Προς το περιεχόμενο

Apple iPhone 4

Ποιο χρώμα του iPhone 4 σας αρέσει περισσότερο ;  

381 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποιο χρώμα του iPhone 4 σας αρέσει περισσότερο ;

• Άσπρο
      276
    • Μαύρο
      532
    • Whatever brotha
      141

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χα χα μου αρέσει που όλοι παραπονιέστε ότι δεν έχει radio και γκρινιάζεται

και το βρίσκεται απαράδεκτο,και από την άλλη δεν είχε ούτε βίντεο-κλήση

στα παλιά μοντέλα και το κοπανάγατε συνέχεια και τώρα που βάλανε για κάποιους σαν εσάς --όχι ότι εμένα με χάλασε--

πάλι γκρινιάζεται κάποιοι ότι είναι παλιό και δεν καινοτομούν.

Δεν σαν ανάγκασε κανένας να το πάρετε,σε όσους δεν σας αρέσει

πάρτε ένα άλλο κινητό με ράδιο αλλά μην μου πείτε ότι το ράδιο είναι καινούργιο και καινοτόμο feature(αν πλέον αναλογιστείς πόσοι ιντερνετικοί σταθμοί έχουν φτιαχτεί,και το ράδιο από τους 150- ίσως και παραπάνω- σταθμούς πιάνει τους 20,τότε το ράδιο είναι στις μέρες μας

άχρηστο feature,πρέπει να πιέσουμε τις εταιρίες κινητής να χαμηλώσουν τις

τιμές στο mobile internet αν πρέπει να πιέσουμε κάποια εταιρία για κάτι)

Από την άλλη ζητάτε καινοτομία και το γυροσκόπιο,το σύστημα με την κεραία,

το δική τους κατασκευής καινοτόμο software που δεν το έχουμε ξανά δει σε

άλλο κινητό,τo retina display,που άμα βάζανε oled είμαι σίγουρος ότι όλοι θα

λέγανε "Α τώρα το βάλανε παλιό" τώρα φυσικά λένε το αντίθετο,το noise cancelation microphone που εγώ δεν το έχω ξανά δει σε κινητό ,και για διάφορες άλλες καινοτομίες που δεν υπάρχουν σε άλλα κινητά δεν τις θεωρείτε καινοτόμες και δεν λέτε τίποτα,αλλά με ποια λογική?

Σε όποιους δεν συμβαδίζει με τα γούστα τους δόξα σοί ο θεός υπάρχουν και άλλα κινητά,

Την γνώμη σας μπορείτε φυσικά να την λέτε αλλά χωρίς εμπάθεια.

• Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Επίσης μέσα σε κτίρια πολλές φορές 3G δεν πιάνει οπότε το wifi είναι μονόδρομος. Εγώ στο σπίτι μου στο Εδιμβούργο δεν πιάνω παντού 3G και αν πάω και στο μέσα δωμάτιο χάνω εντελώς και το σήμα! Δλδ θα βγω στο κρύο να βρω το 3G?

Δημοσ.

Το παιδεύουμε το πράμα, ο Jobs άφησε υπονοούμενα έτσι και αλλιώς ότι στο μέλλον δεν θα είναι μόνο για Wifi, οπότε θα βολέψει και την κατηγορία που θέλουν 3G video κλήσης.

Δημοσ.
Χα χα μου αρέσει που όλοι παραπονιέστε ότι δεν έχει radio και γκρινιάζεται

και το βρίσκεται απαράδεκτο,και από την άλλη δεν είχε ούτε βίντεο-κλήση

στα παλιά μοντέλα και το κοπανάγατε συνέχεια και τώρα που βάλανε για κάποιους σαν εσάς --όχι ότι εμένα με χάλασε--

πάλι γκρινιάζεται κάποιοι ότι είναι παλιό και δεν καινοτομούν.

πάρτε ένα άλλο κινητό με ράδιο αλλά μην μου πείτε ότι το ράδιο είναι καινούργιο και καινοτόμο feature(αν πλέον αναλογιστείς πόσοι ιντερνετικοί σταθμοί έχουν φτιαχτεί,και το ράδιο από τους 150- ίσως και παραπάνω- σταθμούς πιάνει τους 20,τότε το ράδιο είναι στις μέρες μας

Από την άλλη ζητάτε καινοτομία και το γυροσκόπιο,το σύστημα με την κεραία,

το δική τους κατασκευής καινοτόμο software που δεν το έχουμε ξανά δει σε

άλλο κινητό,τo retina display,που άμα βάζανε oled είμαι σίγουρος ότι όλοι θα

λέγανε "Α τώρα το βάλανε παλιό" τώρα φυσικά λένε το αντίθετο,το noise cancelation microphone που εγώ δεν το έχω ξανά δει σε κινητό ,και για διάφορες άλλες καινοτομίες που δεν υπάρχουν σε άλλα κινητά δεν τις θεωρείτε καινοτόμες και δεν λέτε τίποτα,αλλά με ποια λογική?

Σε όποιους δεν συμβαδίζει με τα γούστα τους δόξα σοί ο θεός υπάρχουν και άλλα κινητά,

Την γνώμη σας μπορείτε φυσικά να την λέτε αλλά χωρίς εμπάθεια.

Απόλυτα σωστός! Αλλά να σου πω κάτι φίλε; Μακάρι να μην το πάρουν! Αλλά αυτοί που γκρινιάζουν είναι οι πρώτοι που θα τρέξουν και μετά δεν θα βρίσκουμε εμείς να αγοράσουμε. Εγώ παρακαλάω να μην το πάρει κανείς να μπορέσω να το βρώ.

Δημοσ.
το noise cancelation microphone που εγώ δεν το έχω ξανά δει σε κινητό

Έχει το nexus one :-D

Ωραίο πάντως το νέο iphone ειδικά σαν συσκευή... Ειδικά το λευκό φαίνεται πάρα πολύ όμορφο!!!! Βέβαια ωραίο να το βλέπω, όχι κ να το πάρω... Μια χαρά είμαι με το nexus one και το android :-)

Δημοσ.
εδω ο κοσμος δεν 8α εχει να φαει, iphone σκεφτεται..το Σεπτεβρη μπορει να μην εχουμε δουλεια καν...

Φίλε μου τον Σεπτέμβρη μπορεί να μην ζούμε καν, οπότε ας κλειστουμε στο σπίτι μας να κλαίμε για την θνητότητα της υπαρξής μας! Μιζεροκρατίας το ανάγνωσμα!

Γιατί τέτοιου είδους υπαρξιακές αναζητήσεις κατακλύζουν μόνο τα topics για τα προιντα της apple αποτελεί μυστήριο!

Sent from my iPhone using Insomnia.app

Δημοσ.

Καταρχάς να δηλώσω ότι τα video calls δεν με ενδιαφέρουν σχεδόν καθόλου. Βέβαια ως κάτοχος iphone 3G έχω παραγγείλει ήδη το iphone 4 και θα το έχω το πρωί στις 24 του μήνα.

Έχετε παρανοήσει οι περισσότεροι αυτό που έκανε η Apple με τα video calls. Απότι κατάλαβα εγώ, και είμαι 95% σίγουρος ότι έχω δίκιο, δεν χρειάζεται πια να βασίζεται κάποιος στο δίκτυο κινητής τηλεφωνίας για να κάνει κάποιο video call.

Εξηγούμαι: Προφανώς τώρα που δεν μπορεί να το κάνει κανείς μέσω 3G και μόνο μέσω WiFi, ο εκάστοτε πάροχος δεν παίζει κανένα ρόλο. Ο Steve είπε όμως ότι θα γίνεται μέσω 3G σε μερικούς μήνες (αρχές 2011?) όταν οι πάροχοι, η ATT δηλαδή που έχει πολλά προβλήματα, στρώσουν το δίκτυό τους. Ακόμα και τότε όμως, δεν θα πληρώνουμε extra για να κάνουμε video call. Απλά θα χρησιμοποιούμε τα data που έχουμε διαθέσιμα. Και όπως και να το κάνουμε, η συντριπτική πλειοψηφία iphone users έχει data plan. Οπότε ουσιαστικά τα video calls θα είναι δωρεάν, κάτι το οποίο δεν ισχύει ως τώρα (εκτός αν μου έχει ξεφύγει κάτι) καθώς το video call το κάνει ουσιαστικά ο πάροχος και όχι το κινητό. Από αυτή την άποψη λοιπόν είναι ένα αρκετά μεγάλο innovation για αυτούς που θέλουν να κάνουν video calls χωρίς να φαληρίσουν. Η στρατηγική κίνηση τους να το κάνουν και open source σημαίνει ότι μέσα σε μερικούς μήνες θα δείτε και άλλα smartphones να το υποστηρίζουν, οπότε δεν θα γίνονται οι κλήσεις μόνο μεταξύ iphone 4s.

Δημοσ.
Καταρχάς να δηλώσω ότι τα video calls δεν με ενδιαφέρουν σχεδόν καθόλου. Βέβαια ως κάτοχος iphone 3G έχω παραγγείλει ήδη το iphone 4 και θα το έχω το πρωί στις 24 του μήνα.

.

Απο πού; Πως; δώσε info. :)

Δημοσ.

ναι..και είμαι πρώτος στη λίστα προπαραγγελιών στο γεινοτικό μου κατάστημα της Telekom.. :P

Το μόνο που μας μένει έιναι να μας πει τα συμβόλαια η telekom, αλλά λόγικά δεν θα διαφέρουν και πολύ από αυτά για το 3GS

Δημοσ.

Ε τοτε να καταργηθουν οι επιγειοι ραδιοφωνικοι σταθμοι.....αφου ειναι αχρηστοι....:lol:

Παραθετω την αποψη του hasodikis που καλυπτει πολλους θελω να πιστευω...

Παράλληλα όμως σημαντικές ελλείψεις παραμένουν... ραδιόφωνο... ναι λυπάμαι είναι σημαντικό για πολλούς και εγώ όταν είμαι στο δρόμο προτιμώ να ενημερώνομαι για το τι τρέχει και όχι απλά να ακούω μουσική.... και τα apps den me καλύπτουν .....πάντα λείπουν σταθμοι και δεν έχουν όλοι data plan. Αναφέρω το ραδιόφωνο (φυσικά πάει και στο 3 πιο κάτω) γιατί είναι ένα τόσο απλό ζήτημα, τόσο φθηνό εξάρτημα... και τόσο ανόητα πεισματική (ή μάλλον $$) η απόφαση να το εξαιρείς.

Οταν ειναι να δωσεις τοσα λεφτα για τηλεφωνο, πρεπει να σε καλυπτει σ αυτα που θες.... και ενω το feedback για αυτο το θεμα υπαρχει απ το πρωτο iphone.... η apple το αγνοει συστηματικα.... και κρινοντας απ το μικρο δειγμα μας εδω μεσα σ αυτο θρεντ... ενα ''καλο'' ποσοστο θα θελε αυτο feature....οσο ''παλιομοδοτικο'' και να το θεωρει κανεις.....;)

Και για πολλοστη φορα.... το τηλεφωνο ειναι εξαιρετικο και ειμαι περιεργος να δω τι φωτογραφιες βγαζει σε συγκριση με μια φωτογραφικη που εχω με λιγο παραπανω MP....

Δημοσ.

Πολύ πιθανό να μην βάζουν ραδιόφωνο, επειδή δεν χωράει ή δεν τους βγαίνει σχεδιαστικά. Έτσι κι αλλιώς πρόκειται για κάτι σχεδόν άχρηστο, μιας και τη πλειονότητα των ραδιοφωνικών σταθμών την πιάνει κανείς μέσω internet. Με το multitasking γίνεται η ακρόαση ραδιοφώνου πολύ πιο εύκολη πια. Όσο για αυτούς που λένε ότι δεν έχουν data plan, λυπάμαι αλλά iphone χωρίς data plan, απλά δεν υπάρχει. Μη παίρνετε iphone. Και οι τιμές για data plan δεν είναι τόσο τραγικές.. Ισα, ίσα υπάρχουν πολλά πολύ φτηνά πακέτα. Και αν αυτό δεν ισχύει στην Ελλάδα δεν μου λέει κάτι. Ας υπάρχει πίεση στους παρόχους να κάνουν καλύτερες τιμές..

Δημοσ.
Κοίτα είναι απλό... Όλα τα πανεπιστήμια έχουν wifi παντού στο εξωτερικό. Εγώ τώρα είμαι Εδιμβούργο. Πώς νομίζεις ότι επικοινωνώ με τους δικούς μου χωρίς να πληρώνω μια περιουσία; Μέσω wifi. Κάναμε και videoκλίσεις μέσω pc, αλλά κάτι να συμβεί με το pc τα χάνουνε και το σταματήσαμε. Το iphone όμως είναι απλό στη χρήση και ακόμα και ένας ηλικιωμένος άνθρωπος με κάπως καλή όραση μπορεί να το χρησιμοποιήσει.

Επίσης να μην ξεχνάμε ότι το facetime χρησιμοποιεί και την πίσω κάμερα!!! Αυτό καμιά συσκευή μέχρι τώρα δεν το έκανε! Και να μπορεί να δώσει και 720p βίντεο, τότε... Μιλάμε όντως για επανάσταση στις βιντεοκλίσεις. Αλλά αυτό δεν ξέρω αν γίνεται και το βλέπω χλωμό.

Εν κατακλείδι το νέο iphone είναι πολύ δυνατό. Ειλικρινά πάνω που σκεφτόμουν να πάρω ipad, (ίσως η μόνη συσκευή που δεν είναι τόσο... Apple) διότι φαίνεται ενδιαφέρουσα συσκευή, νομίζω ότι μόλις πάρω και το master θα κάνω δώρο στον εαυτό μου το νέο iphone πριν γυρίσω στη δουλειά ξανά....:-) Η συσκευή αυτή είναι διαμάντι! Πρώτη φορά το λέω αυτό για mobile συσκευή της Apple!

Όσο για κάποιους που δεν καταλαβαίνουν ότι τα 5 Mpixels στο iphone είναι πολύ καλύτερα από τα 12 σε άλλα κινητά, να προσέξουν πολύ καλά τι εξηγεί ο Steve για τα φωτόνια. Επίσης τα Mpixels σε μια κάμερα είναι το λιγότερο! CCD και φακοί είναι πιο σηματικά! Ειδικά το CCD στις ψηφιακές. Επίσης είναι σημαντικό το φλας να μην ανάβει αφού έχει κλείσει το κλείστρο! Να μην πω τώρα εταιρεία για να μην κάνω δυσφήμιση.

Εδώ εγώ που έλεγα ότι η φωτό του 3GS είναι μέτρια (πίστευα πως τα nokia είναι καλύτερα) ό,τι φωτό τράβηξα ακόμα και σε χαμηλό φως με το 3GS είναι απόλυτα ικανοποιητικές, ενώ ακόμα και το video που έχω τραβήξει σε διάφορες περιστάσεις (ακόμα και μια συναυλία σε ένα festival) είναι εκπληκτικό σε ποιότητα εικόνας, αλλά ακόμα και σε ποιότητα ήχου. Σκεφτείτε τι θα κάνει το 4!

a) χρηση της εξωτερικης καμερας εκανα και στο k800i και στο GT 505 που εχω τωρα... οσο για τις φωτογραφιες που εδειξε ο steve κανουν μπαμ οτι εχει πεσει PS πανω... Και ολες ηταν με πολυ καλο φωτισμο, φωτογραφιες με το LED εγω δεν ειδα ;)

---------- Προσθήκη στις 00:54 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 00:50 ----------

Πολύ πιθανό να μην βάζουν ραδιόφωνο, επειδή δεν χωράει ή δεν τους βγαίνει σχεδιαστικά. Έτσι κι αλλιώς πρόκειται για κάτι σχεδόν άχρηστο, μιας και τη πλειονότητα των ραδιοφωνικών σταθμών την πιάνει κανείς μέσω internet. Με το multitasking γίνεται η ακρόαση ραδιοφώνου πολύ πιο εύκολη πια. Όσο για αυτούς που λένε ότι δεν έχουν data plan, λυπάμαι αλλά iphone χωρίς data plan, απλά δεν υπάρχει. Μη παίρνετε iphone. Και οι τιμές για data plan δεν είναι τόσο τραγικές.. Ισα, ίσα υπάρχουν πολλά πολύ φτηνά πακέτα. Και αν αυτό δεν ισχύει στην Ελλάδα δεν μου λέει κάτι. Ας υπάρχει πίεση στους παρόχους να κάνουν καλύτερες τιμές..

To 3G και το 3Gs εχουν ηδη ραδιοφωνο πανω αλλα ειναι απενεργοποιημενο...

Δημοσ.

ρε τι γινεται με τις αγγελιες σε ολα τα φορα!!! χαχαχααχ

πουλανε ολοι σαν τρελοι! βεβαια ακομη σε τρελες τιμες, αλλα θα φανε την ξενερα σχετικα συντομα.. Σιγα μην πουλησει κανενας.

Αφου ολοι θελουν το καινουριο!

Δημοσ.

αποσο εχω καταλαβει και δεν εχει αναφερθει ακομα εδω και 35 σελιδες οι βιντεοκλησεις Δεν ειναι δωρεαν! γιατι θα πρεπει να κανεις μια κανονικη κληση και μεσω wifi η apple σου δινει και τη δυνατοτητα του βιντεο. δλδ μονο το κομματι του βιντεο ειναι δωρεαν ενω εξαρχης αναγκαζεσαι να κανεις κανονικη κληση.... σωστα??

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...