Προς το περιεχόμενο

Apple iPhone 4

Ποιο χρώμα του iPhone 4 σας αρέσει περισσότερο ;  

381 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποιο χρώμα του iPhone 4 σας αρέσει περισσότερο ;

• Άσπρο
      276
    • Μαύρο
      532
    • Whatever brotha
      141

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το μόνο που ζητάω είναι ένα βιντεάκι με κάποιον να καλύπτει την αριστερή πλευρά του τηλεφώνου και ύστερα να πραγματοποιεί ένα speedtest σε 3G. Τίποτα άλλο..θα έχει και πλάκα γιατί θα είναι και το μοναδικό βίντεο στο youtube που δείχνει ότι τα νέα iphone 4 δεν έχουν πρόβλημα με deathgrip..

Εδώ άλλαξαν βίδες στο iphone και έγινε χαμός στο ίντερνετ και τώρα που όπως λέτε διορθώθηκε το θέμα με to deathgrip δεν έχει ακουστεί τίποτα παρά μόνο από 2-3 άτομα σε κάποια φόρουμ..

http://www.youtube.com/watch?v=cEucDpQ4c9Q

Δεν είδαμε κατι παράξενο στο test. Οπότε διορθωθηκε. :)

Edit:

Έφτιαξα το Link, όλα ok. :-)

Επεξ/σία από Heatspreader
  • Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

http://www.youtube.com/watch?v=cEucDpQ4c9Q

Δεν είδαμε κατι παράξενο στο test. Οπότε διορθωθηκε. :)

Edit:

Έφτιαξα το Link, όλα ok. :-)

Λοιπόν ξαναέκανα το τεστ στο δικό μου και από 3-4 γραμμές σήμα έπεσε στις 2 αλλά δεν φόρτωνε τίποτα από δεδομένα. Εσείς ήσασταν με φουλ σήμα αλλά και πάλι δεν είχε διαφορά.

Μήπως μπορείς να μου πεις βδομάδα παραγωγής του κινητού σου; Έχω το πρόβλημα με το close button που παίζει υπερβολικά, είναι αρκετά κίτρινη η οθόνη του(δεν ενοχλεί τόσο αυτό) ε και με το σήμα σκέφτομαι να το στείλω σέρβις..Κλίσεις δεν χάνω αλλά με 3G έχω πρόβλημα και το χρησιμοποιώ συχνά ρε γμτ.

Btw ακόμα και με αυτά τα προβλήματα δεν μπορώ να ξαναπάω σε άλλο κινητό και έχω αλλάξει πολλά..

Δημοσ.

Λοιπόν ξαναέκανα το τεστ στο δικό μου και από 3-4 γραμμές σήμα έπεσε στις 2 αλλά δεν φόρτωνε τίποτα από δεδομένα. Εσείς ήσασταν με φουλ σήμα αλλά και πάλι δεν είχε διαφορά.

Το δοκίμασα με λιγότερο σήμα και πάλι δεν υπήρχε πρόβλημα. Εδώ στην Αρτέμιδα το σήμα των κεραιών δεν είναι και το καλύτερο. Οπότε πήγα σε κάποια γωνιά του σπιτιού και είχε 2-3 γραμμές σήμα.

Έκανα το Test που έκανα και στο Video και έπεσε μία γραμμή και όχι 2-3 που έπεσε στο Video. Σαν να κάνει διαχειρηση ενέργειας και σε κακό σήμα να δίνει και άλλο, αντίθετα σε καλό σήμα είναι πιο ελαστικό.

Μήπως μπορείς να μου πεις βδομάδα παραγωγής του κινητού σου;

Ευχαρίστως, αλλά πως μπορώ να στο πω αυτό?

Έχω το πρόβλημα με το close button που παίζει υπερβολικά, είναι αρκετά κίτρινη η οθόνη του(δεν ενοχλεί τόσο αυτό) ε και με το σήμα σκέφτομαι να το στείλω σέρβις..Κλίσεις δεν χάνω αλλά με 3G έχω πρόβλημα και το χρησιμοποιώ συχνά ρε γμτ.

Btw ακόμα και με αυτά τα προβλήματα δεν μπορώ να ξαναπάω σε άλλο κινητό και έχω αλλάξει πολλά..

Τι να πω ρε γαμώτο. Δεν έχω κανένα πρόβλημα, ούτε με την οθόνη, ούτε με τίποτα φτου φτου φτου. Έχει να κάνει μήπως επειδή είναι καινούρια έκδοση? Μόνο τις βίδες βλέπω και καταλαβαίνω ότι πρόκειται για νέα έκδοση.

Εμένα μου λες? Μετά το 2G, έπαιρνα ότι κινητό να είναι. Μάλιστα δεν αγόραζα, μου τα χαρίζανε! :-D

Δημοσ.

Για να δεις ποιας βδομάδας είναι πήγαινε στις πληροφορίες και δες το serial number. Εμένα είναι 84036.....

Το 36 είναι η εβδομάδα παραγωγής(δεν είναι και από τα πρώτα). Νομίζω το πιο καινούργιο από τα κινητά που είχα δει και είχε πρόβλημα ήταν 42ης βδομάδας αλλά δεν είμαι σίγουρος.

Αλήθεια παρατήρησες να έχουν βάλει καμιά επίστρωση στο σημείο που ενώνονται οι δύο κεραίες;

Δημοσ.

Εμένα είναι 84105 απ' ότι βλέπω. Πέμπτης Εβδομάδας δηλαδή! :blink: Πιο παλιό, αλλά χωρίς πρόβλημα?

iPhoneVersion.jpg

Όχι δεν φαίνεται κάτι. Πρέπει να δω και κάποιο άλλο δίπλα δίπλα για να καταλάβω.

Θα ήθελα να ρωτήσω το εξής:

Αν αγοράσω κάποιο άλλο iPhone, είτε iPhone 4G, είτε κάποιο μελλοντικό μοντέλο, ή κάποιο παλαιότερο 3G ή 3Gs ή αν τέλος πάντων κούφια η ώρα μου χαλάσει και πάρω άλλο ή μου χαρίσουν άλλο, ότι εφαρμογές έχω αγοράσει μπορώ να τις περάσω στο νέο?

Επίσης, να κάνω το Update ή όχι!? Με έχετε φοβίσει ρε σεις!

Δημοσ.

Εμένα είναι 84105 απ' ότι βλέπω. Πέμπτης Εβδομάδας δηλαδή! :blink: Πιο παλιό, αλλά χωρίς πρόβλημα?

iPhoneVersion.jpg

Όχι δεν φαίνεται κάτι. Πρέπει να δω και κάποιο άλλο δίπλα δίπλα για να καταλάβω.

Θα ήθελα να ρωτήσω το εξής:

Αν αγοράσω κάποιο άλλο iPhone, είτε iPhone 4G, είτε κάποιο μελλοντικό μοντέλο, ή κάποιο παλαιότερο 3G ή 3Gs ή αν τέλος πάντων κούφια η ώρα μου χαλάσει και πάρω άλλο ή μου χαρίσουν άλλο, ότι εφαρμογές έχω αγοράσει μπορώ να τις περάσω στο νέο?

Επίσης, να κάνω το Update ή όχι!? Με έχετε φοβίσει ρε σεις!

5η βδομάδα του 2011 είναι. Μάλλον μέσα στη βδομάδα θα πάω στο σέρβις του Γερμανού...αυτό που με καίει είναι ότι θα μείνω κάνα δύο βδομάδες χωρίς iphone αλλά τέσπα..

Και κάτι τελευταίο..Μπορείς να σύρεις τον αντίχειρα σου πάνω από το σημείο ένωσης πιέζοντας παράλληλα το κινητό και να μου πεις αν νιώθεις την πλαστική μαύρη γραμμή που χωρίζει τις κεραίες;

Γιατί να μην κάνεις το update; Δεν έχει ακουστεί τίποτα.

Δημοσ.

5η βδομάδα του 2011 είναι. Μάλλον μέσα στη βδομάδα θα πάω στο σέρβις του Γερμανού...αυτό που με καίει είναι ότι θα μείνω κάνα δύο βδομάδες χωρίς iphone αλλά τέσπα..

Και κάτι τελευταίο..Μπορείς να σύρεις τον αντίχειρα σου πάνω από το σημείο ένωσης πιέζοντας παράλληλα το κινητό και να μου πεις αν νιώθεις την πλαστική μαύρη γραμμή που χωρίζει τις κεραίες;

Γιατί να μην κάνεις το update; Δεν έχει ακουστεί τίποτα.

Αισθάνομαι ότι εκει δεν ειναι ας πούμε τέλειος ισχιο οπως οταν το κανω στη μεγάλη επιφάνεια του αλουμινίου.

Απο εκει και πέρα δεν εχω εμπειρία με αλλα iPhone 4g. Εχω πιάσει κανά δυο αλλα στα χέρια μου, αλλα δεν πρόσεχα τότε τετοια πραγματα. Αν εμενες Αθήνα και γουσταρες να δεις τι παιζει, ok. Βγαιναμε για έναν καφε.

Θα ήθελα και εγω να δω τι παιζει με το death grip. Απαράδεκτη η apple πάντως! Δεν επιτρεπονται τετοια προβλήματα!

Όσο για το update κατι λενε για το κουμπί. Ότι δεν πιάνει το home button.

Δημοσ.

Δεν το έχεις κάνει jailbreak; Θα μπορούσες να ξαναγυρίσεις σε προηγούμενη έκδοση εύκολα αν είχε πρόβλημα.

Σε ρωτάω να σύρεις το δάχτυλο πάνω από το συγκεκριμένο σημείο για να καταλάβω αν έχουν βάλει κάποια επίστρωση. Για παράδειγμα στο δικό μου θα σκαλώσει το νύχι μου στο μαύρο σημείο που χωρίζει τις κεραίες και διάβασα ότι σε καινούργια iphone δεν μπορείς να νιώσεις αυτό το σημείο λόγω τις επίστρωσης. Αν ισχύει και στο δικό σου επιβεβαιώνονται αυτά που λένε.

Δημοσ.

Όχι, δεν το έχω κάνει jailbreak. Δεν θα ήθελα να σου πω την αλήθεια. Δεν μου αρέσει να ψάχνομαι με εκδόσεις, κλπ. Θέλω να δουλεύουν όλα σωστά από μόνα τους. Όπως και στο Playstation 3, δεν το έχω σπάσει και ούτε πρόκειται.

Δεν σκαλώνει το νύχι μου, όχι. Αισθάνομαι μία πολύ μικρή αντίσταση βέβαια. Όπως και να έχει πρέπει να το δει κάποιος που γνωρίζει.

Δημοσ.

Όχι, δεν το έχω κάνει jailbreak. Δεν θα ήθελα να σου πω την αλήθεια. Δεν μου αρέσει να ψάχνομαι με εκδόσεις, κλπ. Θέλω να δουλεύουν όλα σωστά από μόνα τους. Όπως και στο Playstation 3, δεν το έχω σπάσει και ούτε πρόκειται.

Και εγω το ιδιο ακριβως (και στο iphone κ στο ps3) :P

Οσο γι αυτο που ρωτησες πιο πανω για το αν μπορεις να κανεις sync εφαρμογες με αλλα μοντελα, μπορεις κανονικα με οσα iphone συγχρονιζονται με το itunes στον υπολογιστη σου. Εγω περναω εφαρμογες αγορασμενες σε 2 iphone απο ενα account, ενω οταν εκανα μεταβαση απο το iphone 2g σε iphone 3gs μου το εκανε restore με ολες τις ρυθμισεις,sms κτλ που ειχα στο παλιο τηλεφωνο!

Δημοσ.

Ναι, αλλά έτσι μπορεί να έρθει ένας φίλος μου με iPhone και να του περάσω εφαρμογές? Φαντάζομαι πως όχι.

Άρα λοιπόν, πως αντιλαμβάνεται η Apple που και πως και ποιος τις έχει τις εφαρμογές?

Τελικά έκανα σήμερα το Update.

Δημοσ.

Ναι, αλλά έτσι μπορεί να έρθει ένας φίλος μου με iPhone και να του περάσω εφαρμογές? Φαντάζομαι πως όχι.

Άρα λοιπόν, πως αντιλαμβάνεται η Apple που και πως και ποιος τις έχει τις εφαρμογές?

Τελικά έκανα σήμερα το Update.

Ναι αλλα μετα ο φίλος του δεν θα μπορεί να το συνχρονησει στο δικό του υπολογιστή , μόνο στον δικό σου

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...