Προς το περιεχόμενο

Apple iPhone 4

Ποιο χρώμα του iPhone 4 σας αρέσει περισσότερο ;  

381 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποιο χρώμα του iPhone 4 σας αρέσει περισσότερο ;

• Άσπρο
      276
    • Μαύρο
      532
    • Whatever brotha
      141

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα. Έχει κανεις πρόβλημα με το Facebook για iPhone ? μου βγάζει μήνυμα "this build is enable only for employes" και δεν συνδέεται .

iphone.png

• Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

σε λίγο θα δοκιμάσω να κώψω την SIM με εναν νυχοκόπτη wish me good luck!

μετά απο 4ς σιμ, μαχαιρια, νυχοκόπτες και 9 τσιγάρα δεν κατάφερα τίποτα.

όσα guides και αν διάβασα ήταν τόσο διαφορετικα τα τσιπς που ενιωσα και λιγο μ*****ς

πόσο πάει το χρέπι στη Voda για micro sim;

η μαλακια ειναι το κινητό δεν μπορο να το χρησιμοποιήσω και σαν ipod κλπ!

Επεξ/σία από kebinB
Δημοσ.

πόσο πάει το χρέπι στη Voda για micro sim;

η μαλακια ειναι το κινητό δεν μπορο να το χρησιμοποιήσω και σαν ipod κλπ!

Περίπου 15 ευρώ η microsim και 2 ευρώ ο αντάπτορας που θα χρειαστείς ,εάν θέλεις να τοποθετείς ενίοτε τη microsim σε άλλες συσκευές.

Δημοσ.

αλήτες ρε...αλήτες.

όσο είμουν αγγλία και μου μου είχαν κλέψει το πρωτο iPhone πηρα τηλέφωνο την O2 και μέσα σε μια μέρα μου στείλανε καινούργια SIM σε 1-2 μέρες ΔΩΡΕΑΝ!

Δημοσ.

Καλά εμένα η wind με είχε χρέωση 17 ευρώ για sim κάρτα που ξαφνικά χάλασε. Απείλησα, φώναξα τίποτα... 17 ακατέβατα. Τα μάζεψα και πήγα vodafone αν και τα ίδια μου είπαν ότι κάνουν και αυτοί.

Δημοσ.

αύριο πρωί τρέχω στη βοντα δεν αντέχω άλλο, το είχα πιασει άπειρες φορές το ρημάδι και δουλέψει μιας και το εχει και η κοπέλα μου αλλά ειναι άλλο πράγμα να έχεις το δικό σου, και τρελένομαι που δεν μπορώ ουτε να το λειτουργήσω. bad timing.

Δημοσ.

Καλησεπέρα. Μια γρήγορη ερώτηση.

Έχω το iPhone 4 με 4.3.2 και παρατηρώ ότι όταν είμαι σε λειτουργία video η camera είναι πιο τηλεφακός απο όταν είμαι σε λειτουργία φωτογραφίας. Συμβαίνει και σε εσάς? ΓΙατί γίενται αυτό? Είναι δηλαδή σαν να έχω κάνει zoom χωρίς όμως αυτό να είναι εφικτό όπως ξέρετε με την default εφαρμογή του iPhone.

Δημοσ.

Υπάρχει καμία σοβαρή εφαρμογή AppStore / Cydia που να κάνει τα εξής απροβλημάτιστα;

1) Να του σετάρω πόσο μιλάω για να ξέρω αν παιρνάω τα λεπτά που μου προσφέρονται.

2) Να κάνει Reset καθε μηνα αλλά να ορίζω εγώ την ημερομηνία.

3) Να μετράει data consumption μόνο κατα τι δειάρκεια του GPRS/EDGE 3G αλλά όχι WiFi

οτιδήποτε άλλα καλούδια ειναι ευπρόσδεκτα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...