Προς το περιεχόμενο

Apple iPhone 4

Ποιο χρώμα του iPhone 4 σας αρέσει περισσότερο ;  

381 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποιο χρώμα του iPhone 4 σας αρέσει περισσότερο ;

• Άσπρο
      276
    • Μαύρο
      532
    • Whatever brotha
      141

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ολα κομπλε με το jailbreak σε 4.3.1 αλλα το winterbiard δεν τα εφαρμοζει ολα σωστα μηπως θα επρεπε να περιμενουμε καπιο updqte?

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Έκανα και εγώ το update + jailbreak αλλά ρε παιδιά, με το personal hotspot δεν μου βγάζει την μέχρι τώρα ειδοποίηση για χρεώσεις και επικοινωνία με την vodafone για ξεκλείδωμα... άλλαξε κάτι πάνω σε αυτό το θέμα;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

παιδες καλημερα

οταν λαβω σμσ απο εναν συγκεκριμενο αριθμο και απαντησω δεν στελνει το μηνημα.

αν σβησω το μην που μολις ελαβα και στειλω το στελνει κανονικα.

''οκ τελικα ηταν απο το κινητο στο οποιο εστελνα θεμα .''

Επεξ/σία από tammy207
Δημοσ.

Καλησπέρα,

έχω ένα iphone 4 και θέλω να ρωτήσω αν μπορω απο redsn0w 4.2.1 να το πάω σε redsn0w 4.3.1,

χωρίς να χάσω τα backups μου από παιχνίδια και applications.

Ευχαριστώ

Χάρης

Δημοσ.

Χάρη μπορείς. Κάνεις συγχρονισμό με το iTunes πρώτα. Και μετά κάνεις Restore from Backup και είσαι έτοιμος

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πριν λίγο είχα πάει να πάρω φαγητό απ' έξω. Η μπαταρία μου ήταν ήδη στο 10%. Στο γυρισμό ο δρόμος ήταν τελείως άδειος και είπα να τραβήξω ένα Video και όσο με φτάσει η μπαταρία.

Μπαίνω στο αυτοκίνητο γράφω γύρω στα 2 λεπτά (τόσο πρόλαβα), έχοντας και μουσικούλα στο αυτοκίνητο και πηγαίνω προς στο σπίτι.

Η μπαταρία τελείωσε όπως ήταν λογικό και το κινητό έκλεισε στα 2 λεπτά Video. Μάλιστα κάνει και κάποια ώρα να κλείσει.

Έτσι λοιπόν βάζω το κινητό στο dock φορτίζει λίγο, ανοίγει και αντιγράφω το Video στον υπολογιστή μου.

Βλέπω ότι το Video όμως είναι 12 δευτερόλεπτα!!!

Φυσικά νευρίασα :mad: , αλλά μετά έβαλα τα γέλια! :lol:

Ούτε το κινητό της Nokia δεν τα κάνει αυτά! Και η πλάκα είναι ότι αργεί λίγο να κλείσει όταν τελειώνει η μπαταρία σαν να σώζει κάποια πράγματα!

Επιεικώς απαράδεκτο το κινητό σε αυτόν το σημείο... Αν δεν το έγραφε καθόλου ίσως να μην έλεγα τίποτα, αλλά 12 δεύτερα?

Για να είμαι αντικειμενικός, απαράδεκτο και πάλι! :cry:

EDIT!!!

Συγγνώμη γι' αυτά που είπα πριν!

Μπήκα στο Album με τις φωτογραφίες στο κινητό και έκανε μία επεξεργασία κάτι έγραψε (library, κλπ) και το στην ουσία έφτιαξε το Video και παίζει όλο!

Απίστευτο πραγματικά! Ε, δεν το περίμενα ότι με το που θα μπω στον φάκελο "photos" θα κάνει τέτοιο πράγμα!

Χρόνια Μπροστά ! ! !

Απίστευτο και πάλι! Ότι είπα πριν ακριβώς το αντίθετο!

Επεξ/σία από Heatspreader
Δημοσ.

Ιεροσιλεία και μόνο που το σκέφτηκες..όχι που το έγραψες κι όλας..πως μπόρεσες να κάνεις κάτι τέτοιο.. angry.gif grin.png

Δημοσ.

Που να φανταστώ ότι θα μου κάνει πάλι ωραία έκπληξη?

Τώρα όμως χρειάζομαι βοήθεια. Έκανα Format και θέλω να συγχρονίσω ότι έχω στο κινητό, Apps, Contacts, κλπ στον υπολογιστή.

Κάτι μου λέει ότι αν κάνω κάτι τέτοιο θα αδειάσει το κινητό... Ισχύει?

Έκανα βέβαια transfer purchaces. Φαντάζομαι να μην υπάρχει πρόβλημα.

Δημοσ.

Σήμερα έκανα μια σύγκριση του Angry Birds Seasons μεταξύ iPhone 4 και Nexus S. Η ερώτησή μου είναι (και δεν θα αναφερθώ καθόλου στη διαφορά των χρόνων εκκίνησης): Πόσους πυρήνες χρειάζεται αυτό το λειτουργικό για να προσφέρει επιτέλους μια smooth εμπειρία; Είναι ένας από τους λόγους που δεν σκέφτομαι ακόμα τη μετάβαση σε Android.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...