Προς το περιεχόμενο

Apple iPhone 4

Ποιο χρώμα του iPhone 4 σας αρέσει περισσότερο ;  

381 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποιο χρώμα του iPhone 4 σας αρέσει περισσότερο ;

• Άσπρο
      276
    • Μαύρο
      532
    • Whatever brotha
      141

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Φίλε μου δεν είναι το power button που κάνει τον θόρυβο (Τσικ Τσικ!). Είναι ο φακός της κάμερας που έχει autofocus. Απολύτως φυσιολογικό. Με γεια το κινητο!

Και πως γίνεται όταν έχεις πατημένο το κουμπί να μην κάνει?

• Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Και πως γίνεται όταν έχεις πατημένο το κουμπί να μην κάνει?

Ο φακός είναι πάνω σε ενα μικροσκοπικό οδηγό, οπότε ο θόρυβος ακούγεται κουνώντας απότομα το γιωτόφωνο προς μια μονο κατέυθυνση (ή αφήνοντας το σε σκληρή επιφάνεια, πχ τραπέζι). Όσα κινητά έχουν πέσει στα χέρια μου με autofocus κάνουν περισσότερο ή λιγοτερο αυτόν τον θόρυβο. Iphone 3gs, iphone 4, samsung galaxy, κάποιο htc (δεν θυμαμαι ποιο!), όχι όμως το iphone 3g που είχα το οποίο δεν είχε autofocus. Τώρα αν πιστεύεις ότι ο θόρυβος προέρχεται από το κουμπί, μπορεί στην περιπτωση σου να εχεις δίκιο, πήγαινε το πίσω. Η ψυχολογική μας κατάσταση ειναι πάνω από όλα, ιδιαίτερα όταν δίνουμε αρκετά λεφτά!

Δημοσ.

Καλησπέρα! Έχω το εν λόγω κινητό και παρατηρώ το εξής περίεργο. Όταν πάω να κάνω κλήση το εικονίδιο του FaceTime έχει μέσα ένα ερωτηματικό. Τι σημαίνει αυτό?

Υ.Γ.: Έχω ενεργοποιήσει το FaceTime απο τα Settings->Phone καθώς και με έχει ειδοποιήσει ότι μπορεί να χρεωθώ για την ενεργοποίησή του. Η όλη διαδικασία έχει γίνει εδώ και 1 μήνα σχεδόν έχοντας σύνδεση Q (Wind GR).

Δημοσ.

Ο φακός είναι πάνω σε ενα μικροσκοπικό οδηγό, οπότε ο θόρυβος ακούγεται κουνώντας απότομα το γιωτόφωνο προς μια μονο κατέυθυνση (ή αφήνοντας το σε σκληρή επιφάνεια, πχ τραπέζι). Όσα κινητά έχουν πέσει στα χέρια μου με autofocus κάνουν περισσότερο ή λιγοτερο αυτόν τον θόρυβο. Iphone 3gs, iphone 4, samsung galaxy, κάποιο htc (δεν θυμαμαι ποιο!), όχι όμως το iphone 3g που είχα το οποίο δεν είχε autofocus. Τώρα αν πιστεύεις ότι ο θόρυβος προέρχεται από το κουμπί, μπορεί στην περιπτωση σου να εχεις δίκιο, πήγαινε το πίσω. Η ψυχολογική μας κατάσταση ειναι πάνω από όλα, ιδιαίτερα όταν δίνουμε αρκετά λεφτά!

Ναι έχεις δίκιο. Δεν είναι από το κουμπί. Και με πατημένο το κουμπί ακούγεται, το κοίταξα πολύ προσεκτικά και συμβαίνει όπως το λες.

Από το πολύ κούνημα απλά σταματάει κάποια στιγμή να ακούγεται και χρειάζεται να το κουνήσεις από την ανάποδη κατεύθυνση.

Καλά και από το κουμπί να γινόταν δεν πειράζει. Ας χαλαρώσουμε με μία βολτούλα και ένα ποτάκι. :)

Δημοσ.

Εμένα το κάνει από το κουμπί καθαρά και γενικά είναι πολύ χαλαρό το power button αφού το είδαν και μου είπαν όποτε θέλω μου αλλάζουν κινητό στην εγγύηση αλλά το άφησα..

Δημοσ.

Δεν θα έλεγα ότι είναι και ιδιαίτερα σφιχτό το Power Button. Έχει κάποια μπόσικα.

Έχουμε αναφορές για ελαττωματικά Power Buttons?

Δημοσ.

Σε πολλά τηλ το power button ή τα κουμπιά για τον ήχο είναι χαλαρά αλλά δεν έχει επιπτώσεις στην λειτουργία.

Δημοσ.

grim σε πιο service σου είπαν οτι αν θές στο αλλάζουν αν το τηλέφωνο σου κάνει σαν κουδουνίστρα?

ευχαριστώ!

Δημοσ.

μπα! η Chicco θα έλεγε πως μια χαρά κουδουνίζει η κουδουνίστρα σας :P

Ανέβασα video στο youtube.

Πείτε μου είμαι παράξενος και υπερβολικός?

http://www.youtube.com/watch?v=el7sqfayrTc

Ορμα και πες τους 650Ε συσκευη ειναι και οχι μαραφετι απ το παραζαρι! Θελω αλλο..

Δημοσ.

grim σε πιο service σου είπαν οτι αν θές στο αλλάζουν αν το τηλέφωνο σου κάνει σαν κουδουνίστρα?

ευχαριστώ!

Τον ίδιο θόρυβο κάνει και το δικό μου όπως το δικό σου. Στον γερμανο στο Ηράκλειο Κρήτης μου το είπαν αλλά φυσικά θα έπερνα άλλο refurbished και όχι το δικό μου επισκευασμένο οπότε το άφησα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...