Προς το περιεχόμενο

Apple iPhone 4

Ποιο χρώμα του iPhone 4 σας αρέσει περισσότερο ;  

381 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποιο χρώμα του iPhone 4 σας αρέσει περισσότερο ;

• Άσπρο
      276
    • Μαύρο
      532
    • Whatever brotha
      141

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παιδιά, να σας ρωτήσω λιγάκι κάτι επειδή ξέχασα και αυτά που ξέρω.

Ένας γνωστός μου θέλει να πάρει iPhone, και βρήκε από Αμερική (δε ξέρω ποια έκδοση), αλλά του είπαν ότι δε θα δουλέψει στην Ελλάδα. Προφανώς λόγω ότι θέλει ξεκλείδωμα ο Carrier, σωστά; Με Sim γίνεται αυτό; Ή μέσω JB και εγκατάσταση προγράμματος;

Δημοσ.

Αν η συσκευή είναι φτιαγμένη για το δίκτυο της AT&T, γίνεται υπό προϋποθέσεις μέσω jailbreak & unlock: Παίζει ρόλο η έκδοση του iOS που έχει η συσκευή, και η έκδοση του BaseBand (το κομμάτι του λειτουργικού που ελέγχει τις λειτουργίες κινητής τηλεφωνίας).

Αν η συσκευή είναι φτιαγμένη για να δουλεύει στο δίκτυο της Verizon δεν γίνεται τίποτε γιατί απλά δεν είναι συμβατή με τα ελληνικά δίκτυα.

Δημοσ.

Αν η συσκευή είναι φτιαγμένη για το δίκτυο της AT&T, γίνεται υπό προϋποθέσεις μέσω jailbreak & unlock: Παίζει ρόλο η έκδοση του iOS που έχει η συσκευή, και η έκδοση του BaseBand (το κομμάτι του λειτουργικού που ελέγχει τις λειτουργίες κινητής τηλεφωνίας).

Αν η συσκευή είναι φτιαγμένη για να δουλεύει στο δίκτυο της Verizon δεν γίνεται τίποτε γιατί απλά δεν είναι συμβατή με τα ελληνικά δίκτυα.

Να'σαι καλά. :-)

Δημοσ.

επιλέγεις iTunes Store (αριστερά στο iTunes) ------> appStore = η δευτερη επιλογή στη μαυρη μπαρίτσα πάνω (ακριβώς κάτω απο το μηλαράκι)

Δημοσ.

Tο untethered jailbrake για την 4.3.1. είναι στα χέρια μας ;)

Και βρίσκεται φυσικά Εδώ

Σημείωση : Χρήστες αναφέρουν πως όσοι είστε στην 4.3.1 δεν χρειάζεται να κάνετε restore ;)

Δημοσ.

Έψαχνα σήμερα για ενα 16αρι στο Πλαίσια (εχω κάποιο πιστωτικό) και ενώ υπήρχν συσκευές μου έλεγαν οτι είναι δεσμευμένες και δίνονται μόνο αν κάνω νέα σύνδεση. Γνωρίζετε αν ισχύει κάτι τέτοιο και γιατί;

Δημοσ.

Μου κολλάει στο "Downloading jailbreak data" στο reboot ενώ στο redsnow μένει κολλημένο στις 3 μπάρες στο "uploading ramdisk"...

Καμιά ιδέα??

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...