Προς το περιεχόμενο

Apple iPhone 4

Ποιο χρώμα του iPhone 4 σας αρέσει περισσότερο ;  

381 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποιο χρώμα του iPhone 4 σας αρέσει περισσότερο ;

• Άσπρο
      276
    • Μαύρο
      532
    • Whatever brotha
      141

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αν φορτώσεις ένα legit iPhone με πολλά θέματα, κλπ, πάλι δεν θα σέρνεται?

Επίσης όταν λες Settings, τι εννοείς?

Το iphone δεν παίρνει θέματα χωρίς jailbreak. Όταν λέω settings εννοώ κάτι sbsettings και λοιπές εφαρμογές που προσθέτουν μενού εύκολα προσβάσιμα κτλ, κάποια τέτοιαδηλαδή

Δημοσ.

Αυτή η μπάρα που κατεβαίνει από κάτω ήταν το πρώτο που είδα σε jb iphone 4g και μου φάνηκε πολύ άσχημη.

Αλήθεια, ποιος ο λόγος να πάρεις iPhone και όχι κάποιο Android αν κάνεις έτσι το κινητό σου?

Δημοσ.

Ο τύπος στο Video πάντως αυτό που κράταγε δεν έχει καμία σχέση με iPhone.

Πλαστική θήκη, άσχημα εικονίδια, γράμματα παντού, άσχημο φόντο, ένα χάλι μαύρο.

Τελείως προσωπική άποψη, αν είναι να πάρει κάποιος iPhone και να το κάνει έτσι, τότε σίγουρα καλύτερο είναι ένα Samsung Galaxy S!

Τότε ναι, ξεφεύγουμε από αυτό που πουλάει η Apple, κομψότητα, καλαισθησία, μινιμαλισμό, ποιότητα και πάμε να μιλήσουμε καθαρά για Specs, όπου υπάρχουν κινητά με πολύ καλύτερα...

Τελείως προσωπική άποψη και πάλι.

Δημοσ.

Εννοω εαν αξιζει τον κόπο, καθως αγοραζοντας το ξεκιναει μια περιπετεια διαρκους unlock κλπ κλπ για καθε νεα αναβαθμιση.

Δηλαδη εαν ειναι για καθε unlock να διαβαζω 5 σελιδες οδηγιες....καηκα....

Πιο απλά. Το κάνεις μια φορά jailbreak. Αν αργότερα δεις ότι δε σου χρειάζεται γυρνάς σε κανονική κατάσταση χωρίς jailbreak. Αν οι εφαρμογές που χρησιμοποιείς τελικά και που σου είναι απαραίτητες έχουν χαμηλό κόστος τότε δε σου χρειάζεται jailbreak. Και εγώ δεν αναφέρομαι σε περίεργα tweaks και άλλες μπούρδες. Αν δεις το iPhone μου δεν θα καταλάβεις ότι είναι σπασμένο. Αλλά όταν οι εφαρμογές που μου είναι "απαραίτητες" (αυτές που χρησιμοποιώ μονίμως anyway) ξεπερνούν τα 500 € τότε μένω σε jailbreak και δεν κάνω update. Θα μπώ στον κόπο και θα ξανακάνω ένα update όταν κάποια στιγμή το iOS έχει να μου δώσει πολλά και διαπιστώσω ότι έχω μείνει πίσω.

Με δυο λόγια αξιολογείς τί σου χρειάζεται περισσότερο. Οι τσάμπα εφαρμογές ή το updated iOS.

Δημοσ.

Με δυο λόγια αξιολογείς τί σου χρειάζεται περισσότερο. Οι τσάμπα εφαρμογές ή το updated iOS.

Δεν μπορείς να κάνεις Update το OS όταν βγει σπάσιμο?

Κατά το Update χάνεις τις σπασμένες εφαρμογές που έχεις κατεβάσεις?

Δημοσ.

Μπορείς φυσικά, αλλά με μια διαδικασία. Δεν βάζεις το iTunes πατας update και τέλος. Κάνεις update, ξανακανεις JailBreak την καινούργια έκδοση και ξαναπερνάς τις εφαρμογές που είχες (και τις σπασμένες).

Θέλει όμως λίγο διάβασμα και ψαξιμο το νέο καθε φορά tool για JailBreak του νέου iOS

Δημοσ.

Η εφαρμογες μπορουν να αποθηκευτουν στο iTunes..οταν τις εχεις κατεβασει στο iphone και το συνδεσεις στα itunes πατας δεξι κλικ στην συσκευη και transfer purchases..αν το κανεις sync χωρις να το κανεις αυτο θα σου τις σβησει ολες...εχοντας παντα το Installous και τα tweaks που το συνοδευουν!

Δημοσ.

Με τα saves των παιχνιδιών, πολύ απλά πρώτα τελειώνεις το παιχνίδι και μετά το βγάζεις... όποτε απεγκαταστήσεις έστω ένα παιχνίδι, χάνεις και τα saves σου...

Δεν έχει να κάνει δηλαδή με το jailbreak...

Δημοσ.

Πριν λίγο το iPhone ψόφησε.

Σηκώθηκα το πρωί και η μπαταρία ήταν πάνω από το 40%. Μπήκα λίγο Facebook, τσέκαρα τα mail μου και παράτησα το iPhone στο κρεβάτι.

Πήγα να κάνω ένα μπάνιο μετά από λίγο για να βγω έξω και λέω ας τσεκάρω λίγο μήπως με έχουν πάρει τηλέφωνο (περίμενα ένα τηλεφώνημα).

Πατάω Home button τίποτα. Πατάω το Power button τίποτα. Τελείωσα η μπαταρία σκέφτηκα. Αλλά λέω δεν μπορεί να έπεσε από τα 40+% στο 0% σε μία ώρα!

Το έβαλα στο Dock, περίμενα 10 λεπτά, τίποτα και πάλι.

Το έβγαλα από το Dock, πάτησα παρατεταμένα για πάνω από 10-15 δευτερόλεπτα το Home και το Power Button ταυτόχρονα και το κινητό άνοιξε. Μου έδειχνε αρκετή ώρα το μιλαράκι (γύρω στα 2 λεπτά), αλλά boot-αρε κανονικά. Αξίζει να σημειωθεί ότι δεν μου ζήτησε PIN. Αμέσως βρήκε μόνο του το δίκτυο κάτι που σημαίνει ότι έφαγε κόλλημα.

Δεν ανησύχησα τόσο για τη συσκευή, αφού είμαι εντός εγγύησης, ανησύχησα ότι θα μείνω μέσα στις γιορτές χωρίς iPhone. Ευτυχώς όλα καλά.

Υ.Γ.: Από τη στιγμή που πάτησα Home & Power Button για πάνω από 10-15 secs, δεν θα έπρεπε να μου βγάλει Restore Mode?

Δημοσ.

Μην αγχώνεσαι... δεν έχει ακόμα πεθάνει, τουλάχιστον όχι στάνταρ. Το έχω πάθει 2 φορές αυτό. Την μία πέρσι τον Ιούλιο λίγο αφότου το είχα πάρει και νόμιζα ότι είναι από την ζέστη και άλλη μία λίγο πριν τα Χριστούγεννα.

Βάλτο να φορτίσει με τον φορτιστή σε πρίζα, όχι usb και σε 0,5 με 1,5 ώρα θα ανοίξει. Και τις 2 φορές έτσι έγινε σε μένα και ας είχα πάθει 10 εγκεφαλικά.

---

wtf??? έκανες edit ή εγώ είμαι τυφλός και δεν είδα το μισό κείμενο που λες ότι τελικά άνοιξε;;;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...