Προς το περιεχόμενο

Apple iPhone 4

Ποιο χρώμα του iPhone 4 σας αρέσει περισσότερο ;  

381 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποιο χρώμα του iPhone 4 σας αρέσει περισσότερο ;

• Άσπρο
      276
    • Μαύρο
      532
    • Whatever brotha
      141

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είναι μήπως jailbroken;

Δεν αντιμετωπίζω ιδιαίτερο πρόβλημα με την μπαταρία.

Όχι, είμαι "καθαρός" ^_^

Και το έχουν και άλλοι καθαροί το πρόβλημα απ' ότι διαβάζω.

Ό,τι και να κάνω στο κινητό, ακόμα κ ένα SMS να πάω να στείλω θα πέσει 1% η μπαταρία :mad:

• Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παιδιά έχει παρατηρήσει κανείς το βυσμα απο τα ακουστικά ; Το δικό μου δεν κάνει γωνία ακριβώς 90 μοιρών με το τηλέφωνο. Γέρνει λίγο είναι φυσιολογικό αυτο ;

Δημοσ.

:lol:

Έχω πεθάνει στο γέλιο!!!

Αν διαβάσει κάποιος δηλαδή τα τελευταία Posts είναι φοβερά. Ρωτάμε τέτοιες λεπτομέρειες που φαίνεται λες και δεν κάνουμε τίποτα μα τίποτα άλλο στη ζωή μας, είμαστε πάνω από το iPhone και παίζουμε όλη μέρα!!!

Και εμένα βάζω μέσα έτσι!? Δεν το λέω άσχημα, χαβαλέ κάνω.

Επί του θέματος, ναι, δεν κάνει ορθή γωνία, έτσι είναι.

(Εκτός και αν βγει κάποιος και πει πάλι ότι πρόκειται για κατασκευαστικό λάθος)

Μάλιστα μπαινοβγαίνει λίγο δύσκολα και θέλει τρόπο.

Δημοσ.

:lol:

Έχω πεθάνει στο γέλιο!!!

Αν διαβάσει κάποιος δηλαδή τα τελευταία Posts είναι φοβερά. Ρωτάμε τέτοιες λεπτομέρειες που φαίνεται λες και δεν κάνουμε τίποτα μα τίποτα άλλο στη ζωή μας, είμαστε πάνω από το iPhone και παίζουμε όλη μέρα!!!

Και εμένα βάζω μέσα έτσι!? Δεν το λέω άσχημα, χαβαλέ κάνω.

Επί του θέματος, ναι, δεν κάνει ορθή γωνία, έτσι είναι.

(Εκτός και αν βγει κάποιος και πει πάλι ότι πρόκειται για κατασκευαστικό λάθος)

Μάλιστα μπαινοβγαίνει λίγο δύσκολα και θέλει τρόπο.

Χαχαχχα ωραίο post. Το ψιλιαζομουν οι είναι έτσι μάλλον για να μην βγαίνουν εύκολα τα ακουστικά.

Δημοσ.

Καληπέρα! Μία πολύ απλή ερώτηση:

πώς μπορώ να μοιράσω ότι βλέπω στην οθόνη του iPhone στο Mac (ώστε να το καταγράψω σε video αν θέλω) όπως κάνει ο Steve στις παρουσιάσεις. Μην μου πείτε μέσω jailbreak γιατί δεν πιστεύω στα iPhone που κάνει τις παρουσιάσεις o SJ να έχει γίνει jailbreak...

Ευχαριστώ!

Δημοσ.

Τα iPhone/iPad κλπ που χρησιμοποιεί η Apple στις παρουσιάσεις τρέχουν τροποποιημένο software που επιτρέπει το video capture με ειδικό καλώδιο. Το software και το καλώδιο αυτό δεν διατίθεται σε τρίτους. Οπότε, ναι, για να το κάνεις εσύ στο δικό σου iPhone πρέπει να το κάνεις jailbreak.

Αυτό που θέλεις, χωρίς jailbreak μπορεί να το κάνει ΜΟΝΟ το iPad 2 με τον HDMI adaptor ή τον VGA adaptor που πουλάει η Apple.

Δημοσ.

Εδω και αρκετο καιρο γλυκοκοιταζω το iphone 4 στα 16GB. Ειμαι ομως γενικως διστακτικος γιατι δεν ειχα ποτε iphone και γενικοτερα κανενα προιον της Apple. Tην ιδια την Apple την βλεπω ουδετερα, ομως γενικα με ενοχλει η πολιτικη των περιορισμων (itunes, iPhone 4 friendly formats κτλ).

Γενικως δεν αλλαζω ευκολα κινητο (4 κινητα την τελευταια 10ετια) και μεχρι στιγμης ειχα ενα "απλο" κινητο με καρτα. Οστωσο μου αρεσει το iphone και σαν gadget, οποτε προκειται για μεγαλο διαβημα αν τελικα το αγορασω. Ηδη διαβασα αρκετα για το iphone (συμπεριλαμβανομενου και αυτου του θεματος σε μεγαλο μερος) και δεν μπορω να καταληξω.

Μερικες αποριες που εχουν προκυψει:

1) Αξιζει το jailbreak σε καινουριο iphone? Ή καλυτερα να περιμενω μην δημιουργησει κανενα προβλημα (λογω ασχετοσυνης απο μεριας μου).

2) Ναι μεν ειναι πρωτοποριακη συσκευη, αλλα μηπως ειναι υπερτιμημενη (630€)?

3) Υπαρχει τροπος αναπαραγωγης αρχειων (π.χ. avi, mkv) χωρις μετατροπες? Τι περιορισμους εχει γενικοτερα?

4) Θα μετανιωσω την αγορα του? (ρητορικη ερωτηση)

Δημοσ.

1) Αν είσαι έμπειρος χρήστης και σου αρέσει να σκαλίζεις τα πράγματα, ναι, αξίζει. Εσύ όμως δεν είσαι και πέρα από αυτό το κινητό δεν σε έχει πείσει ακόμα. Οπότε κατά τη γνώμη μου είναι να το δουλέψεις κανονικά, χωρίς Jailbreak δηλαδή και στη πορεία το κοιτάς. Αυτό γιατί αν κάτι πάει στραβά θα ξενερώσεις με τη συσκευή χωρίς να φταίει η ίδια.

2) Πραγματικά θεωρώ ότι είμαι πολύ αντικειμενικός και σε καμία περίπτωση Apple Whore. Όπου βρω αδύνατο σημείο όπως ελαττωματικές παρτίδες προϊόντων της, την κράζω άσχημα λόγω των αυξημένων τιμών και της υποτίθεται υψηλές ποιότητας κατασκευής.

Όσο καιρό το έχω σκέφτομαι ότι και 1000Ευρώ να έκανε τα αξίζει. Παίζει αλλού μπάλα το τηλέφωνο, δεν υπάρχει κάτι παρόμοιο, είναι κάτι τελείως διαφορετικό.

3)Μπορείς εύκολα να μετατρέπεις ταινίες σε Format για iPhone. Στη πορεία θα το δεις μόνος σου.

4) Επειδή δεν έχεις εμπειρία με Apple, θα ήθελα πολύ να το αγοράσεις και να δω τι θα γράψεις σαν δική σου εμπειρία. Πιστεύω ότι θα σου αρέσει τόσο που ίσως φας ένα σοκ στην αρχή.

Εμένα συνεχίζει να μου κάνει εντύπωση παρόλο που είχα και το 2G.

Πραγματικά, αν έχεις τα χρήματα, αξίζει φίλε μου πάρα πολύ!

Με 55Ευρώ δόση το μήνα για έναν χρόνο το παίρνεις. Από την άλλη αν θέλεις να έχεις πάγιο για 3g, δωρεάν τηλέφωνα, κλπ, το κανονίζεις ανάλογα.

Μπορεί να φαίνομαι λίγο υπερβολικός, αλλά δεν ξέρεις για τι μιλάμε.

Δημοσ.

Πάρτο μεγάλε. Και εγώ με μισό μάτι τα κοίταζα ούτε είχα ποτέ ξανα επαφή ουτε καν με mp3 της Apple. Πλέον (4 μήνες μετά) όχι μόνο δεν το έχω μετανιώσει αλλά έχει γίνει και άκρως απαραίτητο στη δουλειά μου, εκτός απο άλλες ένα σωρό μικρο-διευκολύνσεις καθημερινά. Μην το παίρνεις μόνο αν δεν έχεις κανα δυο τρεις ώρες την ημέρα να σχολείσαι μόνο με αυτό (αστειάκι) ή αν σε βγάζει έξω απο το budget και σου είναι μεγάλη πολυτέλεια... (εγώ πήρα το 3GS δύο μηνών "μεταχειρισμένο" απο έναν εν τέλει φανατικό οπαδό HTC και βάζοντας την επιδότηση που θα είχα ώς έκπτωση στο πάγιο μου βγήκε 230 ευρώ). Θα το μετανιώσεις μόνο αν σου είναι πολύ ακριβό για τη τσεπη σου και στην τελική δε το χρειάζεσαι παρα για να παίρνεις τηλέφωνο.

Για τα ειδικότερα που ρωτάς

1. Αξίζει. (μην ακούς τον Heatspreader είναι κότα:mrgreen: ). Οι πιο χρήσιμες για εμένα εφαρμογές είναι και οι πιο ακριβές. Για τα bluetooth δεν δίνω δεκάρα. Εφαγα τα μουστάκια μου δυο μέρες αλλά το έσπασα.

2.Ψάξε για φθηνότερο τρόπο (απο έμπιστο άτομο σε άριστη κατάσταση με εγγύηση μείον την επιδότηση θα σου βγει κανα 200άρι στην χειρότερη φθηνότερο)

3.Βάζεις το VLC (που κάπου υπάρχει ακόμη - νομίζω) και βλεπεις ό,τι ταινία θες.

4. Στο υπογράφω όχι, με τις εξής προϋποθέσεις (ξερεις δυο πράγματα απο ιντερνετ / υπολογιστές - δεν το θες μόνο για τηλέφωνο - δεν σου πέφτει βαρύ στη τσέπη)

Δημοσ.

Εγώ το έχω χωρίς j/b και δεν μου λυπεί καθόλου. Μόνο η αναφορά παράδοσης που είχε. Αλλά είδα διάφορα στην μπαταρία και για μένα αυτό είναι συμα

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Διαθέσιμη η 4.3.1 Μολις την έβαλα. Μου φαίνεται πιο γρήγορο το τηλέφωνο. Πολλοί αναφέρουν αρκετά σημαντική βελτίωση της μπαταρίας.

Δημοσ.

Και εγω φανταζομαι οτι θα το ευχαριστηθω, απλα το ψαχνω λιγο πριν τα σκασω.

Οσο για το bluetooth τελικα τι γινεται? Εχει ή δεν εχει? Το βρισκω πολυ πρακτικο που μπορω να συνδεω το τωρινο μου τηλεφωνο με το αυτοκινητο για απευθειας κλησεις απο κει. Αλλιως δεν το ειχα χρειαστει και πουθενα.

Δημοσ.

Καλησπέρα! Απο πλευράς μου θα σου πω το εξης: κινητα άλλαζα συχνα, καθώς και μάρκες. Απο τότε που αγορασα iPhone απλα ολα τα άλλα μου μοιάζουν ότι πάνε να φτάσουν και δεν μπορούν. Anyway προσωπική γνώμη. Όσον αφορα το bluetooth συνδέεται λογικα σε όλα τα bluetooth για ομιλία εκτός αν υπάρχουν κάποια μη συμβατά. Εν ολίγης το bluetooth είναι κλειδωμένο για ανταλλαγή αρχείων. Εγώ χωρις jailbreak το έχω συνδέσει με κανα 2 bluetooth ομιλίας και με ένα bluetooth αυτοκινητου συγκεκριμενα σε ενα Ford Focus. Είναι όλα όσα είχα. Ποτέ πρόβλημα. Τώρα για ανταλλαγή δεδομένων εκεί χρειάζετει ξεκλείδωμα ανεπίσιμο αλλά με πολλά προβλήματα ακόμα. Αυτά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...