Προς το περιεχόμενο

Apple iPhone 4

Ποιο χρώμα του iPhone 4 σας αρέσει περισσότερο ;  

381 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποιο χρώμα του iPhone 4 σας αρέσει περισσότερο ;

• Άσπρο
      276
    • Μαύρο
      532
    • Whatever brotha
      141

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Sorry ρε παίδες, αλλά αν το κατάστημα δέχεται την αλλαγή μιλάμε για ελαττωματική παρτίδα iPhone?

Έχουμε κάποιο στοιχείο από Apple?

Επειδή βλέπω ότι σοβαρεύει το πράμα, όχι τίποτα άλλο.

• Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Έχω διαβάσει σχετικά γι'αυτό το θέμα του θορύβου, αλλά μόνο βλέποντας το βίντεο κατάλαβα πόσο έντονος είναι και ίσως ανησυχητικός!

Σίγουρα δεν είναι φυσιολογικός γιατί τότε θα το έκαναν όλα. Δοκίμασα και στο δικό μου και δεν κάνει καθόλου θόρυβο (ευτυχώς).

Αποτελεί βάσιμο λόγο για επίσκεψη στο service!

Δημοσ.

Γενικά, η ριζική σχεδιαστική αλλαγή του 4ου γιωτοφώνου παρήγαγε αρκετά ελλατωματικα κομμάτια (για τα δεδομένα της apple πάντα). Εμένα παρουσιάζει μια μικρή ανομοιογένεια φωτεινοτητας μεταξύ του πάνω και κανω τμήματος της οθόνης. Είναι αισθητό μόνο σε λευκό φόντο, δεν μπήκα σε διαδικασία να το πάω πίσω.

Δημοσ.

Όλα έχουν το deathgrip μην το ψάχνεις είναι σχεδιαστικό το πρόβλημα αλλά καλύτερα να μην ξαναρχίσουμε την συζήτηση αν ήταν τόσο σημαντικό δεν θα είχε ξεχαστεί έτσι..

Δημοσ.

Εμένα πάλι δεν εχει το Death Grip, αλλά ούτε τις καινούριες βίδες. Αγορασμένο από Ισπανία. :huh:

Δημοσ.

Εμένα δεν εχει Death Grip, οπότε το ολα έχουν Deathgrip διορθωσε το γιατι δημιουργεις κακό κλίμα περα απο παραπληροφόρηση. Απο ότι φαίνεται το προβλημα το διόρθωσαν σιωπηλά.

Επίσης εχω την έκδοση με τις νέες βιδες.

Τέλος να πω, πως καλο θα ήταν οταν μιλάμε για κατασκευαστικά προβλήματα να ανεβάζουμε κάποιο σχετικό Link.

Φιλικά.

Δημοσ.

Φίλε μου είπα τη γνώμη μου αφού ότι πρώτα εσύ αναφέρθηκες στο deathgrip και αν δεν κάνω λάθος δεν ανέβασες κάποιο σχετικό link. Και επιμένω ΟΛΑ έχουν θέμα με το deathgrip είτε αρέσει είτε δεν αρέσει σε κάποιους έτσι απλά.

Deathgrip δεν είναι μόνο να σου κόβεται η κλήση(ποτέ δεν είχα αυτό το πρόβλημα ευτυχώς) αλλά και όταν κατεβάζεις με 3G δεδομένα και ξαφνικά μόλις πιάσεις το κινητό στο συγκεκριμένο σημείο να παγώνει. Έχω πιάσει πάνω από 10 iphone με το πιο τελευταίο να είναι 3 μηνών και όλα είχαν το συγκεκριμένο πρόβλημα.

Γιατί κάποιοι χρήστες δεν το παρατηρούν; Γιατί βρίσκονται δίπλα σε κεραία ή φοράνε θήκη στο κινητό είτε απλά δεν χρησιμοποιούν καθόλου το 3G.

Δημοσ.

Ρε φιλε μην επιμενεις με το deathgrip, το εχουν διορθωσει σιωπηλα σιγουρα, προσπαθουμε εδω και μερες με ενα φιλο να το πετυχουμε και δεν μπορουμε....

Αν θες μπορουμε να σε κερασουμε ενα καφε, να το δεις να τελειωνουμε

Δημοσ.

Αν είσαι Ηράκλειο Κρήτης ευχαρίστως αλλιώς ένα βιντεάκι θα ήταν ευπρόσδεκτο :) Κατέβασε την εφαρμογή speedtest και τρέξε το τεστ καλύπτοντας το συγκεκριμένο σημείο με το δάχτυλο σου..δεν χρειάζεται να χουφτώσεις όλο το κινητό μόνο το συγκεκριμένο σημείο.

Περιμένω με ανυπομονησία το βίντεο γιατί μου φαίνεται περίεργο να το διόρθωσαν σιωπηλά(πως, που, πότε) και να εμφανίζεται και στην έκδοση για verizon που είναι ανασχεδιασμένο..

Δημοσ.

Οκ... Με περασμένη στο 4άρι μου την 4.3 και ενεργοποιημένο το hotspot, το iPad με την 4.2.1(JB), μπαίνει μια χαρούλα...

Δεν ξέρω τί θα γίνει αν περάσω την 4.3 και στο iPad... όταν τελειώσω κάτι παιχνίδια που θα χάσω, θα το κάνω...

Δημοσ.

Έκανα Speed Test τόσο με 3G όσο και με wifi.

Η στάθμη του σήματος δεν έπεσε.

Το πρόβλημα που ακριβως ειναι;

Το μόνο που ζητάω είναι ένα βιντεάκι με κάποιον να καλύπτει την αριστερή πλευρά του τηλεφώνου και ύστερα να πραγματοποιεί ένα speedtest σε 3G. Τίποτα άλλο..θα έχει και πλάκα γιατί θα είναι και το μοναδικό βίντεο στο youtube που δείχνει ότι τα νέα iphone 4 δεν έχουν πρόβλημα με deathgrip..

Εδώ άλλαξαν βίδες στο iphone και έγινε χαμός στο ίντερνετ και τώρα που όπως λέτε διορθώθηκε το θέμα με to deathgrip δεν έχει ακουστεί τίποτα παρά μόνο από 2-3 άτομα σε κάποια φόρουμ..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...