Προς το περιεχόμενο

Apple iPhone 4

Ποιο χρώμα του iPhone 4 σας αρέσει περισσότερο ;  

381 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποιο χρώμα του iPhone 4 σας αρέσει περισσότερο ;

• Άσπρο
      276
    • Μαύρο
      532
    • Whatever brotha
      141

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν έχει σημασία ότι έχει 660Ευρώ. Και 50Ευρώ να είχε δεν σημαίνει ότι πρέπει να χαλάσει.

Απλά θα πρέπει επιτέλους οι εταιρίες να να σταματήσουν να είναι ανώριμες και να σε εξυπηρετούν όπως πρέπει.

Καινούρια θα πάρεις ή ανακατασκευασμένο?

Πως δεν έβγαλες άκρη? Δεν θα σου φέρουν καινούριο?

θα μου φερουν μεσα σε 10 εργασιμες καινουργιο απλα δεν μου το αλλαξαν επι τοπου και ας ειχαν αλλο εκει

• Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

θα μου φερουν μεσα σε 10 εργασιμες καινουργιο απλα δεν μου το αλλαξαν επι τοπου και ας ειχαν αλλο εκει

Αν τους έκανες μανούρα, θα σου λεγα εγώ πως θα σου δίναν αμέσως αυτό που είχαν εκεί..Εσύ τι φταις να ταλαιπωρείσαι που έδωσες τα ωραία σου λεφτά...

Δημοσ.

Ναι...

Ξέρεις τι σκέφτομαι από την άλλη όμως?

Ότι κάποιος έχει παραγγείλει iPhone με συμβόλαιο και του είπαν έλα Τρίτη να το πάρεις. Πήγες εσύ Δευτέρα - Τρίτη και ζήταγες να σου αλλάξουν το κινητό (και καλά έκανες), πως θα σου έδιναν το κινητό που είναι άλλου?

Από ότι θυμάμαι όταν έκανα την αίτηση για σύνδεση η κοπέλα διάβαζε των κωδικό που έχει το κουτί του iPhone και τον έγραφε στο συμβόλαιο. Δεν μπορούσε να το πάρει άλλος.

Όπως και να έχει όμως είναι υποχρεωμένοι να είναι σοβαροί. Ας έχουν stock iPhone να κάνουν αλλαγές. Θα στο αλλάξουν που θα στο αλλάξουν, είναι κρίμα να κάνουν τέτοιες κινήσεις όπου στο τέλος θα τους πεις και μαλάκες.

Από πλευράς Apple πάντως, αυτή η συμπεριφορά είναι απαράδεκτη. Όσο σκέφτομαι ότι υπάρχει η Logitech και η άψογη εξυπηρέτηση της, που πραγματικά σε σκλαβώνει, όλα τα άλλα φαίνονται κοροϊδία.

Δημοσ.

Ξέρει κανεις για ποιό λόγο μετά το τελευταίο update εξαφανίστηκε το wi'fi Hotspot απο το iphone ??

Στην θέση του είναι.

Πήγαινε Settings-General-Network, άνοιξε το cellurar data και θα το δεις. Τότε θα ξαναμπεί κάτω από το wifi στο settings.

Δημοσ.

Υπάρχει καμία περίπτωση iphone 4 αγορασμένο από το Αγγλικό apple store να έχει εγγύηση στην Ελλάδα;

Νομίζω ότι η εγγύηση της apple όχι μόνο είναι πανευρωπαϊκή αλλά και παγκόσμια. Δηλαδή και από Αμερική να ήταν θα είχε εδώ εγγύηση.

Δημοσ.

Νομίζω ότι η εγγύηση της apple όχι μόνο είναι πανευρωπαϊκή αλλά και παγκόσμια. Δηλαδή και από Αμερική να ήταν θα είχε εδώ εγγύηση.

Ξέρεις κάποιο τρόπο που μπορώ να το επιβεβαιώσω πλην το αυτονόητου; να πάω δηλαδή στην vodafone και να με παραμυθιάσει ο πωλητής και τσατιστώ;

Δημοσ.

Στην θέση του είναι.

Πήγαινε Settings-General-Network, άνοιξε το cellurar data και θα το δεις. Τότε θα ξαναμπεί κάτω από το wifi στο settings.

Με υποτιμάς :( Δεν είμαι τόσο άσχετος ! Σου λέω δεν υπάρχει το wifi-Hotspot - και όλα είναι έτσι όπως θα έπρεπε να είναι ! Ανοιχτό το Cellular Data και με το τελαυταίο update το iphone.. Δεν το έχω σπάσει το τηλέφωνο και ούτε μου έχει παρουσιάσει κάποιο άλλο πρόβλημα στο παρελθόν

.Αυτό τώρα όμως γιατί το κάνει ?? οέοοο ??? ΠΟιος ξέρει να βοηθήσει ?

Δημοσ.

Δοκίμασες να κάνεις reset τις ρυθμίσεις στο cellular data και να τις ξαναπεράσεις;

Κα8οδηγησε με.. εννοείς να βγαλω και να ξαναβάλω τον κωδικό στο cellular data network ή να κάνω reset network settings ?

Δημοσ.

Γράψε πρώτα τις ρυθμίσεις, κάνε reset network settings και πέρνα τις ξανά.

Cosmote δεν έχεις;

Τελικά ξέρεις τι ήταν ?? Για καποιο λόγο είχα βγάλει τον κωδικό (και δεν το είχα πάρει χαμπάρι) απο το το tethering και το είχα μόνο στο cellular data, γι αυτό δεν εμφανιζόταν το hotspot !! Μια τελευταία ερωτηση.. Ξέρεις αν πρεπει να τον βάλω και στα mms ?

Σ ευχαριστω πολύ Kifinas ;)

ps: Καρτοκινητό WIND έχω..

Δημοσ.
Ξέρεις αν πρεπει να τον βάλω και στα mms ?

mms δεν είναι ο κωδικός στην wind; Δεν θυμάμαι να σου πω την αλήθεια. Δοκίμασε να στείλεις σε ένα φίλο σου.

Δημοσ.

Ξέρεις κάποιο τρόπο που μπορώ να το επιβεβαιώσω πλην το αυτονόητου; να πάω δηλαδή στην vodafone και να με παραμυθιάσει ο πωλητής και τσατιστώ;

Τι να σου πω δεν ξέρω...Ίσως ένα e-mail στην apple ή στον αντιπρόσωπο εδώ στην Ελλάδα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...