Προς το περιεχόμενο

Apple iPhone 4

Ποιο χρώμα του iPhone 4 σας αρέσει περισσότερο ;  

381 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποιο χρώμα του iPhone 4 σας αρέσει περισσότερο ;

• Άσπρο
      276
    • Μαύρο
      532
    • Whatever brotha
      141

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Σήμερα έκανα μια σύγκριση του Angry Birds Seasons μεταξύ iPhone 4 και Nexus S. Η ερώτησή μου είναι (και δεν θα αναφερθώ καθόλου στη διαφορά των χρόνων εκκίνησης): Πόσους πυρήνες χρειάζεται αυτό το λειτουργικό για να προσφέρει επιτέλους μια smooth εμπειρία; Είναι ένας από τους λόγους που δεν σκέφτομαι ακόμα τη μετάβαση σε Android.

Δεν παίζει ρόλο μόνο πόσα άλογα βγάζει ένα μοτέρ, παίζει ρόλο πως τα βγάζει... ;)

Γι' αυτό λέω ότι τα Specs από μόνα τους, δεν λένε τίποτα.

Δημοσ.

Πάντως, έπαιξα το Angry Birds σε iPhone 3G και σε iPhone 4 και στο τεσσάρι εκεί, που τελείωνα μια πίστα, στο 3G το πτηνό ήταν ακόμη στη σφεντόνα.

Θα συμφωνήσω, ωστόσο, πως καλά τα specs, αλλά δεν αρκούν για μια καλή εμπειρία χρήσης.

Δημοσ.

Παιδιά, πήγαινε σπαστά στο Nexus S. Όχι πολύ σπαστά, απλά το zoom και pan δεν ήταν τόσο ομαλά όσο θα ήθελε κανείς από μια τέτοια συσκευή. Και κάποιες φορές, έτρωγε και κάνα στιγμιαίο σκάλωμα. Ακριβώς η συμπεριφορά του λειτουργικού όπως το ξέρουμε. Φυσικά, αν δεν έχεις δει ποτέ iOS, δεν καταλαβαίνεις κάποιο "πρόβλημα", όταν έχεις δει όμως το ίδιο παιχνίδι σε iPad 2/iPhone 4, καταλαβαίνεις και την παραμικρή διαφορά.

Δημοσ.

μία χιλιαπαντημενη ερωτηση αλλα θα την κάνω

iphone4 απο αμερικη 350 ευρω, που σημαινει 199$ με συμβολαιο, -> ξεκλειδωμα (και /jailbreak?) -> αποστολη του στην ελλαδα.... αξιζει τελικα?

Δημοσ.

Αν αξίζει, τότε γιατί αγοράζουν από Ελλάδα iPhones? Πιστεύω ότι όλοι έχουν πρόσβαση στο Internet πλέον και οι περισσότεροι έχουν κάποιον φίλο ψαγμένο με eBay και γενικότερα με Online αγορές.

Δημοσ.

Εννοω εαν αξιζει τον κόπο, καθως αγοραζοντας το ξεκιναει μια περιπετεια διαρκους unlock κλπ κλπ για καθε νεα αναβαθμιση.

Δηλαδη εαν ειναι για καθε unlock να διαβαζω 5 σελιδες οδηγιες....καηκα....

Δημοσ.

Εμένα η γνώμη μου είναι ότι αγοράζεις Apple και δεν κάνεις ρυθμίσεις.

Αν είναι να περιμένεις Unlock για κάθε νέο Firmware, να μην μπορείς να κάνεις Update κάποια εφαρμογή επειδή δεν έχεις το νέο Firmware και γενικότερα να μην έχεις ότι τελευταίο σε Software και όλο αυτό το ψάξιμο, μέχρι και η κουβέντα που κάνουμε τώρα μου θυμίζουν Windows καταστάσεις. Βάλε αυτό, πήγαινε εκεί, άλλαξε αυτό, δοκίμασε εκείνο...

Μπορεί κάποια στιγμή να ασχοληθώ με σπασμένο iPhone 4G, αλλά επειδή θα το θέλω εγώ για να να πειραματιστώ και όχι από ανάγκη να δουλέψει.

imho...

Δημοσ.

iphone χωρίς jailbreak για μένα δεν αξίζει. Και τα (αρκετά) κουτσά του διορθώνεις και τα extraκια σου έχεις (σπασμένες εφαρμογές)

Δημοσ.

Αν το παραφορτώσεις (θέματα, settings, κτλ) σέρνεται... τουλάχιστον έτσι ήταν με το 3g μου. Από τότε που πήρα το 4άρι δεν το φόρτωνα με περιττά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...