Προς το περιεχόμενο

Apple iPhone 4

Ποιο χρώμα του iPhone 4 σας αρέσει περισσότερο ;  

381 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποιο χρώμα του iPhone 4 σας αρέσει περισσότερο ;

• Άσπρο
      276
    • Μαύρο
      532
    • Whatever brotha
      141

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρες. Έχει δοκιμάσει κάποιος που να είναι σε 4.3 και Vodafone αν δουλεύει το WiFi Hotspot? Ή υπάρχει ο ίδιος περιορισμός με το tethering πάλι??

• Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλημέρες. Έχει δοκιμάσει κάποιος που να είναι σε 4.3 και Vodafone αν δουλεύει το WiFi Hotspot? Ή υπάρχει ο ίδιος περιορισμός με το tethering πάλι??

Δυστυχώς υπάρχει και πάλι περιορισμός...Με το mywi όμως αν έχεις jb τον παρακάμπτεις τον περιορισμό και τρώς από την 3G σύνδεση σου τα MB κανονικά χωρίς έξτρα χρέωση...

Δημοσ.

Δυστυχώς υπάρχει και πάλι περιορισμός...Με το mywi όμως αν έχεις jb τον παρακάμπτεις τον περιορισμό και τρώς από την 3G σύνδεση σου τα MB κανονικά χωρίς έξτρα χρέωση...

Μάλιστα..έλεος με την εισοδηματική πολιτική της vodafone.. Γνωρίζεις αν τη δουλειά του MyWi τη κάνει και το TetherMe που έχω ήδη αγοράσει? Αλλιώς MyWi ftw

eidt: κοιτώντας το changelog του TetherMe διαπίστωσα οτι πλεον υποστηρίζει wifi hotspot. ;)

Δημοσ.

PdaNet... την ίδια δουλειά κάνει, πιο φθηνό είναι και σπάει πιο εύκολα

έχει και στραβά όπως δεν δείχνει την μπλε μπάρα του tethering αλλά μπροστά σε αυτά που κερδίζεις δεν είναι τίποτα

Δημοσ.

Ρε φιλε μην επιμενεις με το deathgrip, το εχουν διορθωσει σιωπηλα σιγουρα, προσπαθουμε εδω και μερες με ενα φιλο να το πετυχουμε και δεν μπορουμε....

Αν θες μπορουμε να σε κερασουμε ενα καφε, να το δεις να τελειωνουμε

Κι εγώ προσπαθώ να αναπαράγω το death grip με κακό σήμα (ειμαι πολυ επαρχία!) και δεν παρατηρώ κάτι μετρησιμο. Πάντως αν στο Iphone 5 έχει μετακινηθει η κεραία, ειναι ένδειξη οτί υπήρχε πρόβλημα. Η λύση της τοποθέτησης της κεραίας περιμετρικα ήταν πολύ κομψή για να εγκαταληφθει χωρις λόγο.

Δημοσ.

Κι εγώ προσπαθώ να αναπαράγω το death grip με κακό σήμα (ειμαι πολυ επαρχία!) και δεν παρατηρώ κάτι μετρησιμο. Πάντως αν στο Iphone 5 έχει μετακινηθει η κεραία, ειναι ένδειξη οτί υπήρχε πρόβλημα. Η λύση της τοποθέτησης της κεραίας περιμετρικα ήταν πολύ κομψή για να εγκαταληφθει χωρις λόγο.

Απλα μερικοι ψαχνουν δικαιολογιες να μην το αγορασουν και βρισκουν βιντεακια στο youtube.... Το τελευταιο εχει βιντεακια με ατομα που κακοποιουν ζωα, τι σημεινει, οτι κακοποιουν ολοι? :mad:

Δημοσ.

Είναι και άλλοι που έχουν αγοράσει το κινητό των 780ευρώ(32GB) και παρόλα αυτά ξέρουν ότι έχει πρόβλημα και δεν προσπαθούν να πείσουν ούτε τα ματάκια τους ούτε τους άλλους για το αντίθετο.

Αλήθεια πόσο δύσκολο είναι να ανεβεί ένα τόσο δα βιντεάκι που να δείχνει ότι δεν υπάρχει πρόβλημα ε;;;

Δημοσ.

έχω ενα iPhone 4 αγωρασμένο απο αμερική.

ειναι σε 4.2.1 , basebaond 03.10.01

κανένα guide σωστό για unlock? με green poison θα γινει;

• Super Moderators
Δημοσ.

iphone v4.3 personal hotspot not appeared

το έχει πάθει κανείς άλλος απο εσάς?

ούτε εμένα εμφανίζεται...

Μήπως έχετε Vodafone; Στη Vodafone πρέπει να πληρώσετε έξτρα πακέτο για να έχετε Personal Hotspot.

Στην Cosmote και, απ' ότι μου έχουν πει, στην Wind δεν υπάρχει πρόβλημα.

Δημοσ.

μπα! η Chicco θα έλεγε πως μια χαρά κουδουνίζει η κουδουνίστρα σας :P

Ανέβασα video στο youtube.

Πείτε μου είμαι παράξενος και υπερβολικός?

http://www.youtube.com/watch?v=el7sqfayrTc

Απλά να ενημερώσω οτι Τρίτη κάλεσα την vodafone.Την Τετάρτη ήρθε courier παρέλαβε το κινητό και μου άφησε ένα 3g να κάνω την δουλειά μου και σήμερα Δευτέρα ξαναήρθε το courier και μου έφερε ένα καινούργιο άριστο iphone.

Δημοσ.

Μήπως έχετε Vodafone; Στη Vodafone πρέπει να πληρώσετε έξτρα πακέτο για να έχετε Personal Hotspot.

Στην Cosmote και, απ' ότι μου έχουν πει, στην Wind δεν υπάρχει πρόβλημα.

Και εγώ Vodafone έχω, αλλά μου εμφανίστηκε. Δεν έχω πληρώσει για extra πακέτο κ δεν το έχω χρησιμοποιήσει ακόμα.

Το χάλι με την μπαταρία στο iOS 4.3 το έχετε κι άλλοι;;

• Super Moderators
Δημοσ.

Και εγώ Vodafone έχω, αλλά μου εμφανίστηκε. Δεν έχω πληρώσει για extra πακέτο κ δεν το έχω χρησιμοποιήσει ακόμα.

Το χάλι με την μπαταρία στο iOS 4.3 το έχετε κι άλλοι;;

Είναι μήπως jailbroken;

Δεν αντιμετωπίζω ιδιαίτερο πρόβλημα με την μπαταρία.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...