Προς το περιεχόμενο

Apple iPhone 4

kage

Ποιο χρώμα του iPhone 4 σας αρέσει περισσότερο ;  

381 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποιο χρώμα του iPhone 4 σας αρέσει περισσότερο ;

• Άσπρο
      276
    • Μαύρο
      532
    • Whatever brotha
      141

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Βλέπω το keynote και έχω μείνει κάγκελο.

Πραγματικά αυτή η συσκευή είναι ένα τεχνολογικό κόσμημα.

Παρόλα αυτά δεν έχει fm ενώ οι σπασίκλες της Apple κάνουν σα να ανακάλυψαν τον τροχό.

Εγώ λέω να μην το αγοράσετε το iphone!

Alexzzz τι έλεγες για τις ΑΜΟΛΕΔ? Εγώ πάντως amoled προσκυνώ. Τι να τις κάνεις τις ρετσίνες και μπούρδες! Θα πάω στο καφενείο με το iphone να μεθύσω με τη ρετσίνα να το σπάσω κιόλας πανάκριβο μηχανάκι; Ενώ στην παραλία μου ξάπλα με την amoled που αντέχει και στην άμμο μάλιστα!

Υ.Γ. Απορώ γιατί μύνημά μου που δεν έθιγε κανέναν σβήστηκε και μάλιστα χωρίς καμιά ενημέρωση και έψαχνα κιόλας να το βρω μια ώρα! Εκτός αν επειδή αυτό το thread γεμίζει πολύ γρήγορα το έχω χάσει το μήνυμα αυτό και παραπονιέμαι άδικα στους mods. Αν όντως έχει σβηστεί το μήνυμα απορώ τι παράπονο έχουν από μένα οι moderators και αν έκανα κάτι ενάντια σε αυτά που προστάζουν οι κανονισμοί του forum... :confused: Δεν θα έπρεπε να πάρω και μια ειδοποίηση; Εκτός πια αν δεν το έστειλα και νόμιζα ότι το έστειλα. Πάντως παιδιά αν όντως σβήστηκε το μήνυμα και δεν πρόκειται για δική μου απροσεξία παρακαλώ ενημερώστε με με pm.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Βλέπω το keynote και έχω μείνει κάγκελο.

Πραγματικά αυτή η συσκευή είναι ένα τεχνολογικό κόσμημα.

Παρόλα αυτά δεν έχει fm ενώ οι σπασίκλες της Apple κάνουν σα να ανακάλυψαν τον τροχό.

Εγώ λέω να μην το αγοράσετε το iphone!

Alexzzz τι έλεγες για τις ΑΜΟΛΕΔ? Εγώ πάντως amoled προσκυνώ. Τι να τις κάνεις τις ρετσίνες και μπούρδες! Θα πάω στο καφενείο με το iphone να μεθύσω με τη ρετσίνα να το σπάσω κιόλας πανάκριβο μηχανάκι; Ενώ στην παραλία μου ξάπλα με την amoled που αντέχει και στην άμμο μάλιστα!

Υ.Γ. Απορώ γιατί μύνημά μου που δεν έθιγε κανέναν σβήστηκε και μάλιστα χωρίς καμιά ενημέρωση και έψαχνα κιόλας να το βρω μια ώρα! Εκτός αν επειδή αυτό το thread γεμίζει πολύ γρήγορα το έχω χάσει το μήνυμα αυτό και παραπονιέμαι άδικα στους mods. Αν όντως έχει σβηστεί το μήνυμα απορώ τι παράπονο έχουν από μένα οι moderators και αν έκανα κάτι ενάντια σε αυτά που προστάζουν οι κανονισμοί του forum... :confused: Δεν θα έπρεπε να πάρω και μια ειδοποίηση;

δικα σου μηνυματα παντως βλεπω τα παρακατω...

http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?p=3403970#post3403970

http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?p=3405140#post3405140

quote απο το βιντεο της apple 0.48 ....

---"WE'RE BRINGING VIDEO CALLING TO THE WORLD"---:lol::lol:

Σε δύο χρόνια.....

We 're bringing RADIO to the world !!! :lol::devil:

Αν και δεν θα έπρεπε να απαντώ σε τέτοιες εξυπναδούλες γιατί δε μου πέφτει λόγος, οι λειτουργίες που υπάρχουν στο fm radio του ipod nano υπάρχουν αλλού (pausing and tagging); Για να ξέρουμε και τι λέμε. Όσον αφορά για τη βιντεοκλίση που αλλού την είδατε σε wifi από mobile device? Εκτός αν είστε ζάμπλουτοι και το κάνατε σε 3G δίκτυο. Και μένα το Kaiser είχε κάμερα για βιντεοκλίση μέσω 3G, αλλά wifi γιοκ. Και γω δεν είμαι πλούσιος.

---------- Προσθήκη στις 00:39 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 00:35 ----------

Πω πω ευχαριστώ πολύ και χίλια συγγνώμη από τους moderators. Απλώς το thread γέμισε τραγικά γρήγορα!!! Ρε παιδιά υπάρχει τρόπος να βρίσκουμε τα μηνύματά μας από το search και να μας βγάζει στη σωστή σελίδα; Άμα χάσεις εδώ μέσα το track of space and time, δεν μπορείς να βρεις με τίποτα το μήνυμά σου και να δεις αν απαντήθηκε.

Αν και δεν θα έπρεπε να απαντώ σε τέτοιες εξυπναδούλες γιατί δε μου πέφτει λόγος, οι λειτουργίες που υπάρχουν στο fm radio του ipod nano υπάρχουν αλλού (pausing and tagging); Για να ξέρουμε και τι λέμε. Όσον αφορά για τη βιντεοκλίση που αλλού την είδατε σε wifi από mobile device? Εκτός αν είστε ζάμπλουτοι και το κάνατε σε 3G δίκτυο. Και μένα το Kaiser είχε κάμερα για βιντεοκλίση μέσω 3G, αλλά wifi γιοκ. Και γω δεν είμαι πλούσιος.

φυσικα την κανεις απο 3G την βιντεο κληση και οχι απο wifi. Αν εχει wifi γιατι να μην την κανεις απο το skype; Το ipod nano τι σχεση εχει με το iphone 4; Το 2ο δεν εχει fm καθολου... Οταν λες pause τι εννοεις; Κανει pause τηλ ληψη μεσω fm και συνεχιζει απο εκει που εμεινε; Αυτο πως γινεται; εκτος αν γραφει την εκπομπη στη μνημη αλλα και παλι δεν βρισκω τοσο πρακτικη εφαρμογη σε κατι τετοιο. Το θεμα ειναι να ακους την εκπομπη σου live αλλιως βαζεις και το pc σπιτι να την κανει record...

---------- Προσθήκη στις 21:41 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 21:40 ----------

Πω πω ευχαριστώ πολύ και χίλια συγγνώμη από τους moderators. Απλώς το thread γέμισε τραγικά γρήγορα!!! Ρε παιδιά υπάρχει τρόπος να βρίσκουμε τα μηνύματά μας από το search και να μας βγάζει στη σωστή σελίδα; Άμα χάσεις εδώ μέσα το track of space and time, δεν μπορείς να βρεις με τίποτα το μήνυμά σου και να δεις αν απαντήθηκε.

Πας στο προφιλ σου, στατιστικα και απο εκει βλεπεις τα μηνυματα που εχεις ποσταρει...

Eλπίζω στο καφενείο ο κυρ Λάμπρος να έχει IEEE 802.11 σε περίπτωση που θές να δεις τα πρόβατα απο το video calling η ν' ανταλλάξεις κανα αρχείο...:-D

• Super Moderators
Ρε παιδιά υπάρχει τρόπος να βρίσκουμε τα μηνύματά μας από το search και να μας βγάζει στη σωστή σελίδα; Άμα χάσεις εδώ μέσα το track of space and time, δεν μπορείς να βρεις με τίποτα το μήνυμά σου και να δεις αν απαντήθηκε.

πηγαίνεις στο profile σου στην καρτέλα statistics και κάνεις find all posts by ixthy, αλλιώς πηγαίνεις στο εκάστοτε topic στην επιλογή search this thread και στην αναζήτηση βάζεις μόνο το username σου, σου βγάζει όσα Posts έχεις κάνει στο συγκεκριμένο thread

φυσικα την κανεις απο 3G την βιντεο κληση και οχι απο wifi. Αν εχει wifi γιατι να μην την κανεις απο το skype;

Γιατί δεν έχω πάντα το laptop στην τσέπη μου.

φυσικα την κανεις απο 3G την βιντεο κληση και οχι απο wifi. Αν εχει wifi γιατι να μην την κανεις απο το skype; Το ipod nano τι σχεση εχει με το iphone 4; Το 2ο δεν εχει fm καθολου... Οταν λες pause τι εννοεις; Κανει pause τηλ ληψη μεσω fm και συνεχιζει απο εκει που εμεινε; Αυτο πως γινεται; εκτος αν γραφει την εκπομπη στη μνημη αλλα και παλι δεν βρισκω τοσο πρακτικη εφαρμογη σε κατι τετοιο. Το θεμα ειναι να ακους την εκπομπη σου live αλλιως βαζεις και το pc σπιτι να την κανει record...

---------- Προσθήκη στις 21:41 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 21:40 ----------

Πας στο προφιλ σου, στατιστικα και απο εκει βλεπεις τα μηνυματα που εχεις ποσταρει...

Γιατί δεν πας στο site της Apple να δεις πώς λειτουργεί (εννοώ το ipod); Πάντως νομίζω ότι πρέπει να κάνει αυτό που λες, αλλά εμένα μ'αρέσει και το tagging ακόμα περισσότερο.

Όσον αφορά το iphone το ξέρω ότι δεν έχει fm, αλλά αν ποτέ αποφασίσουν και βάλουν, τότε ναι θα ανακαλύψουν κάτι κουφό πάλι να κάνουν όπως έκαναν και με το ipod. Από κει και μετά για τα περισσότερα features τώρα λένε απλώς ότι δίνουμε και αυτό... Δεν λένε το ανακαλύψαμε!

Αλλά για το wifi όντως είναι σημαντικό. Για παράδειγμα μπορείς να είσαι στο σπίτι σου και να μιλάς με το παιδί σου που σπουδάζει σε άλλη χώρα εντελώς δωρεάν και με πολύ καλή ποιότητα βίντεο που το 3G δεν νομίζω ότι μπορεί να υποστηρίξει. Εδώ στα περισσότερα κλειστά μέρη, αλλά και σε διάφορα σημεία της πόλης, ή έξω από αυτήν δεν έχουμε καθόλου 3G! Οπότε να μη λέμε ότι να 'ναι. Επίσης μην ξεχνάμε ότι καμιά mobile συσκευή δεν υποστήριζε βιντεοκλίση από skype, ή άλλο παρόμοιο πρόγραμμα μέχρι σήμερα! Εδώ η Apple δεν είχε ούτε τo ichat που είναι και δικό της πρόγραμμα έστω και για φωνητικές κλίσεις. Απ' την άλλη το skype δούλευε μόνο με φωνή και μάλιστα στο iphone μόνο μέσω wifi ενώ θυμάμαι το kaiser μου με windows mobile 6.0 που έδινε ήχο μόνο από εξωτερικό ηχείο και δε θυμάμαι αν έσωζε την κατάσταση το hands free! Άσε που η συσκευή καιγόταν με το wifi και η μπαταρία τελείωνε σε dt!

Γιατί δεν πας στο site της Apple να δεις πώς λειτουργεί (εννοώ το ipod); Πάντως νομίζω ότι πρέπει να κάνει αυτό που λες, αλλά εμένα μ'αρέσει και το tagging ακόμα περισσότερο.

Όσον αφορά το iphone το ξέρω ότι δεν έχει fm, αλλά αν ποτέ αποφασίσουν και βάλουν, τότε ναι θα ανακαλύψουν κάτι κουφό πάλι να κάνουν όπως έκαναν και με το ipod. Από κει και μετά για τα περισσότερα features τώρα λένε απλώς ότι δίνουμε και αυτό... Δεν λένε το ανακαλύψαμε!

Αλλά για το wifi όντως είναι σημαντικό. Για παράδειγμα μπορείς να είσαι στο σπίτι σου και να μιλάς με το παιδί σου που σπουδάζει σε άλλη χώρα εντελώς δωρεάν και με πολύ καλή ποιότητα βίντεο που το 3G δεν νομίζω ότι μπορεί να υποστηρίξει. Εδώ στα περισσότερα κλειστά μέρη, αλλά και σε διάφορα σημεία της πόλης, ή έξω από αυτήν δεν έχουμε καθόλου 3G! Οπότε να μη λέμε ότι να 'ναι. Επίσης μην ξεχνάμε ότι καμιά mobile συσκευή δεν υποστήριζε βιντεοκλίση από skype, ή άλλο παρόμοιο πρόγραμμα μέχρι σήμερα! Εδώ η Apple δεν είχε ούτε τo ichat που είναι και δικό της πρόγραμμα έστω και για φωνητικές κλίσεις. Απ' την άλλη το skype δούλευε μόνο με φωνή και μάλιστα στο iphone μόνο μέσω wifi ενώ θυμάμαι το kaiser μου με windows mobile 6.0 που έδινε ήχο μόνο από εξωτερικό ηχείο και δε θυμάμαι αν έσωζε την κατάσταση το hands free! Άσε που η συσκευή καιγόταν με το wifi και η μπαταρία τελείωνε σε dt!

δηλαδη αν εισαι σπιτι σου και εχει ασυρματο και το παιδι σου στην αλλη ακρη του κοσμου θα εχει και αυτο ασυρματο για να κανετε την κληση, θα την κανετε στο κινητο ή στο pc με ΗD καμερα σε full screen;

---------- Προσθήκη στις 22:17 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 22:16 ----------

Ναι βρίσκω ξεκλείδωτα, μπορεί να πάω στο φίλο μου πχ, ακόμα και στις καφετέριες που πάω έχουν free wifi, και δεν είναι μια και δύο.

Eσυ μιλας με ανοιχτη ακροαση και κανεις βιντεο κληση στις καφετεριες; λολ

Eσυ μιλας με ανοιχτη ακροαση και κανεις βιντεο κληση στις καφετεριες; λολ

Ναι γιατί πού είναι το πρόβλημα; Φοράω και ακουστικά είναι πιο βολικά.

Κοίτα είναι απλό... Όλα τα πανεπιστήμια έχουν wifi παντού στο εξωτερικό. Εγώ τώρα είμαι Εδιμβούργο. Πώς νομίζεις ότι επικοινωνώ με τους δικούς μου χωρίς να πληρώνω μια περιουσία; Μέσω wifi. Κάναμε και videoκλίσεις μέσω pc, αλλά κάτι να συμβεί με το pc τα χάνουνε και το σταματήσαμε. Το iphone όμως είναι απλό στη χρήση και ακόμα και ένας ηλικιωμένος άνθρωπος με κάπως καλή όραση μπορεί να το χρησιμοποιήσει.

Επίσης να μην ξεχνάμε ότι το facetime χρησιμοποιεί και την πίσω κάμερα!!! Αυτό καμιά συσκευή μέχρι τώρα δεν το έκανε! Και να μπορεί να δώσει και 720p βίντεο, τότε... Μιλάμε όντως για επανάσταση στις βιντεοκλίσεις. Αλλά αυτό δεν ξέρω αν γίνεται και το βλέπω χλωμό.

Εν κατακλείδι το νέο iphone είναι πολύ δυνατό. Ειλικρινά πάνω που σκεφτόμουν να πάρω ipad, (ίσως η μόνη συσκευή που δεν είναι τόσο... Apple) διότι φαίνεται ενδιαφέρουσα συσκευή, νομίζω ότι μόλις πάρω και το master θα κάνω δώρο στον εαυτό μου το νέο iphone πριν γυρίσω στη δουλειά ξανά....:-) Η συσκευή αυτή είναι διαμάντι! Πρώτη φορά το λέω αυτό για mobile συσκευή της Apple!

Όσο για κάποιους που δεν καταλαβαίνουν ότι τα 5 Mpixels στο iphone είναι πολύ καλύτερα από τα 12 σε άλλα κινητά, να προσέξουν πολύ καλά τι εξηγεί ο Steve για τα φωτόνια. Επίσης τα Mpixels σε μια κάμερα είναι το λιγότερο! CCD και φακοί είναι πιο σηματικά! Ειδικά το CCD στις ψηφιακές. Επίσης είναι σημαντικό το φλας να μην ανάβει αφού έχει κλείσει το κλείστρο! Να μην πω τώρα εταιρεία για να μην κάνω δυσφήμιση.

Εδώ εγώ που έλεγα ότι η φωτό του 3GS είναι μέτρια (πίστευα πως τα nokia είναι καλύτερα) ό,τι φωτό τράβηξα ακόμα και σε χαμηλό φως με το 3GS είναι απόλυτα ικανοποιητικές, ενώ ακόμα και το video που έχω τραβήξει σε διάφορες περιστάσεις (ακόμα και μια συναυλία σε ένα festival) είναι εκπληκτικό σε ποιότητα εικόνας, αλλά ακόμα και σε ποιότητα ήχου. Σκεφτείτε τι θα κάνει το 4!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...