επιλέγω το WiFi, απλά όταν μπω στο συγκεκριμένο Menu, σαν να ξυπνάει και να θυμάται το κινητό, τι πρέπει να κάνει.

Σαλάτα τα έχει κάνει η Apple νομίζω. Ελπίζω να διορθωθεί γρήγορα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...